Gratis parkering

Om Århus Charter

Kære gæster

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Det er en fornøjelse at skabe rammerne for mindeværdige ferier, og vi gør altid vores ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten. Vi ved, hvor vigtig den tid er, hvor man skal slappe af, opleve og bare nyde livet. 

I 2018:

I sommersæsonen 2018 er det os en fornøjelse fortsat at kunne tilbyde vores gæster vores to græske perler med afrejse fra AARHUS LUFTHAVN: Ithaca - et græsk eventyr og Sivota - Det Græske Caribien. Her tilbyder vi fra lørdag d. 19. maj 2018 ugentlige afgange på en flot morgenflyvning (pause i august). Ithaca er en idyllisk og uspoleret ø, beliggende i Det Ioniske Hav mellem det græske fastland og Kefallónia. Øen er ikke kendt af mange som turistmål, men vi er sikre på, at du som vores gæst, vil nyde denne helt særlige ø, der byder på skøn afslappet atmosfære og autentiske omgivelser.
Sivota kaldes blandt grækerne selv for "Det Græske Caribien" og området er et af de mest smukke steder på det græske fastland, med sit ekstremt klare hav med hvid sandbund, omkranset af små ubeboede øer og en spektakulær frodig natur. Sivota er en hyggelig havneby, med lokale tavernaer og en charmerende græsk atmosfære, hvor man i området omrking byen finder mange flotte sandstrande. 

I 2018 byder vi også på to nyheder; Palma Nova på Mallorca direkte med SAS fra Aarhus Lufthavn samt den græske og maleriske ø Lesbos direkte fra Aalborg Lufthavn

Vi flyver som altid fra både Aarhus, Aalborg og Billund Lufthavn med det danske flyselskab DAT - Danish Air Transport, SAS og Jet Time. Du vil som rejsende med Århus Charter dermed udelukkende møde dansk personale ombord på flyene. Ligeledes møder du vores velkendte personlige betjening hos vores danske rejseledere på rejsemålet. 

Vi glæder os til at tage imod jer, både på kontoret i Aarhus og på rejsemålene. Hele vejen vil du møde vores dygtige og engagerede medarbejdere, så du kan føle dig tryg på hele rejsen, fra køb til du er hjemme igen.

Vi ønsker alle vores mange gode gæster rigtig god ferie og rejselyst!