Gratis parkering

Tilkendegivelser

Århus Charter er gennem tiden blevet tildelt en række priser og anerkendelser. Her nævner vi nogle af de vigtigste.

Danmarks Bedste Charterarrangør
Århus Charter er syv gange kåret som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Award. Vi har modtaget prisen i år 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og senest i 2019. I disse år er prisvinderen udelukkende valgt af de rejsende selv. Læs mere her.

Årets forretning i Aarhus 2016
Århus Charter kåret af Lokalavisens læsere til Årets forretning i Aarhus Midt i 2016. Læs mere her.

Triple A
Hvert år foretages en kreditvurdering, og her har Århus Charter i 2002, 2004, 2006 og senest i 2011 modtaget en Triple-A, der gives for højeste kreditværdighed. Triple-A gives til virksomheder, der har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. 

Gazelle
En Gazelle pris gives af dagbladet Børsen til de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. En gazelle er en virksomhed, som i løbet af de seneste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst i omsætningen eller bruttoresultatet. Århus Charter modtog denne pris i 1995, 2000 og 2007. 

Erhverv Aarhus Erhvervspris 
Århus Charter modtog i 2007 Erhverv Aarhus' Erhvervspris, som uddeles på vegne af Aarhus by, Byråd og Erhvervskontaktudvalget. Prisen blev modtaget for "en ganske særlig indsats lokalt, nationalt og internationalt. Med godt lederskab og gode forhold til gæster og kolleger har man formået at fokusere på kerneydelsen og fastholde idegrundlaget i både gode og dårlig tider i en vanskelig branche," som Erhverv Aarhus sagde ved prisoverrækkelsen.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker