Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

Autentiske oplevelser, som virkelig brænder sig fast på nethinden

REJSER TIL FÆRØERNE

Afrejse direkte fra Billund Lufthavn, hvor du får gratis parkering i lufthavnen ved bestilling senest 48 timer før afrejse.

OBS. Vi gør opmærksom på, at Færøernes nuværende sundhedsfaglige retningslinjer gør, at man ved ankomst skal testes for corona-smitte ud fra et forsigtighedsprincip. Svaret på testen gives via sms eller app senest 24 timer efter den er foretaget, som oftest allerede inden lufthavnen forlades, eller ved ankomst til hotellet.   

Testen, som skal foretages på Færøerne, er gratis frem til d. 31. juli 2020, herefter er den officielle pris for testen på nuværende tidspunkt 390 kr. pr. person. Skulle testen vise sig at være positiv, vil man modtage information herom via telefon. Herefter skal man i obligatorisk 14-dages karantæne.

Færøerne evaluerer proceduren løbende, og vi har en forhåbning om og tro på, at restriktionerne for indrejsende fra Danmark lempes. Denne side vil løbende blive opdateret med nyt herom, når/hvis det foreligger. 

Endvidere gør vi opmærksom på, at der fra d. 15. juni 2020 er krav om at bære mundbind i alle internationale lufthavne samt ombord på flyet til Færøerne. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen, og myndighederne anbefaler at skifte mundbind hver 3-4 time. Mundbind kan købes ved Café Square i Billund Lufthavn mellem afgangs- og velkomstområdet.

Om Færøerne

Færøerne er beliggende i det nordlige Atlanterhav med smukke grønne græsrige øer, rigt fugleliv, og et paradis for vandreture. Den smukke ø, kan til sommer 2020 opleves direkte fra Billund Lufthavn.

Færøerne er et lille sammentømret samfund, bygget på en kultur, der stammer helt tilbage fra vikingetiden. Færøerne har et areal på ca. 1.400 kvm fordelt på 18 øer. Næsten 90% af området er ubeboet.

Landets hovedstad er Torshavn, og der bor ca. 50.000 mennesker på Færøerne. Her finder du hele 1.100 kilometer kystlinje og et havområde på ca. 274.000 kvm.

Torshavn er en hyggelig kulturby og verdens mindste hovedstad. Byen har meget at byde på og du finder helt sikkert noget for enhver smag. Den storslåede natur, der omkranser byen, gør byen enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter og seværdigheder at vælge imellem.

Landet er en selvstyrende region under Kongeriget Danmark. Hjemmestyreloven fra 1948 giver det færøske parlament, som er et af verdens ældste, selvstyre indenfor mange områder, såsom bevaring og forvaltning af de levende havressourcer indenfor 200 sømil, fiskegrænsen, undergrundsressourcer, handels-, finans-, industri- og miljøpolitik samt transport, kommunikation, kultur, undervisning og forskning. Det færøske parlament, Løgtingið, består af 33 medlemmer. Selvom Danmark er medlem af EU, har Færøerne indtil videre valgt at stå udenfor.

Øerne har et tempereret ø-klima og vejret er meget omskifteligt. Det ene øjeblik skinner solen fra en næsten skyfri himmel, for pludselig at skifte over i dis og regnbyger. Øernes klima er præget af beliggenheden i Golfstrømmen, der medvirker til at give milde vintre og kølige somre. Man er altid højst 5 km fra havet. Gennemsnitstemperaturen ligger på 3°C om vinteren og 11°C om sommeren, dog kan det blive meget varmere på steder, der ligger i læ. Luften er altid ren og frisk uanset årstid. Færøerne har 6 regioner fordelt på de 18 øer.

Se vejledende udflugtsprogram på Færøerne hér.


Der er ikke nogle hoteller ud fra dine søgekriterier i øjeblikket!
SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker