ÅRHUS CHARTERS GÆSTEVÆG

- Vi hylder vores trofaste flergangsgæster

Gæstevæg hos Århus Charter

I vores flotte rejsecafé på Marselisborg Havnevej modtager vi hver dag vores gæster til en hyggelig feriesnak og en kop kaffe. Vi ønsker som altid, at vores gæster har en helt central plads i vores hverdag, og vi er derfor i gang med at lave en fin ”Wall of Fame” - en væg med feriebilleder af vores gæster på ferie med Århus Charter.

Vi håber I vil hjælpe os, og sende nogle gode feriebilleder, hvor både I selv er på og billeder I har taget på en af jeres rejser med Århus Charter, som I kunne tænke jer at dele med både os og vores andre gæster, der besøger os i rejsecaféen.

Billederne kunne evt. være billeder af jer sammen med vores rejseledere, fejring af en speciel begivenhed under ferien, strandtræf eller sjove ferieminder – men som sagt også meget gerne et ”portræt” af jer selv på en ferie med os.

Vi vil gerne, om I kan indsende et billede til os, ved at uploade billederne her nedenfor. Navngiv venligst billederne med hvor og hvornår billedet er taget, hvem der er på billederne, samt hvor mange gange I har rejst med Århus Charter.

Vi håber, at I som Århus Charters gode gæster, vil være medvirkende til at dele jeres ferieminder, da I er en stor del af Århus Charters historie.

Du kan sende os dine feriebilleder på info@aarhuscharter.dk eller pr. post til:

Århus Charter,
Marselisborg Havnevej 36,
8000 Aarhus C.

Vi takker mange gange på forhånd!
Mange venlige feriehilsner – og på gensyn