Århus Charter

Rejser til Portugal

Oplev Portugals fantastiske natur, charmerende landsbyer, smukke strande og lækre køkken - en naturoplevelse i særklasse!

Portugal er med sin skønne natur, imødekommende befolkning og dejlige varme et besøg værd hele året rundt.

Høje bjerge, dybe dale, olivenlunde og blomstrende enge spreder sig i Portugals natur og er intet mindre end fantastisk at opleve. Naturen er som skabt til et postkort og en oplagt mulighed, for jer der elsker at vandre.

Udover sin smukke og uspolerede natur tilbyder Portugal et hav af andre muligheder. Det portugisiske køkken er udsøgt og varierer alt efter hvor i Portugal, man befinder sig. Portugiserne spiser generelt ti gange så meget fisk, som de spiser kød, og derfor vil der også være rig mulighed for at finde en god fiskerestaurant. Landets nationalret er Bacalhau à Brás, som består af klipfisk, kartofler, æg og persille. Udover dette, er Portugal kendt for sin portvin, der kommer fra byen Porto.

Læs mere

REJS PÅ CHARTERFERIE DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

I oktober 2019 blev vi i Århus Charter kåret for anden gang i træk og syvende gang i alt som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og 2019 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag.

Århus Charter byder velkommen til personlige ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Vi sætter en ære i at skabe de optimale rammer for en mindeværdig ferier. Vi har selv besøgt vores rejsemål og hoteller, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten sammen med vores danske rejseledere.

Læs mere
sivota