Gratis parkering

Om Århus Charter

Kære gæster

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Det er en fornøjelse at skabe rammerne for mindeværdige ferier, og vi gør altid vores ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten. Vi ved, hvor vigtig den tid er, hvor man skal slappe af, opleve og bare nyde livet. 

I 2019:

I sommeren 2019 tilbyder vi to flotte sommernyheder med afrejse direkte fra Aarhus Lufthavn - nemlig de skønne græske øer Zakynthos - Skildpaddernes Ø og Kreta - Den Græske Klassiker. Begge afgange flyves om søndagen på hhv. en morgen- og en eftermiddags flyvning fra maj til og med uge 42. 

Zakynthos er en smuk og frodig ø med flotte sandstrande beliggende i Det Ioniske Hav, og er også kendt for sine havskildpadder. Øen indbyder med sin dejlige feriestemning til afslapning, smuk natur, fantastiske udsigter, god græsk mad, og dejlige hoteller, beliggende i de hyggelige feriebyer langs syd- og østkysten. 
Kreta og Chania-området på den nordvestlige del af øen, er med sin alsidighed og et utal af muligheder for oplevelser, et rejsemål for gæsten i alle aldre, med flotte sandstrande og gode hoteller. Den smukke Chania by emmer af græsk feriestemning, i en smuk kulisse af venetianske bygninger og en hyggelig havn med autentiske græske butikker, tavernaer og kaffebarer.

Derudover tilbyder vi ligeledes et helt nyt område på ferieøen Mallorca, nemlig Cala D'Or som ligger på østkysten af Mallorca ca. 1 times kørsel fra hovedbyen Palma.
Cala d’Or er uden tvivl østkystens ferieperle og her kan du se frem til en charmerende og rolig atmosfære samt en fortryllende kystlinje. Den eksklusive ferieby Cala d’Or på Mallorcas østkyst, består af smukke lave, hvidkalkede huse som er omgivet af grøn vegetation. Trods den voksende turisme på Mallorca er udbygningen af Cala d’Or sket med stor respekt for den oprindelige by.  Området omkring Cala d’Or er charmerende med fine landsbyer og dejlige badebugte. Cala betyder på dansk bugt, og der fineste de fineste bademuligheder. Cala d’Or består af fem badebugte, der alle er smukt kilet ind mellem de store klippesatser.
Vores ugentlige afgang til Mallorca flyves som altid direkte fra Aarhus Lufthavn hver fredag eftermiddag fra maj til uge 42.

 

I 2018:

I oktober 2018 blev vi i Århus Charter kåret for sjette gang som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008 og 2009 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag. Læs mere i om prisen ved Danish Travel Awards hér.

 

Vi flyver som altid fra både Aarhus og Aalborg Lufthavn med det danske flyselskab DAT - Danish Air Transport, og fra sommeren 2020 flyver vi med flyselskaberne SAS samt Great Dane Airlines. Du vil som rejsende med Århus Charter dermed udelukkende møde dansk personale ombord på flyene. Ligeledes møder du vores velkendte personlige betjening hos vores danske rejseledere på rejsemålet. 

Vi glæder os til at tage imod jer, både på kontoret i Aarhus og på rejsemålene. Hele vejen vil du møde vores dygtige og engagerede medarbejdere, så du kan føle dig tryg på hele rejsen, fra køb til du er hjemme igen.

Vi ønsker alle vores mange gode gæster rigtig god ferie og rejselyst!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker