Gratis parkering

Online Marketing praktikant søges

Brænder du for digital content marketing? Har du gjort dig de første erfaringer, men mangler du rammerne og at ”få hænderne i praktikken” til at udvikle dig endnu mere?

Som praktikant kommer du til at indgå i vores dynamiske og passionerede team af rejseglade og fagligt kompetente kollegaer. Vi brænder alle for at være branchens bedste, med en overordnet mission om at give vores gæster en uovertruffen ferieoplevelse.

Jobbet indebærer opgaver indenfor digital marketing samt forefaldende opgaver med generel markedsføring og salg. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med vores online marketing koordinator, hvor dit primære fokus vil være på SEO, CMS/hjemmeside og SoMe opgaver. Du vil endvidere medvirke til videreudviklingen af vores digitale strategier, samt planlægning og eksekvering heraf. Yderligere vil du blive en del af salgsteamet i Århus Charter, hvor du vil få kendskab til produkterne og have direkte dialog med vores gæster. Der er således grobund for både faglig og personlig udvikling i stillingen. Arbejdsopgaverne indebærer en del tekstforfatning, det er således en forudsætning, at du brænder for skriftlig kommunikation.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • SEO-opgaver (søgemaskineoptimering)
 • CMS/hjemmeside opgaver, opdatering og optimering
 • SoMe opgaver, eksempelvis Facebook og Instagram opslag og annoncering
 • Statistik og rapportering
 • Salg af rejser
 • Generelle ad hoc marketingsopgaver

Vi forventer, at du kan sige ja til følgende punkter:

 • Du er studerende på Cand.merc eller tilsvarende
 • Du har god teknisk og digital forståelse
 • Du har talent og evner for at skrive knivskarpe, motiverende tekster med korrekt grammatik og kommasætning
 • Du har flair for at arbejde selvstændigt
 • Du arbejder med stor præcision og detaljefokus
 • Du elsker data og at se resultaterne af dit arbejde
 • Kendskab til søgemaskineoptimering og CMS systemer er en fordel

Din nye praktikplads

Miljøet i Primo Tours, Århus Charter, SunCharter og Verdn er dynamisk, uformelt og med stor frihed til den enkelte – initiativ og handlekraft forventes. Ledelsesstrukturen er flad med korte beslutningsgange, og i dagligdagen arbejder vi efter klart definerede værdier med fokus på feedback og sparring. Der er ikke langt fra ord til handling.

Du får 32 superengagerede og fagligt stærke kollegaer, og bliver en del af et godt sammenhold, både i de enkelte brands og på tværs af koncernen.

Din daglige gang vil variere mellem Århus Charters kontor på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus samt på Primo Tours’ kontor i Ringkøbing. Det er derfor et plus, hvis du selv har bil.

Interesseret?

Send din ansøgning til hr@aarhuscharter.dk allerede nu, og senest d. 16. juni 2019. Skriv ”Ansøgning – Praktikant Online Marketing” i emnefeltet. Vi gennemgår løbende ansøgningerne, og indkalder aktuelle kandidater til samtale, i takt med at ansøgningerne kommer ind.

Praktikpladsen er en fuldtidsstilling med start d. 5. august 2019 og frem til d. 20. december 2019.

Primo Tours koncernen indeholder rejsebureauerne Primo Tours, Århus Charter, SunCharter og Verdn, og har tre kontorer fordelt på Ringkøbing, Aarhus og Aalborg. Samlet set er koncernen Danmarks 6. største rejsebureau, og sender årligt op mod 100.000 ferieglade danskere på charterferie fra de tre jyske lufthavne Billund, Aalborg og Tirstrup. Der er i alt 32 fuldtidsansatte på koncernbasis, samt rejseledere og deltids-/timesælgere, så hvert brand er lille, dynamisk og med egen salgs- og administrativ del.

Læs mere om os på vores respektive hjemmesider:
www.primotours.dk
www.aarhuscharter.dk
www.suncharter.dk
www.verdn.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker