Stranden ved Thalassa Hotel
Nabobyen Mytikas
Porto Katsiki, Lefkas

Rejser til Paleros

Rejs til Paleros og oplev det autentiske Grækenland
Dobbeltvær. (2 pers.) - skrå havudsigt
Dobbeltvær. (2 pers.) - skrå havudsigt
Dobbeltvær. (2 pers.) - skrå havudsigt
Dobbeltvær. (2 pers.) - skrå havudsigt
1-vær. lejl. (studio) - (2 pers.) - skrå havudsigt
1-vær. lejl. (studio) - (2 pers.) - skrå havudsigt
1-vær. lejl. (studio) - (2 pers.) - skrå havudsigt
PalerosArion Sea Side Hotel Mini All inclusive

Arion Sea Side Hotel er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet er et mindre morgenmadshotel, hvor værelsesbygningerne er placeret direkte ved hotellets hyggelige poolområde. Ved hotellets solterrasse finder du også liggestole, skyggesejl og poolbar og blot 100 meter fra hotellet ligger en strand.

 • Centrum: 5 km
 • Strand: 100 m
 • Pool: Ja
 • Børnepool: Nej
 • WiFi på hotellet: Ja
 • Mulighed for tilkøb: Nej
Varighed: 7 dage Afrejselufthavn: Aarhus Afrejse: 27.09.2024

Udsigt over det Ioniske Hav
Pool
Grønne omgivelser
Smuk beliggenhed
rummelige værelser
Strand tæt ved hotellet
Pool
Pool
Strand tæt ved hotellet
Dobbeltvær. (2-4 pers.) med havudsigt
Mulighed for værelser med havudsigt
Dobbeltvær. (2-4 pers.) med havudsigt
Tagterrasse Maisonettes
Poolbar
Strand tæt ved hotellet
PalerosThalassa Hotel Mini All Inclusive

Thalassa Hotel & Spa er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over Det Ioniske Hav. Hotellet består af flere bygninger, hvor hovedbygningen med lobby- og receptionsområde, bar og restaurant er placeret i bunden af komplekset. Hotellet har masser af plads at boltre sig på og her findes en fin have med grønne og skyggefulde områder.

 • Centrum: 2 km
 • Strand: 200 m
 • Pool: Ja
 • Børnepool: Ja
 • WiFi på hotellet: Ja
 • Mulighed for tilkøb: All Inclusive
Varighed: 7 dage Afrejselufthavn: Aarhus Afrejse: 27.09.2024

PalerosKosta Maria Hotel Morgenmad

Kosta Maria Hotel er et lille, charmerende familiedrevet hotel med en imponerende udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet ligger i rolige og idylliske omgivelser og er en ideel base for at opleve det autentiske Grækenland på nært hold.

 • Centrum: 2.5 km
 • Strand: 200 m
 • Pool: Ja
 • Børnepool: Ja
 • WiFi på hotellet: Ja
 • Mulighed for tilkøb: Mini All Inclusive, All Inclusive
Varighed: 7 dage Afrejselufthavn: Aarhus Afrejse: 30.08.2024

Ægte græsk charme

Hold ferie i Paleros

Et autentisk og uspoleret rejsemål til dem, der søger græsk charme og kystlinje så langt øjet rækker.

Vi vil gerne byde dig velkommen til den lille, autentiske ferieby Paleros. Byen, der ligger direkte ud til den krystalklare kyst på det græske fastland, charmerer med ranke bjergkæder som fantastisk bagtæppe til det lille torv og fiskerleje. Byen og området omkring byder på uspolerede omgivelser og ægte græsk charme. Paleros er nemlig endnu ikke særlig turistet, hvorfor der er rig mulighed for at komme helt tæt på hverdagen i Grækenland. Dermed ikke sagt, at der ikke findes turister, for turismen er så småt begyndt at blomstre i området, men den græske charme og det lokale liv er fortsat det, der karakteriserer byen bedst. 

Læs mere

Oplev det autentiske Grækenland

Paleros er det oplagte rejsemål for både familier og par. Her er nemlig både noget til dem, der søger en afslappende daseferie i smukke omgivelser eller dem, som ønsker at udforske de frodige omkringliggende øer og de mange seværdigheder på det græske fastland. I Paleros har man en afslappende base til at gå på opdagelse, og det er især oplagt at leje en bil og køre på eventyr på egen hånd. Området byder desuden på masser af smukke strande og bugter, hvor man kan bruge dagen i den græske sol eller under havets krystalklare overflade.  
 
Paleros er med sin korte flyvetid og korte transfertid, en unik mulighed for at opleve det autentiske Grækenland, som man ikke finder på andre mere velbesøgte chartermål. Her er en helt særlig ro, hvor afslapning er i højsædet. 

Rejser til Paleros i grækenland - Paleros by

Paleros by 

Paleros by er den største by i nærheden af vores hoteller med omkring 2.000 faste beboere. Hvad byen dog ikke har i størrelse, har den uden tvivl i charme. Byen ligger nemlig smukt placeret langs med det turkisblå vand foran de ranke bjerge i baggrunden. Det naturlige samlingspunkt er omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, hvor både lokale grækere og turister samles. Særligt i aftentimerne spreder der sig en herlig sydlandsk stemning fra byens fortovscaféer, restauranter, græske tavernaer og små souvenirbutikker. Lige foran byens torv, ligger den hyggelige bystrand, hvor man sagtens kan nyde en dag i den bagende sol med direkte udsigt til naboøen, Lefkas. Det er desuden langs med vandet, at man finder størstedelen af byens restauranter, hvor man kan nyde middagen med udsigt til det Ioniske hav og de omkringliggende øer. 

Rejser til Paleros - Paleros by

Lefkas by

Blot tredive minutters kørsel fra Paleros ligger naboen, Lefkas, og den første by man møder, er Lefkas by. En mellemstor by med omkring 10.000 indbyggere, som virkelig er et besøg værd. Den maleriske hovedby har en fantastisk gammel bydel, hyggelige tavernaer, kaffebarer ved vandet, lange promenader, smalle gader og generelt en charmerende atmosfære. Her findes desuden også en lang række smukke bygningsværker, butikker og talrige kirker, hvoraf den ældste, Pantokratoras, blev bygget af venetianerne i det 17. århundrede. 
 
Læg gerne vejen forbi byens promenade med de farverige huse, som er opkaldt efter den berømte græske digter, Angelos Sikelianos, som blev født på øen. Langs med promenaden løber den lille kanal som forbinder Lefkas til nabolagunen og det Ioniske hav via små gangbroer. Det er også her, man finder den ikoniske træbo, hvor man især i aftentimerne ved solnedgang kan tage nogle fantastiske minder med hjem til fotobogen. 

Rejser til Paleros - Lefkas by

Lefkas gamle bydel

Bag promenaden finder man Lefkas gamle bydel, som reelt set ikke er så gammel, som det ser ud til ved første øjekast. Husene er bygget i traditionel venetiansk stil og smukt dekoreret med frodige planter og velduftende blomster, og de smalle gyder indbyder til en slentretur, hvor man kan opleve de skjulte perler på tæt hold. 
 
I Lefkas by findes også den længste gågade på øen. Gågaden bugner med kaffebarer, tøjforretninger og souvenirbutikker, hvor man kan finde alt hvad shopping-hjertet begærer, og på byens hovedtorv kan man tage sig et velfortjent hvil på en af de lokale restauranter eller barer. Snyd endelig ikke dig selv for at gå et smut forbi byens enorme marina, som rummer mere end 600 yacht-pladser, og som vil imponere de fleste. 
 
Besøger man Lefkas by, skal man være opmærksom på at mange af butikkerne kan have lukket midt på eftermiddagen, men har ellers åbent fra tidlig morgen til sent ud på aftenen. 

Rejser til Paleros - lefkas gamle bydel

Oplev historiens vingesus i Paleros 

Paleros deler historie med resten af Grækenland, og har derfor været under indflydelse af en lang række forskellige folkeslag og erobringer. Byens beliggenhed på det græske fastland betyder at man har rig mulighed for at opleve flere af de kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Her kan blandt andet anbefales Vonitsa Slot, den romerske ruinby, Nikopolis og Acheron floden, som også går under navnet Hades Floden. 

Rejser til Paleros - Acheron floden - hades floden

Gå naturens mageløse veje  

Grækenland byder generelt på nogle enestående naturoplevelser, og i det umiddelbare nærområde til Paleros, er det det lokale landbrug og beboelse, der fylder mest. Området er desuden præget af de karakteristiske, sølvgrønne olivelunde, pinjetræer, høje bjerge og frodige vinmarker, der tilsammen bidrager til de maleriske omgivelser. Beliggenheden på det græske fastland giver nem adgang til at opleve den enestående græske natur med ranke bjergkæder og smukke krystalklare bugter, som findes rundt omkring på fastlandet og langs med kysten. 

Spis lokalt i Paleros  

I Grækenland er god mad højt prioriteret, hvorfor landet også er kendt for sin gastronomi. Paleros er i denne sammenhæng ingen undtagelse, og friskfanget fisk, lokalproducerede grøntsager, lam og krydderier, er bare nogle af de grundelementer, der går igen i det lokale køkken. I området har man desuden en helt speciel kærlighed for oliven og dets gyldne olie, hvorfor nogle af verdens bedste oliven stammer fra det græske køkken. 
 
Prøv gerne autentiske retter som langtidsstegt lammekød (kleftiko) eller fyldte vinblade med grøntsager, ris og kød (dolmades). Her er også let adgang til havets mange delikatesser, så friskfanget fisk, skaldyr eller blæksprutter er at anbefale.  
 
En traditionel spise er “meze”, som er den græske udgave af tapas, hvor man får serveret diverse varme og kolde småretter, og nyder middagen over flere etaper og en god rum tid. Slut måltidet af som de lokale med den traditionelle “raki”, som er en skøn anisbaseret likør. 

Rejser til Paleros - restaurant i Paleros
Ægte græsk charme

SEVÆRDIGHEDER I PALEROS

Oplev denne autentiske og uspolerede græske perle

Når du rejser med os, har du mulighed for at tage med vores danske rejseledere på forskellige udflugter i løbet af ugen. Dem kan du læse mere om her (indsæt link). 
 
Paleros byder på smuk natur og spændende seværdigheder. Vi har samlet vores personlige anbefalinger herunder, som du kan finde inspiration i, hvis du har lyst til at udforske området selv. 

Læs mere

Vonitsa marked og slot 

Omkring tyve minutters kørsel fra Paleros ligger den gamle by, Vonitsa, som kan dateres tilbage til det 10. århundrede, hvor den blev anlagt på bakken.Vonitsa byder på en spændende historie, og har været gennem mange erobringer fra både venetianere, osmannere og byzantinere indtil den i 1832 blev græsk. Selve byen byder på charmerende græske gader, hvor man kan nyde en kølig forfriskning med udsigt til golfen, der dannede slagmark for kampene om Actium. På toppen af bakken ligger Vonitsa slot, som efter sigende blev bygget i år 1070 af byzantinerne. Grundet den vidtrækkende og panoramiske udsigt og beskyttende, stejle klipper, har slottet gennem tiden været befæstet af diverse folkeslag, som anså slottet for et godt forsvarsudgangspunkt. 
 
Besøger man Vonitsa, kan det anbefales at lægge vejen forbi på en mandag, da der her bliver afholdt et hyggeligt, lokalt marked, som indbyder til en god handel. 

Rejser til Paleros - Vonitsa by

Nikopolis – den romerske ruinby 

Nikopolis ligger nordpå langs med kysten og betyder “Sejrens by”. Byen blev grundlagt i 29 f.Kr. af Cæsar Augustus, og var i sin tid hovedstad i den romerske provins Eprius Vetus. I selve byen findes et arkæologisk museum, som fremviser udstillinger fra den svundne tid, men vil man opleve de imponerende ruiner af den antikke by, skal man omkring fem kilometer nord for byen til den lille bugt. Her findes både et akropolis, et amfiteater, store dele af den oprindelige bymur og den romerske villa, som var et imponerende anlæg med flotte mosaikker, der gennem tiden er blevet restaureret. 

Rejser til Paleros - nikopolis

Cruise med delfiner og oplev de omkringliggende øer 

Drømmer man om at opleve delfiner i deres rette element, er området omkring Paleros oplagt til at tage med på en af de mange bådture, der tilbydes. Her kommer man ud på det krystalklare hav og sejler rundt langs de omkringliggende øer, hvor der er rig mulighed for at få badet og snorklet ved nogle af Grækenlands smukkeste strande. Spørg endelig din danske rejseleder til råds, hvis du ønsker at komme med på en bådtur. 

Rejser til Paleros - bådtur

Acheron floden - “Hades Floden” 

Ifølge myterne siges det, at floden, Acherontas, er de dødes passage til Tartaros og videre ned til dødsriget, Hades. Det er blevet en populær aktivitet at vandre op ad floden gennem det rislende vand i solens varme. På hver side af floden er der høje klippesider, og ud af disse udspringer små piblende bjergkilder, der glimter i solen. Det er en betagende oplevelse og kan meget vel betegnes som ren terapi. Bundens sten og strøm vil for nogen være en udfordring, som giver blod på tanden til at fortsætte så langt man lyster for derefter at følge strømmen tilbage ned ad floden igen. Flere vælger at nyde en græsk frokost på den restaurant, der ligger langs med floden. Acherontas byder også på andre aktiviteter såsom en tur på hesteryg eller rafting med strømmen i floden.  
Vi anbefaler ikke turen gennem Acherontas til gangbesværede. 

Rejser til Paleros - Acheron floden - hades floden

Meteora – ”Himlens søjler” 

Cirka 3,5 timers kørsel fra Paleros kan du opleve et af Grækenlands største og mest betydningsfulde vidundere, Meteora, som også er på UNESCOs verdensarvsliste. Meteora betyder “svævende i luften”, og det antikke, ortodokse kloster har fået navnet, fordi klostret, som egentlig består af 6 klostre, er bygget højt oppe på klippetoppene i Pindos bjergene. De er opført direkte på klippens top, hvor det næsten kan se ud til at de står og vipper på den yderste kant. Bjergene blev formet for ca. 60 millioner år siden og vejrforholdene har forårsaget, at de har formet sig som svimlende stejle 300 meter høje bjergpiedestaler, der skiller sig ud fra landskabet. Det unikke Meteora er en helt speciel oplevelse og indsigt i den græske naturarv, hvor der har boet munke siden det 11. århundrede. Her får man virkelig en forståelse for, hvor langt væk fra civilisationen man er, og hvordan munkene har levet isoleret fra verdenen omkring sig. Vi kan – trods den lange køretur - varmt anbefale dig at besøge de ældgamle klostre.   

Rejser til Paleros - Meteora

Naboøen Lefkas 

Den smukke naboø, Lefkas, ligger blot 30 minutters kørsel fra Paleros, og den græske ø-perle byder på mange unikke ferieoplevelser, hvor vi varmt kan anbefale at lægge ruten forbi nogle af områderne herunder. 

Den første by man møder, når man ankommer til Lefkas, er Lefkas by, en mellemstor by med omkring 10.000 indbyggere, som virkelig er et besøg værd. Den maleriske hovedby har en fantastisk gammel bydel, hyggelige tavernaer, kaffebarer ved vandet, lange promenader, smalle gader og generelt en charmerende atmosfære. Her findes desuden også en lang række smukke bygningsværker, butikker og talrige kirker, hvoraf den ældste, Pantokratoras, blev bygget af venetianerne i det 17. århundrede. 
 
Læg gerne vejen forbi byens promenade med de farverige huse og utallige tavernaer og kaffebarer, som er opkaldt efter den berømte græske digter, Angelos Sikelianos, som blev født på øen. Langs med promenaden løber den lille kanal som forbinder Lefkas til nabolagunen og det Ioniske hav via små gangbroer. Det er også her, man finder den ikoniske træbo, hvor man især i aftentimerne ved solnedgang kan tage nogle fantastiske minder med hjem til fotobogen. 

Rejser til Paleros - Naboøen Lefkas

Nidri

Den hyggelige havneby, Nidri, ligger på østsiden af Lefkas. Nidri har tusindvis af besøgende hvert år, og det er ikke uden grund. Byen har et hav af hyggelige tavernaer, restauranter og små butikker, og Nidris skønne strand, som ligger i den nordlige del af landsbyen, gør det muligt at kombinere sightseeing med en dag ved vandet. Stranden er veludstyret med kaffebarer, små tavernaer, parasoller og liggestole til leje og Lefkas’ største vandsportscenter. Nidri har også en hyggelig, nyere gågade, som er afspærret for biler. Også her vil du finde hyggelige tavernaer, souvenirbutikker og lokale supermarkeder.  

Rejser til Paleros - Nidri på Lefkas

Vestkysten af Lefkas

Lefkas’ vestkyst byder på nogle af Grækenlands smukkeste strande. Faktisk er de kendt som nogle af topstrandene i Grækenland - og på verdensplan er de også enestående. Her står det smukke turkisblå vand i kontrast til de stejle, hvide klipper og de lyse strande. På vestkysten af Lefkas vil du opleve en ægte natur-skønhed med dramatiske landskaber og frodige bjerge. Vi kan især anbefale at du lægger vejen forbi stranden Porto Katsiki eller Kathisma Beach, som begge er fantastisk smukke.  

Rejser til Paleros - Lefkas vestkyst - Porto Katsiki Beach

Faneromeni 

Faneromeni er et aktivt munkekloster beliggende på en bakke over Agios Ioannis. Klosteret har en lang og spændende historie. Legenden siger, at indbyggerne på Lefkas i oldtiden byggede et marmortempel på toppen af bakken, som de dedikerede til Artemis, gudinden for jagt, skove og dyr. I den græske mytologi er hun beskrevet som datter er Zeus. For 2000 år siden sendte apostlen Paulus tre af sine disciple til øen for at udbrede kristendommen, og en af dem skulle efter sigende have bygget en kirke over ruinerne af det gamle marmortempel. Grundlæggeren af kirken, Sosien, blev den første biskop på øen. Faneromeni klostret er blevet genopbygget flere gange gennem de sidste århundreder - blandt andet på grund af brande og jordskælv. Man har dog bevaret en masse uvurderlige ikoner, dyrebare malerier, træudskæringer, håndskrevne manuskripter, gamle bibler og andre religiøse relikvier, hvilket gør klosteret særdeles interessant at besøge. Udenfor er klostret omgivet af en smuk og velholdt have med massevis af druer, geranier og fyrretræer. 

Rejser til Paleros - Faneromeni kloster på Lefkas

Parga 

Ved Grækenlands vestkyst, ca. 1,5 times kørsel fra Paleros, ligger byen Parga. Parga er som taget ud af en Mama Mia film med sine farverige huse og røde tegltage, der smyger sig op ad bjergskråningen ved den krogede kystlinje. Ved første øjekast ligner Parga til forveksling en af de idylliske, græske øer, og man får da også fornemmelsen af at være på en ø, når man slentrer langs promenaden og kigger udover det Ioniske hav og småøerne i det fjerne. I dagtimerne er der masser af liv i Parga, og mellem de farverige huse ligger små butikker, der sælger alt fra lokale specialiteter og kunsthåndværk til souvenirs. Her ligger der også et lille autentisk olivenolie-museum, som er interessant at besøge, hvis man vil lære om produktionen af denne græske delikatesse.  
Hvis du tager gåturen fra byens centrum, op ad de smalle gader og trapper, kommer du op til den gamle venetianske fæstning. Denne historiske fæstning blev bygget på toppen af bjerget i 1100-tallet af indbyggerne i Parga for at beskytte byen mod pirater og anden fare fra havet. I dag kan man udforske de tilbageværende ruiner og opleve den smukkeste udsigt over byen og havet. Inde i selve fæstningen er der små butikker og en café, hvor man kan få sig en kølig drink ovenpå gåturen derop. 
Når mørket falder på, summer det af liv på den hyggelige havnepromenade og duften af grill og hvidløg spreder sig fra de små restauranter – græske såvel som internationale. Bevæger du dig længere op i byen, og forvilder dig ud i de snoede sidegader, finder du de små lokale tavernaer, som serverer lækker fisk og andre græske specialiteter. Her kan du nyde din tzatziki med udsigt over byens tage og – hvis du er heldig – en smuk solnedgang over havet.  

Rejser til Paleros - Parga på det græske fastland
Ægte græsk charme

De bedste strande i Paleros

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne

Grundet Paleros placering ud til kysten, kan du i området omkring finde flere smukke strande, der egner sig godt for både børn og voksne. Størstedelen af strandene er med små og store sten, hvorfor badesko kan anbefales. Ved vores hoteller er der også nogle charmerende strande – man skal blot vende næsen mod kysten, og så vil man ikke kunne undgå at finde et smukt badespot. 

Paleros strand 

Inde ved selve Paleros by ligger bystranden langs med havnepromenaden. Her er stranden lavvandet og med både større og mindre sten, som er med til at give vandet sin smukke azurblå farve. Grundet placeringen i byen, er der et fint udvalg af restauranter og fortovscaféer, og ikke langt til de nærmeste souvenirbutikker, hvor du kan finde alt hvad du kan få brug for til en dag på stranden. 

Rejser til Paleros - Paleros strand

Potomaki Beach 

Denne to kilometer lange familievenlige sandstrand ligger kun tre kilometer nord for Paleros centrum og er et ideelt sted at bruge dagen, hvis man har børn med. Vandet er nemlig lavt og bliver kun gradvist dybere, hvilket gør det oplagt til at de yngste kan lege i vandkanten. Her findes desuden også caféer og mulighed for at leje liggestole og parasoller. 

Rejser til Paleros - Potomaki beach

Varko Beach 

Længere mod vest, cirka ti kilometer fra Paleros, finder du stranden, Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand er kendt af de lokale som “Paleros perle” på grund af den majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand, der indbyder til en afslappende dag ved vandet. Det er en oplagt strand at besøge, hvis du udforsker området på egen hånd. 

Rejser til Paleros

Vejret i Paleros

Paleros byder på solrige sommerdage og meget få regnvejrsdage

Maj
I maj minder temperaturerne meget om den danske sommer, med gennemsnitstemperatur omkring 23 grader i dagtimerne. Denne måned er derfor særligt oplagt til dig, der ønsker at gå på opdagelse og være aktiv på din ferie.   

Juni - september
Rejser du i sommermånederne, fra juni til september, er du næsten altid sikret en varm solferie. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 29 grader, og man kan forvente mange dage med temperaturer herover. Nætterne vil også oftest ligge på omkring de 20 grader.  

Oktober
Hvis du fortrækker lidt mildere temperaturer, kan vi anbefale dig at rejse i slutningen af september og starten af oktober. Her er temperaturen mellem 22-26 grader og havet er dejlig lunt fra sommerens mange varme timer.

Læs mere
FAKTA

VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL PALEROS

Flyvetid og transfer 

For at komme til Paleros flyver vi til Preveza lufthavn, som tager ca. 3,5 time fra Aarhus Airport. Herefter køres der ca. 30 minutter i bus frem til Paleros. 

Valuta  
I Paleros handles der med euro. Der findes kun få hæveautomater i området, så hav gerne vekslet nogle euro hjemmefra.

Transport 

Der findes ikke lokalbusser i Paleros. 

Aktiviteter 

Her er smukke vandreruter og sejlture, som vi varmt kan anbefale, at man udforsker. Der er desuden ikke meget trafik, så lej endelig en cykel, og kør på opdagelse i lokalområdet. 

OPLEV PALEROS MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter på Paleros

Oplev Paleros med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Paleros

Delfin Bådtur

Denne dag vil vi se delfiner i det fri, bade i det klare blå hav og se den smukke græske natur fra havets overflade. Vi bliver kørt til Preveza, hvor vi derefter vil bevæge os langs havnen, hvor båden, Amvrakikos, afventende hviler ved kajen og venter på os. Vi sejler ud fra Preveza havn og bevæger os ud i den Ambrancianske golf, hvor vi vil få de helt fantastiske delfiner af se. I løbet af dagen vil der være et spise- og badestop, hvor vi hopper i fra båden og ned i det lækre azurblå hav. Resten af turen foregår nu på båden, hvor vi kan nyde Grækenlands fantastiske natur, til vi når tilbage til Preveza. På båden vil det være en god ide at medbringe drikkelse og snack. Der vil være drikkelse til maden. Maden består af fisk fra havet, kød, salat og en form for kartofler. Husk: Solcreme, badetøj, håndklæde, evt. snacks til turen. (En trøje i ydersæsonen, da det kan være lidt køligt på båden). Praktisk: Alt efter hotel bliver man hentet omkring kl. 08:00 og kan forvente sig at være tilbage i Paleros omkring kl. 14:30- 15:00. Frokost er inkluderet.
Hades floden
Parga

Hades floden og Parga

  Herkules, Zeus, Hades, Hera og Afrodite. Nogle ville straks tænke på disney filmen om Herkules, mens andre får ledt tankerne hen på græsk mytologi. Om det er barns minder eller religion du associerer disse navne med, er du på rette spor.  Ligegyldigt hvor dine tanker bliver ført hen så træder vi et lille skridt ind i de Græske Guders verden, når vi på denne tur har mulighed for at sejle op af den turkisblå flod som leder til Hades dødsrige.   Første stop på turen er ved Hadesfloden, hvor vi sejler op lags floden. Betalte du ikke bådmanden for at komme ned til dødsriget, kan du følge med videre til næste stop, Parga.     Vi træder ud af den græske mytologi og lægger døden bag os, for at bevæge os videre mod dagens sidste stop, Parga. Inden vi tager os ned til kysten bevæger vi os op over byen hvorfra vi har adgang til slottet, som beretter om en lang og krigsfuld historie. Fra borgen tager vi trapperne, som fører os gennem de små fine lokale gader og ned til havnefronten.  Inden turen går hjem får i tid til at boltre jer i Pargas små gader blandt de pastelfarvet huse, butikker, cafeer og krystalklare vand som omgiver byen. Her er der tid til at I kan finde noget godt at spise, sightseeing eller tage en dukkert i det lækre klare vand.      Husk: Solcreme, vand, fodtøj som hænger fast på foden, kamera, penge og billet.     Praktisk: Vi skal gå lidt på turen når vi b.la. skal besøge slottet og gå rundt i Parga.  Bådturen på Hades floden er ikke inkluderet, pris 8 €.   Alt efter hotel bliver man hentet omkring kl 09:00 med forventet ankomst til Paleros kl. ca 16.30.  
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på

Næste >