Bella Vraka
Meteora - verdensarv
Meteora - verdensarv
Spartochori
Vathi
Vathi
Ø-All Inclusive med gratis udlån af cykler
Ø-All Inclusive med gratis lån af båd i 1 time
Spilia Beach
Spilia Beach
Bådtur
Fanari Beach
Fanari Beach
Fanari Beach
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Spartochori
Spartochori
Spartochori
Porto Spilia
Stranden ved Thalassa Hotel
Nabobyen Mytikas
Porto Katsiki, Lefkas

De bedste strande i Sivota

Med sin placering ud til kysten, byder Sivota og området omkring på et væld af brede strande og små uberørte bugter.

Kombinationen af det krystalklare vand, de hvide sandbunde og den smukke, frodige vegetation, har givet området det velbegrundede kaldenavn ”Det Græske Caribien”. Det kuperede terræn gør det nogle gange svært at se, men din drømmestrand, kan sagtens ligge lige på den anden side af bakketoppen. Vi kan varmt anbefale at gå på jagt efter din egen favorit – enten via land eller til vands. Lej for eksempel selv en båd eller kom billigt rundt med vandtaxi. 

Strandene omkring Sivota er en blanding af sand og sten, og fordi der er så mange af dem, er de aldrig rigtig overfyldte. Her er også rigtig skønt at snorkle, så er du glad for at udforske livet under havets overflade, bør du helt sikkert begive dig ud med dit snorkleudstyr her.  

Gallikos Molos

Gallikos Molos er lang, smal småstensstrand, der ligger 750 meter nord for Sivota. Her kan du opleve den mest fantastiske solnedgang om aftenen. Om dagen er det muligt at leje liggestole, og når sulten melder sig, kan du gå op på en af de omkringliggende restauranter. Der er også en lille legeplads til de små.

Rejser til Kreta - Balos lagunen

Zeri strand

Zeri strand er en skøn, børnevenlig sandstrand beliggende 1,3 km nord for Sivota centrum. Her er vandet lavt og faciliteterne mange. I højsæsonen er der både vandrutsjebaner, pool og poolbar. Er du glad for at snorkle, kan vi varmt anbefale dig at tage dit snorkleudstyr med herud. Stranden har nemlig en lang badebro, hvorfra mulighederne for at snorkle er rigtig gode. Tæt på stranden ligger også en cafe, hvor du kan tage en pause fra solen og nyde en græsk frokost og lidt koldt at drikke. På stranden er der også mulighed for at leje liggestole og parasoller.  

Rejser til Sivota - Zeri strand

Dei strand

Dei strand er et langt, smalt strandafsnit beliggende 1,7 km nord for Sivota centrum. Stranden er ikke så stor, og der er kun få liggestole til rådighed. Til gengæld har man den smukkeste udsigt til øen, Agios Nikolaos, og her er en skøn, afslappet stemning. Ved stranden er der en lille kiosk, hvor du kan forsyne dig med snacks og kolde drikkevarer i løbet af dagen. Der er også en parkeringsplads i området, hvis du kommer i bil.  

Rejser til Sivota - Dei strand

Bevæger du dig syd for Sivota, vil du møde disse strande:

Zavia strand

Zavia strand er en lille hyggelig familiestrand beliggende inde i en bugt 1,2 km syd for Sivota. Den meget charmerende strand ligger i fantastiske, frodige omgivelser og er det perfekte udflugtsmål for en dag på stranden. Her er også en lille kiosk, hvor du kan hente kolde forfriskninger i løbet af dagen.

Rejser til Sivota - Zavia strand

Bella Vraka

Bella Vraka er en af de mest populære strande i Sivota. Her er så lavvandet, at du kan gå ud til den lille ø, Bella Vraka, som ligger ud for stranden. Går du over til øen, kan du følge en lille sti nede ved vandkanten, som fører hen til den lille strand, Sunbathers Beach, ca. 2 minutters gang derfra.

På Bella Vraka strand er der gode vandsportsmuligheder og skønt badevand. Vi anbefaler, at du medbringer badesko på grund af sten. Det er ikke muligt at købe mad eller drikkevarer her, så pak en køletaske med madpakke, snacks og kolde forsyninger.

Rejser til Sivota - Bella Vraka

Karvouno strand

Karvouno strand er en skøn, rolig strand beliggende i læ i en lille bugt 1,5 km sydvest for Sivota. Her er vandet krystalklart og strandbaren og den lille restaurant bidrager til en hyggelig og afslappende stemning på stranden.

Rejser til Sivota - Karvouno strand

Strande i køre- eller sejl-afstand fra Sivota

Mega Ammos

Mega Ammos ligger ca. 2 km sydøst Sivota, og er en af de største strande i området. Her er både Volleyball-bane og flere restauranter at vælge imellem. Derudover er der den skønneste udsigt over havet og de omkringliggende frodige bugte. Strandbunden varierer mellem små og store sten, så det er en god ide at medbringe badesko, når du besøger denne perle.

Rejser til Sivota - Mega Ammos strand

Mikri Ammos

Få minutters kørsel fra Mega Ammos finder du Mikri Ammos. Mega Ammos betyder lille strand, hvilket den må siges at være. Denne lille oase har en helt speciel, eksklusiv atmosfære med store strandsenge, sækkestole og loungebar. Et skønt spot for en afslappende dag på stranden.

Rejser til Sivota - Mikri Ammos strand

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi er den sydligste strand i området omkring Sivota. Kører du dertil, møder du først en mindre strand, men vi anbefaler, at du kører 100 meter længere ned ad vejen til den store og utroligt fine småstensstrand. Her er vandet roligt og helt krystalklart, og der er den smukkeste udsigt til en lille, ubeboet ø, der giver læ på stranden. Ved stranden er der også en lille strandbar, hvor du kan forsyne dig med kolde drikkevarer.

Rejser til Sivota - Agia Paraskevi strand

Pisina - "Den blå lagune"

Pisina eller “Den blå lagune” - kært barn har mange navne, og denne skønne strand må du ikke snyde dig selv for at besøge. Du kan kun komme herud med båd, og for at komme helt ind til stranden, skal du en tur i vandet. Båden kommer så tæt på stranden, at vandet vil gå dig til omkring knæene, så det bliver ikke nødvendigt med en svømmetur. Vi anbefaler, at du tager en af bådene fra havnen i Sivota (de går ca. 1 gang i timen), og tager madpakke, snacks og drikkevarer med på udflugten. Det er nemlig ikke muligt at købe mad eller drikkevarer på stranden, så sørg endelig for at have rigeligt med, hvis du skal tilbringe dagen her.

Rejser til Sivota - Pisina - Den blå lagune