Gratis parkering

Gæsteservice

Hos Århus Charter vægter vi den personlige betjening meget højt.

Ring til os på 86 20 29 00 eller kontakt os på info@aarhuscharter.dk

Hverdage: kl. 09.30 – 16.30
Weekender og helligdage: kl. 10.00-14.00

Men i øjeblikket får vi ekstraordinært mange henvendelser, og du kan derfor opleve ventetid på telefonen.

Derfor har vi samlet det oftest stillede spørgsmål og svar her, som du kan læse før du ringer til os.

Spørgsmål og Svar

 
 
 
 
 
Hvordan er de aktuelle rejseregler?

Grækenland, Spanien, Cypern og Tyrkiet har ophævet ALLE indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark.
Det betyder, at du frit kan rejse til disse lande - der er ingen krav om coronapas eller indrejseformular.
Læs mere her om de aktuelle indrejseregler.

Kan jeg rejse hvis jeg er gravid?
Hvornår er mødetid i lufthavnen?

Både mødetid og afrejsetid fremgår af rejsebeviset. Da der kan være kø ved check-in i lufthavnen, er det altid en god idé at komme i god tid, senest til det angivne mødetidspunkt. Gerne 2 timer før afrejse. Sørg gerne for at være ved gaten min. 30 minutter før afgang.

Hvordan med parkering i lufthavnen?

Se guiden her for Aarhus Airport og for Aalborg Lufthavn

Er der gratis parkering? 

Ja, det er der mulihged for i både Aarhus Airport og Aalborg Lufthavn. Læs mere her om gratis parkering. 

Hvordan er bagagerelgerne?

Det er tilladt at medbringe 5 kg håndbagage. Der kan tilkøbes indchecket kuffert á 20 kg ved bestilling på Madeira kuffert á 15 kg.
Håndbagagen må ikke være større end 50x40x25 cm og håndtaske eller computertaske må ikke overstige 40x30x15 cm.
Børn under 2 år må medbringe 5 kg håndbagage. Læs mere her

Kan jeg få min klapvogn/barnevogn med?

Barnevogn eller klapvogn transporteres gratis som bagage hvis du rejser med små børn. Vi anbefaler at pakke disse i beskyttende emballage. Skade på disse erstattes kun af forsikringsselskaber, såfremt bagagen har været pakket i en taske fra Airshells - læs mere her.

Er der mad på flyet?

Mad på flyet kan tilkøbes på alle vores flyvninger.

Spædbørn (under 2 år) vil ikke få serveret mad på flyet.
Børn under 12 år får serveret børnemenu.
Børn over 12 år og voksne får serveret samme menu.
Har du grundet allergi, religion eller andet brug for specialmenu, skal dette oplyses til Århus Charter senest 48 timer før afrejse fra Danmark.

Vi skal gøre opmærksom på, at man ikke må medbringe egen mad ombord på flyet pga. miljø-, hygiejne- og allergimæssige årsager.

Hvor og hvornår kan vi bestille udflugter?

Tilmelding til udflugterne skal ske til AarhusCharters rejseledere eller via AarhusCharters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid

På alle destinationer tilbydes der udflugter. Du kan læse om de forskellige udflugter på hjemmesiden under det ønskede rejsemål eller i vores Århus Charter App 14 dage før afrejse.

Ved inspirationsmødet på destinationen vil rejselederne give mere information om de forskellige udflugter, samt at du her har mulighed for at tilmelde dig.

Kan jeg medbringe medicin på rejsen

Ja, men du skal være opmærksom på særlige regler. Læs vores guide her. 

Ved rejser indenfor Schengenlandene kræves et "pillepas" for visse typer af medicin, og ved rejser udenfor Schengenlandene kræver visse lande en medicinattest fra din egen læge. Pillepasset udstedes på apoteket, som også kan vejlede om medicin på rejsen.

Energi-priser/brændstof

De høje energipriser påvirker desværre fortsat rejsebranchen. Forbliver prisen på brændstof højere end normalt, kan vi desværre se os nødsaget til at opkræve et brændstoftillæg som følge af de merudgifter, vi opkræves fra flyselskaberne. Disse merudgifter er ikke inkluderet i rejsens pris, da vores prissætning er baseret på kontrakter fra 2021. Det er langt fra en normalitet, at vi må indføre brændstoftillæg, og derfor beder vi om forståelse, såfremt dette kan blive en tvingende nødvendighed. Jævnfør pakkerejselovens §17 kan prisen ændres med max 8% indtil 20 dage før afrejsen. Vi vil naturligvis informere skriftligt i tilfælde af, at et eventuelt brændstoftillæg er uundgåeligt.

Brændstof-tillægget vil typisk ligge på omkring 300-400 kr. pr. person - dog begrænset til max 8% af rejsens pris. Oftest er merudgiften til brændstof højere end det beløb, vi opkræver i brændstof-tillæg, hvorved vi som rejseselskab også selv bærer en stor meromkostning for hver flyvning.  

Undgå uventede meromkostninger - tilkøb energisikring - læs mere her

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du kan også finde mere information i menuen under "Gæsteservice"

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker