Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

Køb af gavekort

Udfyld formularen nedenfor for bestilling af rejsegavekort til Århus Charter.

Betalingen overføres til Århus Charters kontonummer:
Reg.nr 7780 Konto nr. 21 72 625

Ved betaling bedes du venligst skrive "Gavekort" og dit navn.

Når betalingen er registreret, vil gavekortet blive fremsendt pr. post.
Gavekortet er gældende tre år fra udstedelsesdatoen. Rejsen skal blot være bestilt indenfor gavekortets gyldighedsperiode, men rejsen behøver ikke at være afviklet inden udløb.

 

Alle gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen, medmindre andet fremgår på gavekortet, derefter er de ugyldige. Gavekortet kan benyttes som betaling på alle rejser med Århus Charter. Rejsen skal blot være bestilt indenfor gavekortets gyldighedsperiode, men rejsen behøver ikke at være afviklet inden udløb. Gavekort samt tilgodebeviser skal for at blive indløst, indsendes til Århus Charter, Marselisborg Havnevej 36, 8000 Aarhus C.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Ved eventuel afbestilling af rejse, vil du modtage pengene retur på et nyt gavekort, såfremt du har betalt rejsen med gavekort. Bortkomne gavekort erstattes ikke.

DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET
Fuld refusion indenfor 7 dage
hvis UM fraråder rejsen - gælder også hvis du bestiller, mens rejsemålet er 'orange'
Find din næste drømmerejse her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker