Mayfair m/All Inclusive

Populært, familievenligt hotel i Pafos

Tilkøb

Tilkøb Charterpakken til din rejse

 • Mad på flyet på ud- og hjemrejsen (kr. 229,-)
 • Bustransfer til og fra lufthavnen (kr. 249,-)
 • Bagage à 20 kg på ud- og hjemrejsen (kr. 349,-) ved rejse til Madeira 15 kg bagage

Mad på flyet, bustransfer og bagage kan også tilkøbes individuelt. De fleste vælger charterpakken, for at få det hele samlet til en billigere pris.

Din pris kr. 749,-

Normalpris kr. 827,-


Afbestillingsforsikring (pr. person)

Hvis du bliver forhindret i at rejse pga. sygdom eller lignende. Læs mere her.

Din pris kr. 399,-


Energisikring (pr. person)

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Din pris kr. 149,-


Ekstra benplads i flyet (pr. person pr. vej)

 

Din pris kr. 275,-


Vælg selv sæde i flyet (frapris pr. person pr. vej)

 

Din pris kr. 75,-


OBS: Prisen er gældende for alle rejsende. Du kan lave flere individuelle valg på næste trin i rejsebestillingen

 • Hotelfaciliteter
 • Byggeår 1992
 • Etager 4
 • Værelser 262
 • Elevator Ja
 • Reception Ja
 • Restaurant Ja
 • Antal pools 3
 • Børnepool Ja
 • Leje af håndklæder Ja
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Fitnessrum Nej
 • Værelsesfacilitier
 • Hårtørrer Ja
 • Minibar Nej
 • Køleskab Ja
 • Elkedel Ja
 • TV Ja
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Pension
 • All inclusive Ja
 • Mini all inclusive Nej
 • Morgenmad Nej
 • Helpension Nej
 • Afstande
 • Centrum 800 m
 • Strand 1.3 km
 • Afstand til lufthavnen 12
 • Supermarked 400 m
Fakta

Mayfair m/All Inclusive

Om hotellet
Mayfair er et flot og særdeles populært hotel og et af Århus Charters mest foretrukne blandt vores flergangsgæster. Hotellet er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i gåafstand til byen og de mindre strande i dejlige bynære omgivelser. Mayfair består af flere bygninger i fire etager, som omkranses af flere skønne solterrasser med to attraktive swimmingpools med liggestole og parasoller. Hotellet er meget familievenligt, og gæsterne hygger sig på Mayfair.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Mayfair er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i Pafos og i gåafstand til restauranter, barer og forretninger. Der er desuden gode busforbindelser, hvis man ønsker at besøge den større sandstrand Coral Beach. Hotellet byder på mange faciliteter, såsom billard, dart, mindre fitnesslokale og fuldt underholdningsprogram i løbet af dagen og flere aftener til omkring midnat. For de mindste er der to børnepools, et poolområde med vandrutchebaner og i højsæsonen børneklub med forskellige aktiviteter. Derudover findes der restaurant og bar. Gratis Wi-Fi på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Mayfair er kategoriseret som et VisitSun® hotel, og du kan læse mere om faciliteterne som tilbydes hér.

Værelsestyper
Man bor i pæne dobbeltværelser eller familieværelser med bad/ toilet, hårtørrer, telefon, TV, mini køleskab, elkedel, aircondition, sikkerhedsboks (mod gebyr) og balkon eller terrasse med forskelligartet udsigt.
Der kan tilkøbes pooludsigt, hvis dette ønskes garanteret, hvilket vi anbefaler.
I dobbeltværelserne er der plads til maks. 3 personer.
Familieværelser bestående af stue og separat soveværelse med plads til maks. 4 personer.

Valg af bestemt lejlighed
Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelsesnummer på Mayfair. Ønsker du at bo højt oppe eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelsesnummer koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Pension
Opholdet er med All Inclusive, dvs. morgen-, middags og aftensmad samt frie lokale drikkevarer.

All Inclusive
Kl. 07.00 - 10.00 Morgenbuffet med juice, kaffe, te m.m.
Kl. 10.30 - 12.30 og igen fra kl. 15.00 til 17.00 Serveres snacks i poolbaren inkluderer is om eftermiddagen.
Kl. 12.30 - 14.30 Frokostbuffet.
Kl. 18.30 -. 21.30 Aftenbuffet.
Kl. 10.00 - 23.00 Lokale drikkevarer i poolbaren, både med og uden alkohol. Vær opmærksom på, at internationalt kendte drikkevarer, samt friskpresset frugtjuice og slush ice ikke er inkluderet. Der tages forbehold for ændring af All Inclusive programmet.
All Inclusive programmet er gældende til hotellet forlades på afrejsedagen.

Ved ankomst sandwich som serveres på værelset.

VisitSun hotel med mange fordele
Mayfair er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bla. gratis WiFi og direkte transfer til/fra lufthavnen.
Læs mere om vores VisitSun koncept her.

Ind – og udtjekning fra hotellet
Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Næste >
Anmeldelser af hotellet

Det siger gæsterne

God ferie men med blandede oplevelser

Skrevet af Jan Sørensen

Cypern besøgte vi for første gang ifm. 60 års fødselsdag. Vi er 5 voksne og boede på Mayfair, som vi blev flyttet/"opgraderet" til. Personalet er utroligt søde, venlige og hjælpsomme samt havde let til smil. De yder en rigtig god service. Vi boede på 2 værelser, som generelt havde en OK standard. Der manglede dog stikkontakter til brug for vores elektronik (tlf, Ipad osv.) - så det anbefales at have opladerenhed til flere enheder. Hotellet har mange gæster fra England/Storbritannien - de larmer, sviner og fylder rigtig meget hele dagen. Ved spisetid anbefales at sidde på terrassen - her er støjen mindre udtalt. Man skal også stå meget tidligt op, hvis man vil have en solseng ved poolen, inden de blevet "optaget" af øvrige gæster. Det er ikke et hotel, som vi besøger igen og heller ikke vil anbefale til voksne uden mindre børn.

God ferie, men….

Skrevet af Helle Skipper Sørensen

Vi er lige kommet hjem fra en uges ferie på Cypern. Cypern er en dejlig ø. Vi boede på Mayfair. Personalet er søde, venlige og hjælpende. De yder en god service. Vi havde 3 værelser. Vi manglede “sæt af plads” og knage. Køleskabet var nærmest bare “smidt” ind på værelserne hvor det nu kunne stå. El-kedlen måtte vi have til, at stå på gulvet, da der ikke var et bord den kunne stå på. Der manglede stikkontakter ved sengene - vigtig detalje til gæster der bruger ilt-maske om natten. Hotellet har mange gæster fra UK - de larmer, sviner og fylder rigtig meget. Det er ikke et sted, som vi besøger igen.

Ikke et sted vi kommer igen.

Skrevet af Helle Sørenen

Vi er lige kommet hjem fra en uges ferie på Cypern - dejlig ø. Vi boede på Mayfair. Hotellets personale er smilende og yder en rigtig god service. Værelserne som vi boede på levede ikke op til vores forventninger. Værelserne (vi havde 3) var alle slidte og manglede inventar, så som “sæt af plads” og knage. På et af værelserne var der bare “smidt” et køleskab ind hvor der var plads. Hotellet er fyldt med larmende gæster fra UK - de fylder rigtig meget, sviner og viser ikke så meget hensyn til andre gæster.

Dårligt Max 2 stjerne

Skrevet af Tina Kristensen

Vi var på hotellet august 2022. Dårligt hotel med slidte værelse. En møg beskidt pool, hvilket resulterede med 3 børn på penicillin og flere af os med dårlig mave efter hjemkomst. Beskidt pool område, der blev ikke gjort rent hver dag. Maden ok og personalet flinke. På hotellet er der udelukkende larmende englænderne. Ikke den bedste ferie og bestemt heller ikke billig.

3,5
Fremragende
4 anmeldelser
25% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
25 %
4
0 %
3
75 %
2
0 %
1
0 %
Skriv din anmeldelse
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
VISITSUN®

Faciliteterne på
Mayfair m/All Inclusive

Anbefalede hoteller til dig