Gratis parkering

Afbudsrejser 

Få overblik og find din næste afbudsrejse!

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme afsted på en lækker og ikke mindst billig rejse. Måske du allerede har været afsted på en afbudsrejse eller det er første gang? Uanset din rejseerfaring er afbudsrejser målrettet til dig, som er fleksibel og gerne vil spare nogle penge på din rejse. Alt efter hvor fleksibel du og din familie er, kan du ende med at spare rigtig mange penge. Du finder på denne side vores udvalg i afbudsrejser og restpladser.

Hvilken afbudsrejse skal jeg vælge?

Der er mange forskellige måder at finde frem til den rette afbudsrejse, og alle har forskellige krav og forventninger. Nogle kigger på afbudsrejser udelukkende for at finde inspiration, andre for at se, om der tilfældigvis er et uimodståeligt tilbud. Og så er der de, der målrettet går efter at finde et specifikt tilbud. 

Gør du det, er det ofte fordi du gerne vil rejse en specifik rejsedato, til et konkret land eller måske leder efter en specifik max pris. Uanset dit mål, er det bedste du kan gøre at beslutte dig for, hvad du ikke vil gå på kompromis med, når du og familien skal bestille jeres afbudsrejse. Det kan for eksempel være:

  • Pris
  • Dato
  • Hotel
  • Varighed
  • Lufthavn
  • Destination

 Det bedste du kan gøre, hvis du overvejer at bestille en afbudsrejse, er generelt at gå ind i det med et åbent sind. Med en afbudsrejse får du den oplagte mulighed for at opleve et helt nyt land eller et nyt hotel. Du kommer afsted på en rejse, som en helt anden af vores kunder har sammensat. For den nysgerrige rejsegæst er dette en god mulighed for at opleve noget helt nyt, og få øjnene op for et sted, som man måske ikke selv ville have haft som sit førstevalg.

Hvad er en afbudsrejse?

Mange tror, at en afbudsrejse er en rejse af ringere kvalitet end en normal rejse. Men sådan er det faktisk slet ikke. En afbudsrejse er blot en rejse, der er blevet afbestilt. Der er derfor pladser tilbage på flyet. Rejsen vil oftest blive billigere jo tættere du kommer på afrejsedato. Derfor kræves det oftest, at du er fleksibel omkring, hvornår du kan rejse, og også omkring hvilken lufthavn, du vil flyve fra. Hvis du ønsker at spare penge på din rejse, er en afbudsrejse en oplagt mulighed. Afbudsrejser kaldes også for restpladser eller last minute rejser.

Når du er på en sådan rejse kan du forvente en rejse af fuldstændig samme kvalitet som, hvis du havde bestilt en ganske almindelig rejse. 

Hvad er det bedste ved vores afbudsrejser?

Det bedste ved Århus Charters afbudsrejser og restpladser er selvfølgelig prisen! 

Det næstbedste ved vores afbudsrejser er, at prisen ikke afspejler kvaliteten på rejsen. Rejserne er helt almindelige rejser, som af den ene eller anden grund er blevet aflyst, og vi derfor kan tilbyde dem til dig til en helt unik pris. Fordi det oprindeligt er en af vores helt almindelige rejser er kvaliteten i top og prisen i bund! 

Det tredjebedste ved rejser er, at de du i dag kan sortere i vores rejser og dermed faktisk finde frem til en rejse, som er fuldstændig eller meget tæt på, hvordan du selv ville have sammenstrikket den. Hvis du er i god tid, og holder øje på siden i en periode, kan du sagtens være heldig og finde et fantastisk tilbud. I gamle dage kunne man ikke sidde komfortabelt hjemme i sin sofa og vælge mellem de forskellige tilbud, dét kan man i dag!

Hvis du ikke fandt en afbudsrejse, der opfyldte dine ønsker, kan de med fordel læse mere om vores mange andre rejser. Vi har et stort udbud af almindelige rejser, hvor du kan sammensætte en rejse fuldstændig som du vil.

Afbudsrejser til mange destinationer

Hos Århus Charter har vi et bredt udvalg i afbudsrejser til nogle af Europas mest populære rejsemål. Om end du er til natur, strand eller storby, har vi helt sikkert en rejse for dig. Nedenfor kan du se en liste over destinationer, vi udbyder afbudsrejser og restpladser til:

Oplev Sydens sol

Størstedelen af de afbudsrejser og restpladser vi sælger her hos Århus Charter sælges til destinationer i Sydeuropa. Det kan for eksempel være til Grækenland, Spanien eller Cypern. Dette er kun et lille udpluk af nogle af vores destinationer, men fælles for de bedst sælgende er, at der næsten er garanti for sol, varme og varmt badevand. Når du er på ferie, er der masser af ting at foretage sig. På mange af vores hoteller, er der rig mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene som for eksempel fodbold, tennis eller bordtennis. Flere af vores hoteller har også eget fitness center. Bliver det alt for varmt til at dyrke motion, kan du selvfølgelig også vælge at tilbringe dagen i en afkølet pool eller ved stranden.

Ønsker du at opleve den lokale kultur, når du er på en afbudsrejse, arrangerer vi udflugter til lokale seværdigheder, så du kan opleve den lokale kultur. Nogle seværdigheder du kan opleve på vores rejsemål er for eksempel bådudflugter, strandtræf samt andre spændende ting. 

Billig ferie med en afbudsrejse

Ønsker du ikke at bruge så mange penge på din rejse, men stadig ønsker en uforglemmelig ferie, er en afbudsrejse et oplagt. Afbudsrejser er nedsatte rejser, der skyldes at en rejse er blevet aflyst i sidste øjeblik, og der er derfor et tomt sæde i flyet og en tom plads på hotellet. Hos Århus Charter har du gode muligheder for at finde en billig rejse, der ikke vælter dit budget.

Er du på jagt efter en billig rejse i denne rejseform, anbefaler vi dig at holde godt øje med denne side. Her kan du løbende se vores aktuelle udbud til flere forskellige destinationer. Det er nemt at opsætte forskellige søgekriterier, så du hurtigere kan finde den helt rette rejse for dig. Når du finder en rejse, så anbefaler vi, at du bestiller den hurtigt. Vores afbudsrejser bliver nemlig hurtigt solgt, og der vil oftest også være kort tid til afrejsedatoen.

Du kan komme hurtigt og billigt af sted på ferie med en afbudsrejse, og du kan rejse med rigtig kort varsel. Det er en af de mange årsager til, at denne rejseform er blevet så populær, som den er.

Kom væk fra hverdagens stress

Ønsker du at få ladet batterierne op og komme væk fra hverdagens stress og pligter? Og har du ikke fået bestilt din rejse? Så kan en afbudsrejse være noget for dig. Det er en perfekt mulighed for at skifte de daglige omgivelser ud med mere eksotiske omgivelser, der kan få dig til at slappe fuldstændig af. Med denne type rejse, kan du nemlig rejse med kort varsel, og du skal ikke bruge længere tid på at planlægge din ferie. Det er der en anden, der har gjort for dig – i hvert fald hotellet, flyrejsen og afrejselufthavnen. Er du fleksibel og kan du pakke hurtigt, kan du meget tit komme afsted fra dag til dag, og det er der mange der benytter sig af for at skabe en uforglemmelig ferie og sommer.

Der er tilmed mange penge at spare, hvis du vælger at tage af sted på en afbudsrejse. Det betyder også, at der er flere penge til alt det sjove som for eksempel shopping, god mad og oplevelser. Det er en stor frihed for mange. Vi har hos Århus Charter afbudsrejser til mange forskellige destinationer, og vi har helt sikkert også en rejse, der passer til dine behov. Hvis du for eksempel gerne vil opleve historie, kan du for eksempel tage til Tenerife, hvor vi afholder flere udflugter, hvor du kan blandt andet kan se den historiske by Santa Cruz. Ønsker du at opleve det smukke blå hav i Middelhavet og måske bade i det, kan du komme på bådture på mange af vores destinationer. Det kan du for eksempel på Mallorca, Cypern og i Alanya. Ønsker du at opleve smuk natur, kan vi anbefale dig at besøge den portugisiske ø Madeira, hvor vi arrangerer flere ture rundt omkring på øen.

På vores rejsemål er der en yderst behagelig temperatur, og der er rig mulighed for at slappe af og nyde ferien på en af de mange idylliske strande. 

Find en afbudsrejser der passer dine behov

Hos Aarhus Charter har vi gjort det nemt for dig at finde en rejse, der matcher dine personlige behov. Med vores søgefunktion har du mulighed for at sortere din søgning efter pris, dato, varighed og destination. På denne måde kan du finde et overblik over de aktuelle rejser, der matcher dine behov. I søgeresultaterne nedenunder, er der angivet afrejselufthavn, afgangsdato og varighed, destination, hotel samt pris pr. person. Der vil også være angivet den tidligere pris på rejsen, så du kan se, hvor meget du sparer.

Ønsker du hjælp til at finde den helt rigtige rejse, sidder vi også altid klar på telefon 8620 2900. Du er også altid velkommen til at kontakte os på vores e-mail adresse info@aarhuscharter.dk. Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse. 

Århus Charter udbyder også all inclusive rejser og last minute rejser.