Gratis parkering

Afbudsrejser 

Få overblik og find din næste afbudsrejse!

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme afsted på en god og ikke mindst billig ferie. Måske du allerede har været afsted på en afbudsrejse og måske det er første gang? Uanset din rejseerfaring er afbudsrejser målrettet til dig, som er fleksibel og gerne vil spare nogle penge på din rejse. Alt efter hvor fleksibel du og din familie er, kan du ende med at spare mange penge. På denne side, finder du vores udvalg i afbudsrejser og restpladser.

Hvilken afbudsrejse skal jeg vælge?

Der er mange forskellige måder at finde frem til den rette afbudsrejse, og alle har forskellige krav og forventninger. Nogle kigger på afbudsrejser udelukkende for at finde inspiration, andre for at se, om der tilfældigvis er et uimodståeligt tilbud. Og så er der dem, der målrettet går efter at finde et specifikt tilbud. 

Gør du det, er det ofte fordi du gerne vil rejse en specifik rejsedato, til et konkret land eller måske leder efter en specifik max pris. Uanset dit mål, er det bedste du kan gøre at beslutte dig for, hvad du ikke vil gå på kompromis med, når du og familien skal bestille jeres afbudsrejse. Det kan for eksempel være:

  • Pris
  • Dato
  • Hotel
  • Feriens varighed
  • Lufthavn
  • Rejsemål

Hvad er en afbudsrejse?

Mange tror, at en afbudsrejse er en rejse af ringere kvalitet end en normal rejse. Men sådan er det faktisk slet ikke. En afbudsrejse er blot en rejse, der er blevet afbestilt af en anden gæst. Der er derfor pladser tilbage på flyet. Rejsen vil typisk blive billigere jo tættere du kommer på afrejsedato. Derfor kræves det oftest, at du er fleksibel omkring, hvornår du kan rejse, og også omkring hvilken lufthavn, du vil flyve fra. Hvis du ønsker at spare penge på din rejse, er en afbudsrejse en oplagt mulighed. Når du er på en sådan rejse kan du forvente en rejse af fuldstændig samme kvalitet, som hvis du havde bestilt en ganske almindelig rejse.

Hvad er det bedste ved vores afbudsrejser?

Det bedste ved Århus Charters afbudsrejser og restpladser er selvfølgelig prisen! Det næstbedste ved vores afbudsrejser er, at prisen ikke afspejler kvaliteten på rejsen. Rejserne er helt almindelige rejser, som af den ene eller anden grund er blevet aflyst, og vi derfor kan tilbyde dem til dig til en helt unik pris. Fordi det oprindeligt, er en af vores helt almindelige rejser er kvaliteten i top og prisen i bund.

Hvis du ikke fandt en afbudsrejse der opfyldte dine ønsker, kan du med fordel læse mere om vores mange andre rejser. Vi har et stort udbud af almindelige rejser, hvor du kan sammensætte en rejse fuldstændig som du vil.

Oplev Sydens sol

Størstedelen af de afbudsrejser og restpladser vi sælger her hos Århus Charter, sælges til rejsemål i Sydeuropa. Det kan for eksempel være til Grækenland, Spanien eller Cypern. Dette er kun et lille udpluk af nogle af vores rejsemål, men fælles for de bedst sælgende er, at der næsten er garanti for sol, varme og varmt badevand. Når du er på ferie, er der masser af ting at foretage sig. På mange af vores hoteller, er der rig mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene som for eksempel fodbold, tennis eller bordtennis. Flere af vores hoteller har også eget fitness center. Bliver det alt for varmt til at dyrke motion, kan du selvfølgelig også vælge at tilbringe dagen i en afkølet pool eller ved stranden.

Find en afbudsrejser der passer dine behov

Hos Århus Charter har vi gjort det nemt for dig, at finde en rejse der matcher dine behov. Med vores søgefunktion har du mulighed for at sortere din søgning efter pris, dato, varighed og destination. På denne måde kan du finde et overblik over de aktuelle rejser, der matcher dine behov. I søgeresultaterne ovenover, er der angivet afrejselufthavn, afgangsdato og varighed, destination, hotel samt grundpris pr. person. Der vil også være angivet den tidligere pris på rejsen, så du kan se, hvor meget du sparer.

Ønsker du hjælp til at finde den helt rigtige rejse, sidder vi også altid klar på tlf. 86 20 29 00. Du er også altid velkommen til at kontakte os via mail på info@aarhuscharter.dk.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker