Gratis parkering

Personale

Århus Charter har altid haft en kerne af dygtige og loyale medarbejdere, som har været med helt fra begyndelsen.

De fleste på kontoret i Aarhus har erfaring som rejseleder og kender bl.a. derfor destinationerne godt. Ligeledes har alle erfaring i salget, og kan derfor altid træde til her. 

Find kontaktinformationer på Århus Charters medarbejdere hér

Rejseleder

Vi modtager gerne ansøgninger som rejseleder til et af vores mange spændende rejsemål. Læs mere om hvordan du bliver rejseleder hos Århus Charter her.

Salgskontor i Aarhus

Vi har ingen ledige stillinger på salgskontoret i Aarhus i øjeblikket, men vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Ansøgning sendes pr. mail til info@aarhuscharter.dk.

Praktik hos Århus Charter
Vi har et samarbejde med Erhvervsakademiet i Aarhus, hvor elever på uddannelserne Service- og Markedsføringsøkonom kan ansøge om ulønnet praktik i en periode på minimum 3 måneder. Du er også velkommen til at ansøge, skulle du studere en anden relevant uddannelse. Som praktikant arbejder du både i salg og administration.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker