Århus Charter

Rejser til Grækenland

Oplev sol, hav, historiske vidundere og gastronomiske lækkerier på rejser til Grækenland.

Grækenland er og bliver et helt fantastisk rejsemål. Grækenland har med sine mange græske øer et spændende udvalg, når man skal bestille sin sommerferie. Det smukke azurblå hav, de betagende solnedgange, de hvidkalkede og pastelfarvede huse, de små kirker, de mange fiskerlejer og ikke mindst de charmerende grækere er netop det, der gør Grækenland og det græske øhav så unik.

Grækenland har ligeledes en utrolig spændende historie, samt mange historiske bygninger og museer, der gør landet spændende for turister. Her kan man opleve den græske mytologi helt tæt på, og de mange antikke templer er et besøg værd på ferien.

Gastronomiske oplevelser er der også mange af i Grækenland, og det græske køkken er elsket af de fleste danskere. De traditionelle græske klassikere musaka, tzatziki, souvlaki og græsk salat med feta får mundvandet til at løbe. Forkæl jer selv med en smagsoplevelse på en ægte græsk taverna med friske lokale råvarer, og I vil falde pladask for det græske køkken!

Læs mere

REJS PÅ CHARTERFERIE DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

I oktober 2019 blev vi i Århus Charter kåret for anden gang i træk og syvende gang i alt som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og 2019 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag.

Århus Charter byder velkommen til personlige ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Vi sætter en ære i at skabe de optimale rammer for en mindeværdig ferier. Vi har selv besøgt vores rejsemål og hoteller, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten sammen med vores danske rejseledere.

Læs mere
sivota