Oplev mere

Rejs alene - solorejser

Ønsker du at rejse alene, eller rejser du måske sammen med andre, men vil gerne have dit eget værelse?

Her på siden har vi samlet alle de hoteller, hvor du har mulighed for at bo i et enkeltværelse.

Står nogle af nedenstående hoteller som udsolgt, eller er du interesseret i et af vores andre skønne hoteller som ikke er med på listen, er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 8620 2900 eller sende os en mail på info@aarhuscharter.dk. Vi har ofte mulighed for, at lave enkeltværelser på andre hoteller ved forespørgsel - tøv ikke med at kontakte os!

Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie.

Læs mere

SOLO REJSER DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

I oktober 2019 blev vi i Århus Charter kåret for anden gang i træk og syvende gang i alt som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og 2019 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag.

Århus Charter byder velkommen til personlige ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Vi sætter en ære i at skabe de optimale rammer for en mindeværdig ferier. Vi har selv besøgt vores rejsemål og hoteller, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten sammen med vores danske rejseledere.

Læs mere
sivota