Gratis parkering

Rejser til Spanien

– et dejligt rejsemål for alle

Spanien, og ikke mindst Mallorca, er en af danskernes absolutte yndlingsrejsemål og dette er der gode grunde til. Lange flotte sandstrande, varmt klima og populær gastronomi indbyder til en perfekt ferie for gæsten i alle aldre. Derudover byder Spanien på unik natur med appelsin- og olivenlunde, bjergrige tinder og ægte landsbyer.

Det der også gør Spanien speciel, er spaniernes rolige mentalitet – de har aldrig travlt.
Denne afslappende stemning er helt perfekt til ferie, hvor man kan slappe af med en kold sangria på stranden med udkig til det smukke azurblå hav.

Det spanske køkken er verdenskendt for sin paella og tapas, der er et sikkert hit de fleste steder i Spanien. Der er dog også mange andre lækre retter, såsom retten ”Estofado”, en sammenkogt ret bestående af oksekød, grøntsager og ris, eller den kolde tomatsuppe ”Gazpacho”, der er perfekt på en varm sommerdag. Det spanske køkken har noget at byde på for alle, og man går aldrig sulten i seng.

Udover Spaniens historie og autencitet, byder landet også på storbyer med moderne caféer og restauranter samt mulighed for shopping. 

 

Vigtige informationer om Spanien:

  • Der er ingen tidsforskel mellem Mallorca og Danmark, mens der er 1 times tidsforskel mellem De Kanariske Øer og Danmark. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 på Tenerife.
  • Spanien er medlem af EU og bruger euro som møntenhed.
  • Alle steder i Spanien tales der spansk. I turistområderne kan de fleste dog også tale engelsk. 

Århus Charter tilbyder charterrejser til Can Picafort på Mallorca om sommeren og Tenerife om vinteren.

 
 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker