Gratis parkering

Om Århus Charter

Kære gæster

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Det er en fornøjelse at skabe rammerne for mindeværdige ferier, og vi gør altid vores ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten. Vi ved, hvor vigtig den tid er, hvor man skal slappe af, opleve og bare nyde livet. 

I 2020:

I sommeren 2020 tilbyder vi sommernyheden Rhodos - Solgudens Ø, nu med direkte afgang fra vores lokale Aarhus Airport. Rhodos er med sine 300 solskinsdage om året er det ikke uden grund, at Rhodos har fået tilnavnet Solgudens Ø. Denne græske klassiker byder på en bred vifte af oplevelser, fantastiske strande og interressante historiske seværdigheder, som man bestemt ikke må snyde sig selv for. 

Vi flyver som altid fra både Aarhus Airport og Aalborg Lufthavn. I vinterhalvåret 2019-2020 flyver vi med det danske flyselskab DAT - Danish Air Transport, og fra sommeren 2020 flyver vi med flyselskaberne SAS samt Great Dane Airlines. Du vil som rejsende med Århus Charter dermed udelukkende møde dansk personale ombord på flyene. Ligeledes møder du vores velkendte personlige betjening hos vores danske rejseledere på rejsemålet. 

I 2019

I oktober 2019 blev vi i Århus Charter kåret for anden gang i træk og syvende gang i alt som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og 2019 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag. Læs mere i om prisen ved Danish Travel Awards hér.

 

Vi glæder os til at tage imod jer, både på kontoret i Aarhus og på rejsemålene. Hele vejen vil du møde vores dygtige og engagerede medarbejdere, så du kan føle dig tryg på hele rejsen, fra køb til du er hjemme igen.

Vi ønsker alle vores mange gode gæster rigtig god ferie og rejselyst!

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker