Hotelkategoriseringen

ÅrhusCharters kategorisering er vores egen vurdering af de enkelte hoteller/lejligheder, som vi udbyder på rejsemålet, og er dermed ikke altid den samme, som de enkelte hotellers officielle kategori. Vores bedømmelser er lavet ud fra faciliteterne på stedet, beliggenhed, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære. Kategoriseringen kan variere fra destination til destination grundet den varierende standard.

Halv stjerne

Hotellerne/lejlighederne kan opnå en halv stjerne, hvis hotellet/lejlighederne tilbyder faciliteter eller har en beliggenhed, som giver en ekstra værdi til opholdet på hotellet, hvorfor det kan tildeles en halv stjerne til sin kategorisering.

1 stjerne

Den laveste standard med begrænset service og normalt med få faciliteter. Værelserne er ofte meget sparsomt indrettet, og interiør kan ofte være af ældre dato. Kategorien er for dem, der kun behøver en seng at sove i.

2 stjerner

Et godt valg, hvis du prioriterer oplevelser højere end, værelsets indretning eller hotellets faciliteter. Enkel service og indretning og interiør kan ofte være af ældre dato.

3 stjerner

Hoteller med 3 stjerner er gode hoteller/lejligheder i en standard med et rimeligt udbud af faciliteter og gode værelser/lejligheder, dog kan nogle hoteller være af ældre dato, men fremstår rene og pæne. Hotellerne har ofte serviceminded personale og hyggelig atmosfære.

4 Stjerner

Hoteller med god komfort og et bredt udvalg af faciliteter. Her tilbydes velindrettede værelser/lejligheder og her oplever man generelt et højt serviceniveau, god beliggenhed, flotte omgivelser og mange aktiviteter.

5 Stjerner

Hoteller af højeste standard - baseret på den absolut bedste lokale standard. Dette er ofte ren luksus og opfylder krav om den bedste kvalitet og måske fantastiske omgivelser i forbindelse med en bryllupsrejse eller lignende.