Århus Charter

Rejser til Spanien

Oplev Spaniens lækre sandstrande, unikke natur og en verdenskendt gastronomi, der vil tilfredsstille enhver smag.

Spanien, og ikke mindst Mallorca, er en af danskernes absolutte yndlingsrejsemål og dette er der gode grunde til. Lange flotte sandstrande, varmt klima og populær gastronomi indbyder til en perfekt ferie for gæsten i alle aldre. Derudover byder Spanien på unik natur med appelsin- og olivenlunde, bjergrige tinder og ægte landsbyer.

Det der også gør Spanien speciel, er spaniernes rolige mentalitet – de har aldrig travlt.
Denne afslappende stemning er helt perfekt til ferie, hvor man kan slappe af med en kold sangria på stranden med udkig til det smukke azurblå hav.

Det spanske køkken er verdenskendt for sin paella og tapas, der er et sikkert hit de fleste steder i Spanien. Der er dog også mange andre lækre retter, såsom retten ”Estofado”, en sammenkogt ret bestående af oksekød, grøntsager og ris, eller den kolde tomatsuppe ”Gazpacho”, der er perfekt på en varm sommerdag. Det spanske køkken har noget at byde på for alle, og man går aldrig sulten i seng.

Udover Spaniens historie og autencitet, byder landet også på storbyer med moderne caféer og restauranter samt mulighed for shopping. 

Læs mere

REJS PÅ CHARTERFERIE DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

I oktober 2019 blev vi i Århus Charter kåret for anden gang i træk og syvende gang i alt som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og 2019 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag.

Århus Charter byder velkommen til personlige ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Vi sætter en ære i at skabe de optimale rammer for en mindeværdig ferier. Vi har selv besøgt vores rejsemål og hoteller, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten sammen med vores danske rejseledere.

Læs mere
sivota