Gratis parkering

Rejser til Grækenland  

– et autentisk paradis

Grækenland er og bliver et helt fantastisk rejsemål. Grækenland har med sine mange græske øer et spændende udvalg, når man skal bestille sin sommerferie. Det smukke azurblå hav, de betagende solnedgange, de hvidkalkede og pastelfarvede huse, de små kirker, de mange fiskerlejer og ikke mindst de charmerende grækere er netop det, der gør Grækenland og det græske øhav så unik.

Grækenland har ligeledes en utrolig spændende historie, samt mange historiske bygninger og museer, der gør landet spændende for turister. Her kan man opleve den græske mytologi helt tæt på, og de mange antikke templer er et besøg værd på ferien.

Gastronomiske oplevelser er der også mange af i Grækenland, og det græske køkken er elsket af de fleste danskere. De traditionelle græske klassikere musaka, tzatziki, souvlaki og græsk salat med feta får mundvandet til at løbe. Forkæl jer selv med en smagsoplevelse på en ægte græsk taverna med friske lokale råvarer, og I vil falde pladask for det græske køkken!

Århus Charter tilbyder charterrejser til Sivota, Rhodos, Zakynthos og Kreta

 

Vigtige informationer om Grækenland:

  • Der er 1 times tidsforskel mellem Grækenland og Danmark. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Grækenland.
  • Grækenland er medlem af EU og bruger euro som møntenhed
  • Alle steder i Grækenland tales der græsk. I turistområderne kan de fleste dog også tale engelsk.
 
 
 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker