Oplev mere

Vinterferie

Få en fantastisk vinterferie sammen med Århus Charter

Vil du væk fra det trælse vintervejr og afsted til sydens sol, palmer og lækre sandstrande? Så er du kommet til det rette sted. Hos Århus Charter kan du rejse på vinterferie direkte fra Aarhus Airport.

Vinterferien i uge 7 er højsæson pga. skolernes ferie og er dermed også en af de perioder, vi oplever størst efterspørgsel på rejser, hvorfor vi anbefaler at bestille ferien i god tid, så længe udvalget er størst.

Her på siden har vi samlet vores bedste rejser i vinterferien. Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie. 

Læs mere
REJS MED ÅRHUSCHARTER

VINTERFERIE DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

NØJE UDVALGTE VINTERDESTINATIONER
Hos Århus Charter har vi nøje udvalgt vores vinterrejsemål. Vi udbyder vinterrejser til følgende rejsemål:

Tenerife
Tenerife er en rigtig populær rejsedestination hele året rundt. Temperaturen i vintermånederne er dog også yderst behagelig og ligger på lige omkring 30 grader, og derfor er det et fantastisk rejsemål for dig, der ønsker at rejse om vinteren. Den spanske ø, der ligger ud for Afrikas vestkyst, er rig på badevenlige sandstrande. Det helt store fænomen på Tenerife er den kendte vulkan Pico del Teide, der er ikke mindre end 3718 meter høj. Området omkring vulkanen er nu omdannet til en flot nationalpark, hvor det er muligt at komme op med guidede ture. 

Madeira
Madeira er en anden af danskernes foretrukne vinterdestinationer. Madeira er en skøn portugisisk ø med en fantastisk flot og frodig natur. Ud over den flotte natur, byder øen også på dejlig lunt badevand og charmerende byliv i den lille storby, Funchal. Øen byder på et flot planteliv, spændende seværdigheder og et livligt aftenliv. Er du til golf findes der et par rigtig gode golfbaner på Madeira.

Det bliver mere og mere populært at holde ferie i vinterhalvåret. Det skyldes primært længslen efter at komme væk fra det triste, kolde og mørke vintervejr, der er i Danmark. Det er mørkt, når vi står op og mørkt, når vi kommer hjem fra arbejdet. Derfor vælger rigtig mange at ligge ferien i vinteren for at komme sydpå og få fornyet energi. Mange tror dog, at man skal om på den anden side af Jorden for at finde en destination med et behageligt klima, men faktisk behøver man ikke at tage længere end til eksempelvis Tenerife. 

Ønsker du at slappe helt af og få ladet batterierne 100% op, anbefaler vi at vælge et af vores All Inclusive hoteller. Her er både flybilletten og måltiderne inkluderet i prisen, og du skal derfor ikke bruge energi på andet end at slappe helt af og nyde ferien i fulde drag. 

Ønsker du at komme væk fra det kedelige danske vintervejr? Så bestil vinterejsen allerede nu.

Læs mere
sivota