Anthony Quinn
Rhodos gamle bydel
Lindos
Lindos
Kallithea Springs
Kallithea Springs
Rhodos gamle bydel
Rhodos gamle bydel
Rhodos By
Rhodos Havn
Rhodos gamle bydel
Rhodos gamle bydel
Rhodos gamle bydel
Rhodos by
Den gamle bydel i Rhodos By
Rhodos gamle bydel
Seven Springs
Lindos
Antony Quinn Bugten
Rhodos gamle bydel
Rhodos gamle bydel
Rhodos gamle bydel
Kallithea Springs
Kallithea Springs
Kallithea Springs
Kallithea Springs
Kallithea Springs
Lindos
Anthony Quinn
Bugt ved Kolymbia

FERIE PÅ RHODOS

Fantastiske sandstrande og kulturelle seværdigheder i verdensklasse.

Vi vil gerne byde dig velkommen til Rhodos, Helios’ og Solens ø, der byder på fantastiske sandstrande, krystalklart badevand og kulturelle seværdigheder i verdensklasse.  
Uanset, om du er på udkig efter en romantisk ferie, en venne- eller familieferie, har Rhodos noget for enhver smag. Læs med herunder, hvor vi giver vores varmeste anbefalinger til, hvad du skal opleve på denne græske perle.

Rhodos byder på noget for enhver smag, og er derfor en oplagt destination for din næste familieferie. Rhodos er den største og mest frodige af De Dodekanesiske Øer, og den charmerende ferieø har ca. 117.00 indbyggere. Øen byder på solrige dage, langstrakte sandstrande, skønt badevand, græsk charme og masser af spændende historie.  
Når du rejser til Rhodos med Århus Charter, kan du bo i områderne Ialyssos og Kalithea, som ligger tæt på Rhodos by. Denne placering giver rig mulighed for afslappende dage ved stranden, og er samtidig et godt udgangspunkt for spændende udflugter til Rhodos antikke bydel eller den charmerende hvide by, Lindos.  

Rejser til Rhodos - Iallisos og ixia

Gå på opdagelse i Rhodos by  

Rhodos by er en spændende middelalder by, som blev bygget af de gamle grækere i 408 f.Kr., og den er stadig særdeles velbevaret i dag. Særligt den gamle bydel i Rhodos er fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader, som byder på hyggelige restauranter, tavernaer og små butikker. Byen emmer af historie, og du kan ikke undgå at føle, at du vandrer rundt i en græsk tidslomme, når du besøger denne gamle bydel.  
Rhodos by har også en nyere bydel, som byder på flere internationale restauranter og shopping-muligheder. Her kan man blandt andet finde butikker som Tommy Hilfiger, Zara og H&M.

Rejser til Rhodos - den gamle by

Rejs tilbage til det antikke Grækenland

Rhodos er også et fantastisk rejsemål for dig, der elsker historie og kultur. Antikkens Grækenland har sat sine spor, og der er mange gamle ruiner at udforske på Rhodos, herunder Akropolis og myten om Kolossen.  

De fleste forbinder Akropolis med den græske hovedstad, Athen, men der findes også et kendt akropolis i Lindos. Lindos Akropolis ligger højt hævet over den hvide by, Lindos, som i sig selv er et interessant udflugtsmål. Akropolis betyder “højeste by”, og i antikkens tid var dets formål dels at være uindtageligt for fjender og dels at være et religiøst sted. Templet blev oprindeligt bygget til ære for den græske gudinde, Athene, og sidenhen blev det udbygget af antikkens grækere og anvendt som fæstning. Turen op til Akropolis tager cirka en halv time til fods, men det er alle anstrengelserne værd. De høje doriske søjler og gamle mure emmer af historie, og udsigten over den hvide by og havet er imponerende. Vi anbefaler, at du tager op og ser Akropolis tidligt på dagen, inden det bliver for varmt.   

Rejser til Rhodos - Lindos akropolis - den hvide by

Kolossen på Rhodos

Kolossen, der engang stod på Mandraki Havnen på Rhodos er et af Verdens Syv Vidundere. Man ved ikke, hvordan den så ud eller, hvor den præcist stod, men antikke kilder beskriver den som en over 30 m høj bronzestatue af solguden, Helios. Statuen blev rejst 304-292 år f.Kr, efter at Rhodos havde vundet en krig over Antigonus, som var hersker over Cypern. Man rejste den til ære for Helios, fordi man mente, at han havde hjulpet Rhodos med at vinde krigen. Kolossen væltede under et jordskælv mange år efter, og vi må nøjes med at tænke os til, hvordan den engang har stået ved indsejlingen til Mandraki Havn. I dag står der en hjort og en hind ved indsejlingen til havnen, og dyrene er blevet et af Rhodos’ varetegn. Før i tiden var der mange slanger på øen, og det siges, at dyrene har drevet slangerne væk med deres lugt.

Rejser til Rhodos - Mandraki havnen

Gå naturens mageløse veje

Rhodos er ca. 80 kilometer lang og 38 km bred, og man kan inddele øen op i fire områder; nord, syd, øst og vest. På den nordlige del af øen holder de fleste turister til, mens den sydlige del af øen er mere øde. De fleste af øens indbyggere bor også på den nordlige del af øen.  
Landskaberne på Rhodos varierer meget. Den østlige del af øen er præget af langstrakte sandstrande og klipper, mens den vestlige side af øen er mere frodig og vindblæst.

Rejser til Rhodos - Mandraki havnen

Spis lokalt på Rhodos

Grækenland er kendt for sin gastronomi og græske delikatesser. Det gode måltid prioriteres højt, og Rhodos er ingen undtagelse.  
Grundelementerne i det græske køkken er fisk, friske, lokale grøntsager, lam og krydderier. Hvis du vil ud at spise, anbefaler vi, at du går efter autentiske, græske retter som Kleftiko (langtidsstegt lammekød), mousakka (minder om lasagne, men med aubergine i stedet for pasta), friskfanget fisk, skaldyr, blæksprutte, dolmades (fyldte vinblade med grøntsager, ris og kød) og meze (den græske tapas). Slut måltidet af i ægte, græsk stil med et glas ouzo – en skøn anisbaseret brændevin og grækernes nationaldrik.

Hvis du er på udkig efter noget at spise i Rhodos’ gamle bydel, finder du de bedste restauranter ved at forvilde dig ned ad de små sidegader til hovedgaden. Pak kortet væk, og gå på opdagelse i de brostensbelagte stræder. Her vil du finde de små hyggelige tavernaer og autentiske, græske restauranter. 
I Rhodos’ nye bydel kan du finde et større udvalg af internationale restauranter. Her finder du også bargaden, som særligt er populær blandt de unge i nattetimerne. 

Rejser til Rhodos - Mandraki havnen

De bedste strande på Rhodos

Der findes mange smukke strande på Rhodos, og også i denne kategori byder øen på noget for enhver smag. Hvis du rejser til Rhodos i højsæsonen og synes, at 35 grader kan blive lidt for varmt, kan vi anbefale strandene på vestkysten. Her lufter det nemlig altid skønt, så temperaturerne føles mere behagelige. Vestkysten byder på langstrakte stenstrande og brusende, azurblå bølger, så vi anbefaler, at du tager et par badesko med i kufferten, hvis du skal bo i området omkring Ialyssos. Du skal dog være opmærksom på, at der ofte er mange bølger her og vandet bliver hurtigt dybt, så vi anbefaler ikke strandene på vestkysten til familier med små børn.  

Strandene på østkysten er derimod meget familievenlige, da det er sandstrande, og du skal gå langt ud i det krystalklare vand, før det når op til navlen.   

Vi har samlet vores favoritstrande på både øst- og vestkysten, så du kan finde den, der passer bedst til dine præferencer. Se mere her. 

Rejser til Rhodos - Mandraki havnen
ET FANTASTISK REJSEMÅL FOR HELE FAMILIEN

SEVÆRDIGHEDER PÅ RHODOS

Oplev denne græske perle med kulturelle seværdigheder i verdensklasse

Når du rejser med os, har du mulighed for at tage med vores danske rejseledere på forskellige udflugter i løbet af ugen. Dem kan du læse mere om her
 
Rhodos byder på et væld af spændende seværdigheder, og det er let at komme omkring på øen - både med de lokale busser og på scooter eller i bil. Tag med vores rejseledere på udflugt i løbet af ugen eller udforsk øen på egen hånd.

Læs mere

Lindos – udforsk Den Hvide By

En times kørsel fra Rhodos by ligger byen Lindos, også kaldet ”Den Hvide By”. Et besøg i Lindos starter ved den gamle byport. Herfra slentrer man rundt i de smalle, snoede stræder mellem byens hvidkalkede huse, der baner vejen op mod det antikke Akropolis. Herfra har du den smukkeste udsigt over byen og havet.

Rejser til Rhodos - Lindos den hvide by

Ialyssos

Ialyssos ligger ved foden af Filerimos-bjerget, som bærer et 17 meter højt betonkors på toppen. Korset er udstyret med en spiraltrappe, der fører op til toppen af korset, og herfra kan man nyde den smukkeste udsigt over Rhodos. På dage med klart vejr er det endda muligt at se helt over til den tyrkiske kyst. På toppen af bjerget findes også en hyggelig park, hvor man kan gå en tur og møde smukke påfugle.  

Rejser til Rhodos - Ialyssos

Sommerfugledalen

Hvis du rejser til Rhodos i sommersæsonen, har du chancen for at få en fantastisk naturoplevelse, når tusindvis af sommerfugle samles i dalen Petaloùdes på Rhodos’ vestkyst, ca. 26 kilometer fra Rhodos by. Tusindvis af sommerfugle kommer til den frodige dal fra juni til august for at parre sig og søge ly for varmen, og de tiltrækkes efter sigende af den søde duft fra træernes harpiks. Turen gennem sommerfugledalen foregår under træerne på smalle stier og træbroer, omgivet af hvislende lyde fra små vandfald og Pelekanos-floden. De smukke insekter kan være svære at få øje på, fordi de med deres mørke vinger og hvidgule striber, falder godt i med omgivelserne, men når de bevæger sig, og man får øje på dem, ser det nærmest magisk ud. Sommerfugledalen er et hyggeligt udflugtsmål for hele familien, særligt hvis I trænger til lidt pause fra solen.  

Rejser til Rhodos - Sommerfugledalen

Sejl over til autentiske Symi

Kun 37 km nord for Rhodos ligger den idylliske, græske ø, Symi, som er en af de mest betagende øer i den græske øgruppe Dodekanserne. Efter en færgetur på ca. 1,5 time i Det Ægæiske Hav, vil du ankomme i Symis charmerende havn, hvor øens karakteristiske, farverige huse snor sig på bjergskråningen op til hovedbyen, Choria. Symi ligner et maleri, og det er en fantastisk oplevelse at spadsere rundt i de brostensbelagte gader mellem autentiske tavernaer og små lokale butikker.   
Færgen til Symi går fra havnen i Rhodos by, og som Århus Charter gæst har du mulighed for at tage med vores engelsktalende guide, mod et mindre beløb.

Rejser til Rhodos - symi
ET FANTASTISK REJSEMÅL FOR HELE FAMILIEN

De bedste strande på Rhodos

Der findes mange smukke strande på Rhodos, og øen byder på noget for enhver smag

Hvis du rejser til Rhodos i højsæsonen og synes, at 35 grader kan blive lidt for varmt, kan vi anbefale strandene på vestkysten. Her lufter det nemlig altid skønt, så temperaturerne føles mere behagelige. Vestkysten byder på langstrakte stenstrande og brusende, azurblå bølger, så vi anbefaler, at du tager et par badesko med i kufferten, hvis du skal bo i området omkring Ialyssos. Du skal dog være opmærksom på, at der ofte er mange bølger her og vandet bliver hurtigt dybt, så vi anbefaler ikke strandene på vestkysten til familier med små børn. Strandene på østkysten er derimod meget familievenlige, da det er sandstrande, og du skal gå langt ud i det krystalklare vand, før det når op til navlen. 

Vi har samlet vores favoritstrande på både øst- og vestkysten, så du kan finde den, der passer bedst til dine præferencer.  

Tsambika Beach

Tsambika Beach er en af de mest populære strande på Rhodos, beliggende mellem Rhodos by og Lindos, tæt på vores hoteller Golden Odyssey og Lydia Maris. Den store, gyldne sandstrand ligger i de mest fantastiske omgivelser med udsigt til bjerge og krystalklart vand.

Rejser til Rhodos - tsambika beach

Lindos beach

For foden af Lindos by ligger den gyldne strand, Lindos Beach. Efter en varm gåtur op til Akropolis, kan det være tiltrængt med en dukkert, og det er der rig mulighed for på Lindos Beach.  

Her kan du leje liggestole og parasoller, og når sulten melder sig, er der et bredt udvalg af restauranter og tavernaer tæt på - både ved stranden og i Lindos by.  

Rejser til Rhodos - Lindos Beach

Elli Beach

Elli Beach ligger på østsiden af Rhodos by. Denne populære bystrand har skønt, krystalklart vand, rigeligt med liggestole og et væld af faciliteter som barer og restauranter. For enden af stranden, længst mod nord, kan du se Rhodos Akvarium, som bestemt også er et besøg værd.

Rejser til Rhodos - Elli beach

Red Sand Beach eller Kokkini Ammos Beach 

Cirka 30 km fra Rhodos by ligger en gemt bugt, som nærmest kun er kendt blandt de lokale på øen. Bugten er omkranset af smukke klippeformationer og sandet har et smukt, rødligt skær. Du kan kun besøge stranden, hvis du sejler dertil, og derfor er chancerne for, at du kun skal dele den med få andre, store.  

Hvis du kunne tænke dig at besøge denne skjulte perle, kan vores rejseledere hjælpe dig med at finde et godt bådudlejningssted.

Rejser til Rhodos - Kokkini Ammos Beach - Red sand beach

Anthony Quinn Bay 

Anthony Quinn Bay er en billedskøn bugt beliggende på Rhodos’ østkyst. Bugten er opkaldt efter den mexicansk-amerikanske skuespiller, Anthony Quinn, der efter at have optaget en film på Rhodos, forelskede sig så meget i denne bugt, at han købte den. Anthony Quinn Bay er et godt sted for dig, der elsker at snorkle, og man kan bruge timer på at flyde rundt i det krystalklare vand mellem de små klipper ud fra strandbredden. Stranden er dog ret populær, og særligt i højsæsonen skal man komme tidligt på dagen, hvis man vil sikre sig en god plads.

Rejser til Rhodos - Anthony Quinn Bay

Prasonisi Beach

Prasonisi Beach ligger i den sydligste ende af Rhodos og er en af de mest imponerende strande på øen. Stranden består af to sandede bugter, der ender i en ø, som du kun kan komme ud til ved at svømme eller gå afhængigt af vandstanden. Du skal dog være forsigtig, hvis du beslutter dig for at svømme over, da strømmen i vandet er kraftig her. På Prasonisi Beach vil du højest sandsynligt også møde en surfer eller to. Stranden er nemlig paradis for surfere, og særligt i juli og august er der masser af aktivitet på vandet.

Rejser til Rhodos - Prasonisi Beach

Oasis Beach

Oasis Beach er en lille klippestrand, der ligger på østkysten, i Kallithea området. Oasis er som taget ud af en Mama Mia film med sit krystalklare badevand, sine smukke klipper og de karakteristiske blå parasoller, som skygger for liggestolene, man kan leje ved stranden. Hvis du er glad for at snorkle, er Oasis Beach et oplagt strandvalg. Her kan du bruge timer på at ligge og fordybe dig i livet under havoverfladen. Vi anbefaler, at du medbringer badesko, hvis du gerne vil snorkle.  
Oasis Beach har også en hyggelig strandbar, som er bygget ind i klipperne, og her er der rig mulighed for at nyde en kølig forfriskning. 

Vejret på Rhodos

Rhodos byder på solrige sommerdage og meget få regnvejrsdage.

Fra april til oktober er der generelt lunt og sommerligt på Rhodos. 

Maj
Her er gennemsnitstemperaturen omkring 24 grader i dagtimerne, og derfor er denne måned særligt oplagt til dig, der elsker at opleve og være aktiv på din ferie.  

Juni - august
Hvis du rejser i sommermånederne fra juni til september, er du sikret en varm badeferie. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 30 grader, og man kan forvente mange dage med temperaturer herover.  

September - oktober
Hvis du fortrækker lidt mildere temperaturer, kan vi anbefale dig at rejse i slutningen af september og starten af oktober. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 24 grader.  

Læs mere
FAKTA

VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL RHODOS

Flyvetid og transfer

Flyvetiden til Rhodos er omkring 5 timer. Vi flyver til Rhodos lufthavn, som ligger på tæt på vores hoteller på den nordvestlige del af øen. Skal du bo på vestsiden, vil transfertiden være omkring 30 minutter, mens transfertiden til østsiden af øen, er omkring 1 time. 

Valuta

På Rhodos anvendes euro og størstedelen af stederne er det muligt at betale med kort eller finde hæveautomater.

Transport

Der går lokale busser på hele øen og det er også nemt at få hotellets reception til at bestille en taxa eller henvise dig til en nærliggende taxa holdeplads.  

Aktiviteter

På Rhodos er der rig mulighed for aktiviteter. Spørg endelig dine danske rejseledere til råds omkring nærliggende muligheder. 

OPLEV Rhodos MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter på Rhodos

Oplev Rhodos med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn
rn

Rhodos Natur NYHED!

Tag med på tur når vi drager på opdagelse i Rhodos smukke naturlige omgivelser. Rhodos er kendt for dets smukke natur med de fascinerende bjergområder, flotte parker og grønne områder. På denne tur får du muligheden for at opleve nogle af Rhodos mest populære naturomgivelser. Vi starter turen med opsamling fra hotellerne og kører derefter til turens første stop nemlig Filerimos bjerget. På dette stop kan man gå turen af en lang sti under cyprestræerne ud til det kæmpe kors. Herude har du en fantastisk udsigt over Rhodos. Det specielle her er de fritgående påfugle der er at finde på toppen. Har man lyst kan man tage turen op til det unikke gamle kloster som ligger på Filerimos Bjerget. Andet stop på turen er ved den populære sommerfugledal. Her oplever man den smukke frodige park, hvor man går langs den flotte sti og de små vandhuller. Har man et godt øje kan man måske spotte alle sommerfuglene kamufleret på træer og klipper. Efterfølgende vil der være stop ved en lokal restaurant helt ned til vandet. Her vil vi få serveret et lækkert måltid i smukke omgivelser inden turen går videre til dagens sidste stop; nemlig de 7 kilder. De 7 kilder er kendt for dens 150 m lange tunnel man kan gå igennem samt det smukke naturområde med den flotte sø der føres til et vandfald og selvfølgelig de små vandudspring fra klippen. Denne tur har noget for alle aldre og er en perfekt måde at komme ud og opleve hvad smukke Rhodos har at byde på. OBS: Denne tur er ikke for gangbesværet Valgfrit: Indgangen til sommerfugledalen er 5€ pr person og indgangen til klosteret ved Filerimos er 6€ pr person. Froksten er inkluderet, og drikkelse er på egen regning.
LBN
lindos
LBN
LBN

Lindos By Night

På denne tur får du mulighed for at se den måske mest berømte by på Rhodos, nemlig den hvide by Lindos. Turen er en hyggelig aftentur, hvor der er rig mulighed for at udforske Lindos på egen hånd. Du kan gå en tur i de snoede gader, mærke pulsen falde på en af de mange små cafeer eller tage turen op til toppen af byen, til det imponerende Lindos Akropolis, hvorfra der er den skønneste udsigt. Som aftenen skrider frem, vil du mærke hvordan det tynder ud blandt folk, og en uspoleret ro falder over byen, mens dag bliver til aften.
Bådtur
bt
bt
bt
glaros
Bådtur
Bådtur
Bådtur

Middelhavs Bådtur

Tag med ud og oplev Rhodos på en anden måde end du normalt ville gøre, nemlig fra havets overflade. Dagen byder på badestop ved fire af Rhodos’ absolut flotteste strande omringet af det turkisblå vand, som man bare skal opleve, når man holder ferie på Rhodos. Vi starter med at sejle ned langs østkysten, hvor første stop vil være ved Anthony Quinn Bay, som er en af de smukkeste bugte på Rhodos. Efter dette stop sejler vi videre mod Tsambika stranden, der er kåret som den bedste sandstrand på hele Rhodos. Det er også her der vil være mulighed for at få lidt i maven. Vi vil få serveret noget lækkert græsk mad, bestående af forskellige specialiteter. Efter vores stop ved Tsambika, går turen videre til Afandou stranden, som er en af de længste strande på Rhodos. Dette stop giver mulighed for at svømme ind mod kysten til de små klippegrotter. På det sidste stop skal vi selvfølgelig også forbi Kallithea Springs, som specielt er kendt for de smukke klipper, som giver gode muligheder for at komme ud at snorkle og opleve livet under havoverfladen. Der vil under hele turen være god mulighed for afslapning, badning og hygge på båden. Har du dit eget snorkeludstyr med på ferien, anbefaler vi at du tager det med på turen. OBS: det er en forholdsvis stor båd med plads til omkring 200 mennesker, som vi sejler med, hvorfor båden altså ikke lægger til inde ved de enkelte strande. Vi lægger derimod anker ude i vandet, hvorfra man kan hoppe i det krystalklare vand direkte fra båden.
BUM
ot
ct
BUM
Den Gamle By

Byvandring uden græsk middag

Kom med på en historisk byvandring igennem Rhodos by, hvor vi kommer forbi nogle af byens smukkeste og mest spændende steder - her vil du desuden få en masse god viden og historier om stederne. Vi starter turen på den smukke havn og kører derefter hen til Rhodos’ Akropolis, også kendt som Apollos Akropolis, hvor vi kan se det antikke stadion og afprøve amfiteateret. Efterfølgende kører vi ned til den gamle bydel, som er Europas bedst bevarede middelalderby. Den blev bygget af Johanniterne i den sene middelalder, og stedet har en helt unik og historisk stemning. Byen har en lang historie, da den både har været besat af Tyrkerne, Italienerne og Johanniterne, og dette bærer byen tydeligt præg af både i arkitekturen og monumenterne. I byen finder du mange små gader, hyggelige torve og butikker, samt en masse smukke og historiske monumenter, så det er vigtigt at få kameraet med på turen. Vi laver flere stop undervejs i den gamle bydel, hvor du virkelig får lov til at opleve stedet og stemningen, samt få en fornemmelse for stedets lange og spændende historie. Denne udflugt er uden græsk middag. Når byvandringen er færdig er du derfor velkommen til at opleve endnu mere af Rhodos gamle by på egen hånd. OBS: denne tur er uden transport tilbage til hotellet.
Gaderne
gl by
city walk
BM
BM
Græsk mad

Byvandring med græsk middag

Kom med på en historisk byvandring igennem Rhodos by, hvor vi kommer forbi nogle af byens smukkeste og mest spændende steder - her vil du desuden få en masse god viden og historier om de forskellige steder. Vi starter turen ved byens nye havn, Mandraki Havnen, og tager derefter op og besøger Rhodos’ Akropolis (Apollon templet) og det antikke stadion, inden vi bevæger os ned mod den gamle bydel. Den gamle bydel i Rhodos er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Byen blev bygget af Johanniterne i den sene middelalder og har en længere historie, da den både har været besat af Tyrkerne, Italienerne og Johanniterne, og dette kan tydeligt ses og mærkes i den dejlige by. Den gamle bydel er en imponerende by med masser af hyggelige torve og butikker, samt en masse historiske monumenter, så du skal naturligvis huske at få kameraet med. Vi gør flere stop undervejs inde i den gamle bydel, så du har tid til at få alle de skønne oplevelser helt ind under huden. Aftenens sidste stop bliver på den græske taverna, Restaurant Romeo, hvor vi skal nyde en dejlig græsk middag under åben himmel. OBS: Denne udflugt er uden transport tilbage til hotellet efter aftenens arrangement.
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på

Næste >