Rejser fra Aarhus Airport

Som de fleste andre danske lufthavne ligger Aarhus Airport ikke i centrum af Aarhus by, men lidt uden for byen i den lille by Tirstrup midt på Djursland. Der er cirka 40 kilometer fra lufthavnen til både Randers og Aarhus.

Transport til og fra Aarhus Airport

Ved hver afrejse eller ankomst med Århus Charter, går der lufthavnsbus mellem Aarhus og lufthavnen. Find nærmere information om tiderne på Midttrafiks hjemmeside 

 

Fakta om Aarhus Airport

  • Der er gratis internet i lufthavnen
  • SMS service med information om din rejse
  • Check-in åbner 2 timer før afrejse

Læs meget mere om, hvilke faciliteter Aarhus Airport kan tilbyde på deres hjemmeside: Aarhus Airport

Kontaktinformation:
Læs mere på www.aar.dk eller på tlf. 87 75 70 00

Afgang og ankomst i Aarhus Airport

Søger du information om lufthavnens aktuelle ankomsttider eller afgangstider, kan du finde dem på Aarhus Airports hjemmeside eller ring på tlf. 87 75 70 00

Handicapservice i Aarhus Airport

Skal du rejse fra Aarhus Airport som handicappet eller bevægelseshæmmet, har du krav på handicapservice i lufthavnen. Servicen er gratis. Når du bestiller din billet skal du gøre opmærksom på det og kan derefter få hjælp til blandt andet check-in eller transport gennem lufthavnen. Det er vigtigt, at du bestiller hjælpen senest 48 timer før du vil få brug for den. Når du bestiller billetten er det også vigtigt, at du gør det klart, hvilken form for hjælp du vil få brug for.

Ved ankomst til lufthaven skal du henvende dig ved Passager Service og en medarbejder vil sørge for, at du modtager den aftalte service. Foretrækker du at mødes et andet sted, kan dette også arrangeres, du skal da blot gøre opmærksom på det inden afrejse.

Handicapparkering

Der er mulighed for handicapparkering ved Aarhus Airport. Her parkerer du foran indgangen i de afmærkede parkeringsbåse og kan holde der en time.

Aarhus Airport Hotel

Nu kan du få en behagelig og rolig start på din rejse med Aarhus Airport’s nye in-airport hotel. Book dit ophold på et af de skønne 37 dobbeltværelser.

Værelset er i smukt, nordisk design og indretning og med direkte adgang til lufthavnens check-in, får du nemt adgang til terminalen og får en rolig start på din rejse.

Priser fra:
kr. 895,- for en enkeltperson i dobbeltværelse
kr. 995,- for to personer i dobbeltværelse

Læs mere og book dit ophold før din rejse eller til at besøge skønne Djursland på www.aar.dk/hotel