Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

Du kan trygt rejse med Århus Charter!

Sidste opdatering: d. 30/4/22 kl. 15.23

Verden er igen begyndt at åbne op, og det er blevet lettere at rejse på charterferie. Indrejsereglerne lempes flere steder, som eksempelvis Grækenland hvor du nu kan rejse til landet uden hverken coronapas eller indrejseformular ved indrejse. Andre steder er der fortsat krav om fremvisning af et gyldigt coronapas. Derfor holder vi dig løbende opdateret her på siden vedr. de aktuelle indrejseregler på vores rejsemål, så du trygt kan rejse på charterferie.

Har du bestilt en rejse hos os, vil vi 8-14 dage inden afrejsen sende en mail med aktuelle indrejseregler. Da reglerne kan ændres med kort frist, er du som gæst altid selv ansvarlige for at holde dig opdateret om det enkelte rejsemåls indrejseregler på www.um.dk og www.coronasmitte.dk

Udenrigsministeriets rejsevejledninger blev i oktober 2021 normaliseret, så de ikke længere farves efter COVID-19 smitte men efter sikkerhedsfaktorer såsom terror, krig, uro mv. Læs mere her.

Med vores gratis tryghedspakke har du garanti for refusion indenfor 7 dage i tilfælde af, at Udenrigsministeriet skulle fraråde  ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål på afrejsetidspunktet. Vi har altid danske rejseledere på alle vores charterdestinationer og deres servicetelefon er åben døgnet rundt.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@aarhuscharter.dk eller tlf. 8620 2900, såfremt du ikke kan finde svar på dine spørgsmål herunder.

 
 
 
 
 
 
 
 
GENERELT FOR ALLE REJSER

Det må forventes, at ikke alt på charterrejsen er helt som vanligt. Som rejsende er det altid vigtigt at forventningsafstemme, ligesom det er dit ansvar som gæst at holde dig opdateret omkring de gældende retningslinjer og sundhedsanvisninger på rejsemålet.

INDEN AFREJSEN - Tryghedspakke ved bestilling af rejse

Du kan med ro i maven bestille din næste ferie. Fraråder Udenrigsministeriet alle unødige rejser til dit rejsemål på dit afrejsetidspunkt, annulleres rejsen, og vi vil refundere dit indbetalte beløb indenfor 7 dage eller hjælpe dig med at finde et andet alternativ. Du kan læse mere om vores gæsters oplevelser med tilbagebetalinger i forbindelse med annullerede rejser pga. covid-19 på Trustpilot

På alle vores charterrejser får du en lang række fordele inkluderet i rejsen, så du uden bekymringer kan bestille din næste drømmerejse:

 • Fuld refusion indenfor 7 dage, såfremt Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål
 • Tryghed med en pakkerejse - når du køber en pakkerejse bestående af fly og hotel gennem os, er du altid sikret via pakkerejselove og rejsegarantifonden
 • Altid gratis parkering i Aarhus Airport med Århus Charter
 • Tryghedsservice på rejsemålet med danske rejseledere og døgnåben servicetelefon
INDEN AFREJSEN - Rejseforsikring

Det gule sygesikringskort dækker IKKE i udlandet. Rejs derfor ALDRIG uden en rejseforsikring.

Det blå EU-sygesikringskort sidestiller dig med borgerne i det pågældende land, og der kan visse steder være en egenbetaling. Det blå EU-sygesikringskort dækker f.eks. ikke hjemtransport, så vi anbefaler ALTID at tegne en rejseforsikring. For mere info se: www.huskdetblaa.dk

Det er dit eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning på rejsen, og du er måske allerede helt eller delvist dækket via din husstandsforsikring. Vi anbefaler, at du forhører dig hos dit forsikringsselskab, hvorvidt du er dækket tilstrækkeligt.

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, hvor der kan tegnes årsrejseforsikring for enkeltpersoner eller hele husstanden (samme adresse). Læs mere om årsrejseforsikring via Gouda Rejseforsikring hér

Med en rejseforsikring gennem Gouda, er du dækket ind, hvis du skulle ende i den uheldige situation at blive syg eller sat i karantæne på ferien. Læs mere om Goudas dækning i forbindelse med covid-19 her: Læs mere om hvordan Goudas rejseforsikring dækker her.

Hvis du har tegnet en Gouda Rejseforsikring, så vil dit bookingnummer fungere som policenummer. Se betingelser her. Ønsker du et forsikringskort kan dette udfyldes og udskrives på Gouda's hjemmeside: www.gouda.dk/kort.

Har du tidligere tilkøbt rejseforsikring gennem os, er de samme vilkår gældende.

INDEN AFREJSEN - Afbestillingsforsikring

En afbestillingsforsikring dækker dig fra bestillingstidspunktet og frem til afrejsen, såfremt du skulle blive syg og ikke kan rejse. 

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, og bestiller du en afbestillingsforsikring hos os, er du f.eks. dækket ved akut opstået sygdom inden afrejsen (herunder covid-19). Afbestillingssikringen skal være tegnet og betalt sammen med depositum og kan ikke opsiges efterfølgende.

Tegner du en afbestillingsforsikring gennem os på alle rejsende på samme rejsebevis, krydsdækker I hinanden. Er der én fra rejsebeviset, som ikke må rejse pga. sygdom og kan fremlægge lægeerklæring herpå, har de øvrige deltagere på rejsebeviset mulighed for at annullere og få pengene retur – en stor fordel og en god sikkerhed, hvis I er flere generationer eller en gruppe, der holder ferie sammen.

Læs om betingelserne for afbestillingssikring under Århus Charters rejsebetingelser pkt. 4 styk C.

INDEN AFREJSEN - Hvis Udenrigsministeriet fraråder indrejse

Fraråder Udenrigsministeriets ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål på afrejsetidspunktet, vil rejsen blive annulleret, og vi vil refundere dit indbetalte beløb indenfor 7 dage eller hjælpe dig med at ombooke rejsen, hvis dette ønskes.

Fra d. 26. juni indføres EU's corona pas, så vi frit kan rejse til alle EU-lande mod fremvisning af vaccination, negativ covid-19 test eller immunitetsbevis.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er pt. gældende 7 dage af gangen og bliver revurderet hver fredag.

Læs mere om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger

COVID-19 pas til dig, der skal ud at rejse

Hvis du skal ud at rejse, kan det nogle steder være nødvendigt at kunne fremvise dokumentation for en negativ covid-19 test for at kunne rejse ind i landet uden karantæne.

Læs mere om COVID-19 pas her: https://www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidpas/

Hvis du har bestilt en rejse hos os, vil vi, når vi nærmer os din afrejse, informere nærmere såfremt dette skulle være påkrævet på dit rejsemål på dit afrejsetidspunkt. Vi vil også løbende opdatere denne side, hvorfor vi anbefaler at holde dig opdateret ved at genlæse den aktuelle information inden afrejse.

INDEN AFREJSEN - Download vores rejseAPP

Med vores gæste app har du os med i baglommen på hele ferien. Vi holder dig opdateret på hvad der sker inden du tager afsted og mens du er afsted på ferien, samt hvad du ellers kunne tænke dig at blive en lille smule klogere på, som kan være med til at give dig en endnu bedre ferie.

I appen kan du yderligere holde styr på dine rejsepapirer, læse om udflugter og meget mere.

Læs mere om vores App her.

UNDER REJSEN - I lufthavnen

Vi anbefaler altid, at du møder op i lufthavnen senest 2 timer før afrejse, da indtjekning og sikkerhedskontrol kan tage længere tid grundet Covid-19 foranstaltninger. Ligeledes bedes alle overholde de gældende retningslinjer omkring afstand og håndhygiejne i lufthavnen.

OBS: siden d. 15. juni 2020 har der været krav om at bære mundbind i alle internationale lufthavne. Børn under 6 år er fritaget for mundbind. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen. Myndighederne anbefaler at skifte mundbind hver 3-4 time.

Vi gør opmærksom på at temperaturmåling og stikprøver for covid-19 kan forekomme i nogle lufthavne.

UNDER REJSEN - På flyet

På alle rejser med flyselskabet Airseven, vil brug af mundbind være frivilligt og ikke længere et krav. Ligeledes vil brug af mundbind og værnemidler fremadrettet være frivilligt for personalet ombord på flyene.

Alle gældende sundheds- og hygiejneretningslinjer bliver overholdt ombord på flyet, hvor der er øget fokus på bl.a. rengøring og afspritning.

Kabineluften ventileres ved hjælp af de såkaldte HEPA-filtre (High Effeciency Particulate Absorbing) som frasorterer partikler helt ned til 0,01 mikrometer. Coronavirus måler til sammenligning mellem 0,08 og 0,16 mikrometer. Luften i kabinen udskiftes fuldstændigt ca. hvert tredje minut. I praksis betyder det, at luftkvaliteten i flyet er nogenlunde af samme standard, som man finder i en steril operationsstue.

Salg ombord på flyet vil muligvis være begrænset, ligesom der kan forekomme færre serveringer eller udlevering af madposer fremfor bakkeservering for at mindske kabinepersonalets aktivitet gennem flyet.

UNDER REJSEN - På transferbussen

På alle transferbusser fra lufthavnen til/fra hotellet samt på udflugtsbusser og i offentlig transport må det påregnes, at der skal bæres mundbind. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen.

Alle vores transferbusser overholder de gældende sundhedsmæssige retningslinjer, hvorfor der er øget fokus på rengøring mellem hver transport. I flere lande er der desuden retningslinjer for, hvor meget af bussens kapacitet, der må være i brug, for at øge afstanden mellem rejsende. 

UNDER REJSEN - På hotellet

Vi sørger altid for, at vores hoteller lever op til landets gældende sundhedsmæssige krav og retningslinjer. Retningslinjerne vurderes løbende og kan ændres med kort varsel.

Der vil være øget fokus på rengøring og afspritning, ligesom der vil være øget afstand mellem borde og solstole. Udendørs pools er som udgangspunkt åbne. På nogle hoteller kan der være indført restriktioner ift. badehætte og brusebad, før du hopper i poolen. Medbring gerne dit eget poolhåndklæde, da det nogle hoteller ikke vil være muligt at låne/leje pga. restriktioner.

På nogle hoteller kan det forekomme, at du skal bede om føntørrer, elkedel e.l. i receptionen. På nogle hoteller kan fitness-faciliteter samt spaafdeling og indendørs poolområde af sundhedsmæssige grunde være lukket.

I forbindelse med check-in og check-ud på hotellet, anbefaler vi, at kun én person fra hver booking står for dette for ikke at danne unødig kø. Senere indtjekningstid på værelset ved ankomst kan forekomme grundet ekstra rengøringsprocedurer og covid-19 foranstaltninger på hotellet. Ligeledes vil udtjekningstid på de fleste hoteller af samme årsag være kl. 11.

I restauranten kan udvidede eller faste spisetider forekomme, så alle gæster ikke befinder sig i restauranten på samme tid. Ligeledes er det sandsynligt, at personalet står for at øse op på tallerknen for at undgå gæsternes direkte kontakt med buffeten.

Animation/underholdning på hotellet kan være begrænset eller i nogle tilfælde af sundhedsmæssige grunde være lukket helt ned. Visse faciliteter på hotellet såsom fitnessrum, sauna, legeplads, minimarked eller lignende kan være begrænset/kræve tidsbestilling eller være helt lukket

Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæsteAPP. Læs mere om vores App ved at klikke her

Oplever du tegn på sygdom i løbet af din ferie, skal du ringe til vores rejseledere på det udleverede nummer til servicetelefonen. De vil herefter stå for det praktiske i forbindelse med en eventuel covid-19 test. Såfremt en gæst på dit hotel testes positiv for Covid-19 bliver hele hotellet som udgangspunkt ikke sat i karantæne. Den smittede vil blive flyttet til en anden indkvartering for at undgå smittespredning.

UNDER REJSEN - Udflugter, byliv, strand

Det må påregnes, at der på mange rejsemål skal bæres mundbind i det offentlige rum. Strandene er omfattet af sundhedsmæssige krav og retningslinjer, herunder bl.a. større afstand mellem solstole og nogle steder kan der være begrænsninger på antal besøgende. Er der mundbindskrav på stranden, vil dette typisk ikke gælde ved solbadning og badning. Se yderligere detaljer under det rejsemål, du skal besøge.

Nogle seværdigheder kan af sundhedsmæssige grunde være lukkede eller køre på nedsat kapacitet. Der kan desuden forekomme restriktioner i form af begrænset antal besøgende, afstandskrav, mundbind og afspritning.

Restauranter/barer på rejsemålet er omfattet af det pågældende lands sundhedsmæssige krav og retningslinjer, herunder bl.a. større afstand mellem borde, hyppig rengøring samt afspritning. Der kan ligeledes være begrænsning i åbningstiderne samt antallet af gæster, der må sidde samlet.

UNDER REJSEN - Rejselederservice

Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæsteAPP. Læs mere om vores App her.

Nummeret på servicetelefonen udleveres sammen med velkomstmaterialet ved ankomsten, og det vil være muligt at få hjælp døgnet rundt. Oplever du tegn på sygdom i løbet af din ferie, skal du ringe til vores rejseledere. De vil herefter stå for det praktiske i forbindelse med en evt. covid-19 test.

Vores danske rejseledere vil såvel som de ansatte på hotellet være enten vaccineret eller blive testet løbende.

UNDER REJSEN - tilmeld dig Danskerlisten

For din egen sikkerheds skyld, bør du tilmelde dig Danskerlisten, når du er i udlandet.

Tilmeldingen er helt frivillig og kan gøres gratis i Udenrigsministeriets gratis APP "Rejseklar". Har du ingen smartphone, kan du tilmelde dig på

https://danskerlisten.um.dk/

Danskerlisten giver Udenrigsministeriet mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig, hvis der opstår en krise i det land, du opholder dig i.

VED HJEMKOMSTEN - Krav om coronatest
Du kan indrejse fra lande i EU uden test eller isolation. Dette gælder både for vaccinerede, tidligere smittede og for dig som hverken er vaccineret eller tidligere smittet.

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 
DE KANARISKE ØER - Aktuelle retningslinjer & restriktioner

 

Du kan trygt rejse på ferie til De Kanariske Øer

VIGTIGT AT BEMÆRKE

 • Der er fortsat krav om fremvisning af EU-coronapas med dokumentation for vaccine, immunitet eller negativ coronatest
  (Enten PCR test max. 72 timer gammel eller hurtigtest max 24 timer gammel ved ankomsten).
 • Har du et GYLDIGT coronapas er der IKKE længere krav om udfyldelse af indrejseformular.
 • Har du ikke et gyldigt coronapas, skal du fortsat udfylde en indrejseformular, samt medbringe den medfølgende QR kode til de spanske myndigheder. (udfyldes online inden afrejsen)

Læs mere nedenfor, hvor vi har udspecificeret detaljerne for de enkelte punkter.

 

OBS! læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

Nye regler kan indføres med kort varsel. Du bør derfor altid holde dig løbende opdateret via den danske Ambassade i Spanien - KLIK HER

 

INDEN AFREJSEN, krav om negativ test, vaccinepas eller immunitet

For at rejse til Gran Canaria og Tenerife skal du kunne fremvise et EU-coronapas, der dokumenterer vaccination, tidligere smitte eller negativ test

OBS - er du blevet testet positiv for Covid-19 indenfor 11 dage før afrejsen, eller har du haft kontakt til en Covid-19 smittet person 14 dage inden afrejse, vil du ikke kunne rejse, og du bedes kontakte os samt dit forsikringsselskab mht. afbestilingsforsikring.

 

INDREJSE MED NEGATIV TEST (enten PCR-test ELLER antigentest)
Vi anbefaler PCR-test

 • PCR-test, max 72 timer gammel på ankomsttidspunktet (se ankomsttiden på dit rejsebevis)
 • Antigentest (hurtigtest), max 24 timer gammel på ankomsttidspunktet (se ankomsttiden på dit rejsebevis)
 • Kræves for alle ikke-vaccinerede fra og med 12 år

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit corona pas, hvor dit testresultat vil fremgå. 

Vi gør opmærksom på, at du som gæst selv er ansvarlig for at få foretaget en test rettidigt. Et forsinket svar vil ikke blive betragtet som gyldig annulleringsgrund.

 

INDREJSE MED VACCINEPAS

 • Der skal være gået mindst 14 dage siden dit sidste vaccine-stik
 • Du skal kunne fremvise gyldigt vaccinepas

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit vaccinepas 14 dage efter sidste stik.

 

TIDLIGERE SMITTET

Tidligere smittede skal fremvise dokumentation for et positivt testresultat, som er mindst 11 dage og højst 6 måneder gammelt.
Kun PCR test kan anvendes som dokumentation for tidligere smitte.

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit immunitetsbevis 14 dage efter din positive PCR-test. Immunitetsbevis kan ikke udstedes på baggrund af antigentest (hurtigtest).

 

OBS - der kan forekomme obligatorisk stikprøvekontrol (coronatest) ved ankomsten til De Kanariske Øer

INDEN AFREJSEN. Spanien fjerner krav om indrejseformular

Rejser du til De Kanariske Øer uden et gyldigt coronapas, er der fortsat krav om at kunne fremvise en indrejseformular med en QR-kode. QR-koden bruges til eventuel smitteopsporing, og udstedes automatisk til dig, når du har udfyldt en simpel såkaldt FCS-formular (Sanitary Control Form) online på:

https://www.spth.gob.es/

 

Du kan tidligst udfylde formularen 48 timer inden din afrejse. ALLE rejsende skal registreres på en indrejseformular - både børn og voksne.

 

Vi har udarbejdet en dansk vejledning til udfyldelse af formularen - SE DANSK VEJLEDNING HER

Gæster, der skal rejse til De Kanariske Øer, vil få en mail fra os inden afrejsen med link til formularen og manualen. Vi gør opmærksom på, at du som gæst selv er ansvarlig for at udfylde indrejseformularen og få foretaget en eventuel coronatest rettidigt.


 

PÅ DE KANARISKE ØER

Du kan følge de aktuelle restriktioner for rejsende i Spanien på https://travelsafe.spain.info/en/#

 

Fra den 26. juni er der ikke længere krav om mundbind UDENDØRS på de kanariske øer, så afstandskravet til andre overholdes. Der er fortsat krav om mundbind indendørs i det offentlige rum som f.eks. butikker, fællesområder på hoteller, busser/taxi og lufthavnen. Dette gælder alle undtaget børn under 6 år.

 

Afstandskravet er 1,5 meter.

 

Restauranter og barer må holde åbent for ude- og indeservering. Der er ingen begrænsning for antal personer ved bordene, hverken indendørs eller udendørs. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lokale begrænsninger i forhold til åbningsider og antal siddende gæster

Vi gør opmærksom på, at der kan være restauranter/cafeer/butikker der fortsat vælger at holde helt lukket.

 

Butikker, apotekter og seværdigheder holder åbent som normalt. Der er ikke begræsning for antal personer ved undedørs sammenkomster, så længe der kan holdes en afstand på 1,5 meter.

 

Der er ikke noget udgangsforbud.

 

Strandene er åben for offentligheden, og der findes ingen restriktioner i forhold til udlejning af liggestole og servering ved strande.

 

Den offentlige transport som tog, bus og taxa fungerer som normalt.  

 

Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæste-APP.

 

OBS - læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

 


VED HJEMKOMSTEN

Der er ikke længere Covid-19 restriktioner ved indrejse til Danmark.

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 
 
 
 
MADEIRA - Aktuelle retningslinjer & restriktioner

 

Du kan trygt rejse på ferie til Madeira

Der er IKKE længere krav om fremvisning af EU-coronapas med dokumentation for vaccine eller negativ coronatest. Hvis du er tidligere smittet, skal du dog stadig kunne fremvise et immunitetspas, som er minimum 11 dage gammel og maksimalt 180 dage gammel.

 Læs mere nedenfor, hvor vi har udspecificeret de enkelte punkter.

OBS! læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

Hold dig også altid opdateret om reglerne via den danske Ambassade i Portugal - KLIK HER

Du kan ligeledes holde dig opdateret på de lokale myndigheders hjemmeside "Madeira safe to discover" - KLIK HER

 

INDEN AFREJSEN, krav om negativ test, vaccinepas eller immunitet

Der er IKKE længere krav om at skulle fremvise coronapas eller test ved indrejse til Madeira. Er du tidligere smittet skal du stadig kunne fremvise immunitetspas, som er minimum 11 dage gammel og maximalt 180 dage gammel.

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit immunitetsbevis 11 dage efter din positive PCR-test. Immunitetsbevis kan ikke udstedes på baggrund af antigentest (hurtigtest).

 

INDEN AFREJSEN. Madeira fjerner krav om indrejseformular

Der er ikke længere krav om udfyldes af indrejseformular, dog anbefaler de portugisiske myndigheder at du registerer dig på hjemmesiden: https://madeirasafe.com/#/.

 

PÅ MADEIRA

Glædeligvis har Madeira få berørte med coronasmitte, men grundet den stigende smitte i Europa, har de i regionen besluttet at stramme restriktionerne pr. 27. november 2021.

 

For at få adgang til restauranter, barer, sportsaktiviteter, museer osv. skal der fremvises enten vaccinepas (med 3. stik), immunitetspas eller en negativ test, som er gyldig i 7 dage fra den er foretaget. Vi anbefaler derfor at få foretaget en PCR-test eller antigentest, så tæt på din afrejse som muligt, så den er gældende for det meste af dit ophold på Madeira.

 

Mulighed for gratis test BORTFALDER på Madeira

Muligheden for gratis test bortfalder. Det er dog stadig muligt at få foretaget en test mod betaling. Du kan undtagelsesvis få en gratis test på rejsemålet, hvis du er nærkontakt til en smittet.

 

Mundbind og øvrige restriktioner

Der er generelt krav om brug af mundbind i det offentlige, indendørs rum samt i offentlig transport. Mundbind anbefales ligeledes udendørs, såfremt der er under 1,5 meters afstand, eller hvor der er mange tæt samlet. Mundbindskravet gælder for alle fra og med 6 år. Undtaget for mundbind er du ved sportslig aktivitet.

Restauranter/barer må holde åbent til kl. 01.00. Det er ikke tilladt at stå op og drikke i baren/restauranten - man skal sidde ned  ved borde. Der må sidde op til 6 personer samlet ved ét bord indendørs og 10 personer udendørs.

Supermarkeder, butikker og apoteker osv. holder åbent mod krav om afstand (2 meter).

I tidsrummet fra kl. 02.00 - 05.00 skal du blive på dit hotel (udgangsforbud)

På nogle hoteller kan temperaturmåling forekomme.

Nogle seværdigheder kan af sundhedsmæssige grunde være lukkede eller køre på nedsat kapacitet. Der kan desuden være restriktioner i form af begrænset antal besøgende, afstandskrav og afspritning.

 

Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæste-APP. Læs mere om vores App ved at klikke her

 

Hvis du bliver smittet på rejsemålet:

 • Hvis man tester positiv på rejsen skal alle uanset alder gå i 5 dages karantæne
 • På 6. dag kan man komme ud af isolation. Her er der ikke noget krav om at skulle teste negativ før man kan komme ud af isolation.
 • Hvis man fortsat har symptomer på 5 dagen, kan regeringen forlænge isolationen.
 • Får man besked om at man er nærkontakt til en smittet, skal man få foretaget en test, som i dette tilfælde vil være gratis. Frem til svar behøver man ikke gå i isolation.
  • Har man fået 3. stik og et negativt svar på test er der ingen yderligere krav for testning. Man kan blot afholde sin ferie som normalt
  • Har man fået op til 2. stik skal man ydermere få foretaget en test på 5. dagen efter første nærkontakt-test. Der er dog ingen krav om isolation i mellemtiden.

 

Vores rejseledere kan ligeledes være behjælpelige, hvis du skulle få bruge for en test som følge af symptomer.

OBS - læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"


 


VED HJEMKOMSTEN, krav om coronatest

Der er ikke længere Covid-19 restriktioner ved indrejse til Danmark.

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 

 
 
MALLORCA - Aktuelle retningslinjer & restriktioner

 

Du kan trygt rejse på ferie til Mallorca

 VIGTIGT AT BEMÆRKE 

 • Der er fortsat krav om fremvisning af EU-coronapas med dokumentation for vaccine, immunitet eller negativ coronatest. (Enten PCR test max. 72 timer gammel eller hurtigtest max 24 timer gammel ved ankomsten).
 • Har du et gyldigt coronapas er der IKKE længere krav om udfyldelse af indrejseformular.
 • Har du ikke et gyldigt coronapas, skal du fortsat udfylde en indrejseformular, samt medbringe den medfølgende QR kode til de spanske myndigheder.(udfyldes online inden afrejsen)

Læs mere nedenfor, hvor vi har udspecificeret detaljerne for de enkelte punkter.

 OBS! læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

 Hold dig også altid opdateret om reglerne via den danske Ambassade i Spanien - KLIK HER

INDEN AFREJSEN - Krav om negativ PCR-test eller antigentest/hurtigtest

For at rejse til Mallorca skal du kunne fremvise et EU-coronapas, der dokumenterer vaccination, tidligere smitte eller negativ test

INDREJSE MED VACCINEPAS

Dit vaccinepas er gyldigt, hvis

 • Du er vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 14 dage og højst 9 måneder siden. Er der gået mere end 9 måneder, kræver de græske myndigheder, at du skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson). I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit vaccinepas 14 dage efter sidste stik.

Spanien kræver ikke, at du udfylder en indrejseformular, hvis du kan fremvise et gyldigt coronapas (børn under 12 år er undtaget). Har du ikke et gyldigt vaccinepas, skal du følge de gældende regler for ikke-vaccinerede (læs mere herunder).

 

INDREJSE MED NEGATIV TEST ELLER SOM TIDLIGERE SMITTET

Alle fra og med 12 år, som ikke er vaccinerede eller opfylder vaccinekravene, skal fremvise en af følgende i afrejselufthavnen for at have et gyldigt coronapas:

 • En PCR-test, der er max 72 timer gammel på ankomsttidspunktet (se ankomsttiden på dit rejsebevis)
 • En antigentest (hurtigtest), der er max 24 timer gammel på ankomsttidspunktet (se ankomsttiden på dit rejsebevis)
 • Dokumentation på immunitet med et positivt testresultat (PCR-test), som er mindst 11 dage og højest 180 dage gammelt

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit corona pas, hvor dit testresultat, dit vaccinepas eller dit immunitetsbevis vil fremgå.

De spanske myndigheder kræver ikke længere, at du skal udfylde en indrejseformular, hvis du kan fremvise et gyldigt coronapas for uvaccinerede eller tidligere smittet.

 Vi gør opmærksom på, at du som gæst selv er ansvarlig for at få foretaget en test rettidigt. Et forsinket svar vil ikke blive betragtet som gyldig annulleringsgrund.

OBS - er du blevet testet positiv for Covid-19 indenfor 11 dage før afrejsen, eller har du haft kontakt til en Covid-19 smittet person 14 dage inden afrejse, vil du ikke kunne rejse, og du bedes kontakte os samt dit forsikringsselskab mht. afbestilingsforsikring.

 

INDEN AFREJSEN - QR-kode påkrævet for at rejse til Mallorca

De spanske myndigheder kræver ikke længere, at du skal udfylde indrejseformular HVIS du har et gyldigt coronapas for vaccine, tidligere smittet eller negativtest. Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt coronapas, skal du fortsat udfylde en indrejseformular med en QR-kode. QR-koden bruges til eventuel smitteopsporing, og udstedes automatisk til dig, når du har udfyldt en simpel såkaldt FCS-formular (Sanitary Control Form) online på: https://www.spth.gob.es/

Du kan tidligst udfylde formularen 48 timer inden din afrejse. ALLE rejsende skal registreres på en indrejseformular - både børn og voksne.

Vi har udarbejdet en dansk vejledning til udfyldelse af formularen - SE DANSK VEJLEDNING HER. Gæster, der skal rejse til Mallorca, vil få en mail fra os inden afrejsen med link til formularen og manualen. Vi gør opmærksom på, at du som gæst selv er ansvarlig for at udfylde indrejseformularen og få foretaget en PCR-test rettidigt.

Vær ekstra opmærksom, når du udfylder flynummer og rejsedato, da QR-koden ellers kan betragtes som ugyldig. Husk ligeledes at registrere ALLE rejsende inkl. børn, da du/I ellers kan blive afvist i lufthavnen. Rejsen kan ikke refunderes, såfremt du bliver nægtet ombordstigning pga. fejl i din FCS-formular.

 

PÅ MALLORCA

Der er ikke længere krav om brug af mundbind i Spanien - hverken indendørs eller udendørs. Undtaget er dog besøg ved lægen, på sygehuset samt under transport. Det betyder, at du skal anvende mundbind når du sidder i bussen.


Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæsteAPP.

OBS - læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"


VED HJEMKOMSTEN

Der er ikke længere Covid-19 restriktioner ved indrejse til Danmark.

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 
 
 
GRÆKENLAND - Aktuelle retningslinjer & restriktioner

Du kan trygt rejse på ferie til Grækenland.

VIGTIGT AT BEMÆRKE VED REJSER TIL GRÆKENLAND:

 • Fra 1. juni 2022 er det ikke længere påkrævet at bære mundbind hverken udendørs eller indendørs (udtaget på hospitaler, plejehjem og i offentlig transport uden nummererede pladser)
 • Fra 1 maj 2022 skal du ikke længere udfylde indrejseformular for indrejse
 • Fra 1. maj 2022 behøver du ikke længere et gyldigt coronapas for indrejse

Læs mere nedenfor, hvor vi har udspecificeret de enkelte punkter.

OBS! læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

Hold dig også altid opdateret om reglerne via den danske Ambassade i Grækenland - KLIK HER

INDEN AFREJSEN. Grækenland ophæver krav om indrejseformular og gyldigt coronapas.

Fra og med søndag den 1. maj har Grækenland ikke længere indrejsekrav. Det betyder, at du hverken behøver et gyldigt coronapas eller at udfylde indrejseformular for at rejse til Grækenland. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

 

Brug af mundbind

Brug af mundbind i danske lufthavne og fly:

Der er ikke længere krav om mundbind i danske lufthavne ej heller ombord på vores danske fly.

Brug af mundbind i Grækenland:

Der ikke længere krav om mundbind UDENDØRS i Grækenland.

Der er fortsat krav om mundbind indendørs i det offentlige rum som f.eks. butikker, fællesområder på hoteller, busser/taxi og lufthavnen. Dette gælder alle undtaget børn under 5 år, eller personer, der kan fremvise et dokument fra myndighederne om fritagelse af sundhedsmæssige årsager.

Per 1. juni 2022 er det ikke længere påkrævet at bære mundbind hverken udendørs eller indendørs (undtaget på hospitaler, plejehjem og i offentlig transport uden nummererede pladser (f.eks. busser, metro, sporvogn)).

 

Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæsteAPP. Læs mere om vores App ved at klikke her

OBS - læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

VED HJEMKOMSTEN.

Der er ikke længere Covid-19 restriktioner ved indrejse til Danmark.

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 
 
 
 
 
 
 
CYPERN - Aktuelle retningslinjer & restriktioner


Du kan trygt rejse på ferie til Cypern

VIGTIGT AT BEMÆRKE VED REJSER TIL CYPERN:

 • Der er krav om fremvisning af EU-coronapas med dokumentation for vaccine, immunitet eller negativ coronatest
  (PCR test max. 72 timer gammel ved ankomsten)
 • Cypern fjerner krav om indrejseformular

Læs mere nedenfor, hvor vi har udspecificeret de enkelte punkter.

OBS! Læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

Hold dig også altid opdateret om reglerne via Udenrigsministeriets hjemmeside - KLIK HER

INDEN AFREJSEN - krav om negativ test, vaccinepas eller immunitet

For at rejse til Cypern skal du:

 • Fremvise et EU-coronapas, der dokumenterer vaccination, tidligere smitte eller negativ test.

INDREJSE MED VACCINEPAS FOR REJSENDE OVER 18 år:

Din vacction er gyldig hvis du vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 14 dage og højest 9 måneder (270 dage) siden. Er der gået mere end 9 måneder (270 dage), kræver Cypern, at du skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson). Opfylder du ikke dette, er din vaccination ikke gyldig til indrejse på Cypern, og du skal i stedet følge kravene for uvaccinerede.

 

INDREJSE MED VACCINEPAS FOR REJSENDE FRA OG MED 12 ÅR TIL OG MED 17 ÅR:

Cypern kræver, at du kun er vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 14 dage siden.

 

INDREJSE MED NEGATIV TEST (PCR-test)

 • PCR-test, max 72 timer før afrejse til Cypern
 • Kræves for alle ikke-vaccinerede fra og med 12 år

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit corona pas, hvor dit testresultat, som skal fremvises, vil fremgå. 

INDREJSE MED NEGATIV TEST (hurtigtest)

 • hurtigtest, max 72 timer før afrejse til Cypern
 • Kræves for alle ikke-vaccinerede fra og med 12 år

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit vaccinepas.

INDREJSE SOM TIDLIGERE SMITTET

dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat (PCR-test), som er højst 180 dage gammelt.

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit immunitetsbevis 14 dage efter din positive PCR-test. Immunitetsbevis kan ikke udstedes på baggrund af antigentest (hurtigtest).

 

INDEN AFREJSEN Cypern fjerner krav om indrejseformular

Der er ikke længere krav om at udfylde en indrjeseformular inden indrejse til Cypern.

Vær ekstra opmærksom, når du udfylder navn, flynummer samt rejsedato, da PLF’en ellers kan betragtes som ugyldig, og du risikerer afvisning i lufthavnen.

I CYPERN

Brug af mundbind. Alle over fra og med 12 år er der krav om mundbind på både undendørs og indendørs offentlige steder, samt offentlig transport. Dette gælder dog ikke ved udendørs træning, ved poolen eller på stranden, hvor det er muligt at holde afstand.

Strande er åbne for offentligheden

Restauranter, apotek og seværdigheder holder åbent som normalt

Der er ikke noget udgangsforbud

Den offentlige transport fungerer som normalt.

Vores danske rejseledere kommer på dit hotel dagligt. De kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter. Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæsteAPP. Læs mere om vores App ved at klikke her

OBS - læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

VED HJEMKOMSTEN

Der er ikke længere Covid-19 restriktioner ved indrejse til Danmark. Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
TYRKIET - Aktuelle retningslinjer & restriktioner

Du kan trygt rejse på en Rigtig go' ferie til Tyrkiet.

 

VIGTIGT AT BEMÆRKE VED REJSER TIL TYRKIET:

 • Der er krav om fremvisning af EU-coronapas med dokumentation for vaccine, immunitet eller negativ coronatest
  (Enten PCR test max. 72 timer gammel eller hurtigtest max 48 timer gammel ved ankomsten)
 • Tyrkiet kræver ikke længere, at du skal udfylde en indrejseformular

Læs mere nedenfor, hvor vi har udspecificeret de enkelte punkter.

 

OBS! læs også alle punkter under "GENERELT FOR ALLE REJSER"

 

Hold dig også altid opdateret om reglerne via den danske Ambassade i Tyrkiet - KLIK HER

INDEN INDREJSEN, krav om vaccinepas, immunitet eller negativ test

 

For at rejse til Tyrkiet, skal du kunne fremvise et EU-coronapas, der dokumenterer vaccination, tidligere smitte eller negativ test

 

INDREJSE MED VACCINEPAS

Dit vaccinepas er gyldigt, hvis du har et gyldigt coronapas ved indrejse og er vaccineret med én af følgende:

 • 2. dosis mere end 14 dage før afrejse
 • 1 dosis Johnson & Johnson mere end 28 dage før afrejse

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit vaccinepas 14 dage efter sidste stik.

 

INDREJSE MED NEGATIV TEST ELLER SOM TIDLIGERE SMITTET

Har du ikke et gyldigt vaccinepas, skal du kunne fremvise én af følgende dokumenter ved allerede ved afrejselufthavnen (gælder alle fra og med 12 år):

 • En PCR-test, der er max 72 timer gammel på ankomsttidspunktet (se ankomsttiden på dit rejsebevis)
 • En antigentest (hurtigtest), der er max 24 timer gammel på ankomsttidspunktet (se ankomsttiden på dit rejsebevis)
 • Dokumentation på immunitet med et positivt testresultat, som er mindst 28 dage og højest 180 dage gammelt

I APP'en "Coronapas" og "MinSundhed" eller på www.sundhed.dk kan du hente dit coronapas, hvor dit testresultat vil fremgå. 

 

OBS - der kan forekomme obligatorisk stikprøvekontrol (coronatest) ved ankomsten til Tyrkiet

Lokale regler

De tyrkiske myndigheder har krav om mundbind i den offentlige transport, ved hospitalsbesøg, samt i teatre, biografer og lignede, hvor det kan være svært at holde afstand.

 

Ved hjemkomst

Der er ikke længere Covid-19 restriktioner ved indrejse til Danmark.

Du kan læse mere om Udenrigsministeriets indrejseregler HER

 

 
 
 
 
 
FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Som ansvarligt rejsebureau retter vi os altid efter Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger. Vi gør opmærksom på, at vi løbende opdaterer siden med gældende retningslinjer, hvorfor ændringer løbende kan forekomme. Vi anbefaler derfor, at du læser sidens information igennem igen inden afrejsen. 

Skal jeg have en negativ covid-19 test for at rejse på ferie?

I ovenstående menu kan du finde detaljeret information om dit rejsemål - herunder også, hvorvidt du skal fremlægge en negativ covid-19 test for at rejse på ferie. Hvis du har bestilt en rejse hos os, vil vi inden afrejsen informere dignærmere, såfremt test er påkrævet.

Vi anbefaler dog altid for god ordens skyld at få foretaget en test inden afrejse, så du kan rejse trygt på ferie med god samvittighed.

Skal jeg være vaccineret for at rejse på ferie?

NEJ - du skal som udgangspunkt ikke være vaccineret for at rejse på ferie. De fleste lande sidestiller en negativ PCR-test med en vaccine.

Der er rejsemål, som vil kræve fremvisning af negativ PCR-test - også selvom du er vaccineret.

I ovenstående menu kan du finde detaljeret information om aktuelle krav på dit rejsemål

Fra d. 26. juni indføres EU's corona pas så vi kan rejse frit til alle EU-lande. Corona-passet skal dokumentere, hvorvidt man er testet negativ, er blevet vaccineret eller er tidligere smittet. Den endelige tilgang til anvendelsen af corona-passet er fortsat under forhandling i EU og forventes at kunne implementeres d. 26. juni 2021.

Skal jeg indbetale restbeløbet på min ferie?

Skulle Udenrigsministeriet på tidspunktet for din rejse fraråde alle ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål, vil du blive direkte kontaktet af os og få det indbetalte beløb for rejsen refunderet indenfor 7 dage eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsemål eller afrejsetidspunkt. Du kan derfor med ro i maven indbetale dit resterende beløb på rejsen.

Du kan læse om vores gæsters oplevelser med refusionen af annullerede rejser på Trustpilot.

Hvilke regler er gældende ved ændringer og/eller afbestilling?

Så længe det ikke frarådes at rejse til et bestemt rejsemål, forventer vi at gennemføre vores rejser som planlagt. Skulle der ske ændringer, vil du som gæst blive kontaktet direkte - som regel senest 14 dage før afrejsen.

Det er selvfølgelig altid op til dig som gæst om du vil rejse. Så længe Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til dit rejsemål på din afrejsedato, gælder de almindelige regler for ændring og afbestilling af rejsen (se pkt. 4.B). Læs mere her.

Jeg er urolig og vil ikke rejse – kan jeg afbestille?

I disse tilfælde gælder vores almindelige regler for ændring og/eller afbestilling (se pkt. 4.B). Læs mere her.

Er du i risikogruppen, bør du kontakte din egen læge og dit forsikringselskab for at høre hvordan du er dækket.
Har du tegnet afbestillingsforsikring gennem os, skal lægeerklæring samt bookingnummer fremsendes til Århus Charter på info@aarhuscharter.dk

Hvordan er jeg bedst dækket inden afrejse?

Du bør ALDRIG rejse uden en rejseforsikring. Gennem os kan du tilkøbe en rejseforsikring fra Gouda, så du er dækket ind, hvis du skulle ende i den uheldige situation at blive syg eller blive sat i karantæne på ferien. Læs mere om hvordan Goudas rejseforsikring dækker her.

Ligeledes anbefaler vi alle vores gæster at tegne en afbestillingsforsikring i forbindelse med rejsebestillingen. Tegnes forsikringen hos os, er det Gouda's forsikringsbetingelser, der gør sig gældende, og som dækker akut opstået sygdom inden afrejsen (herunder corona) og sikrer dig refusion, hvis der efter rejsebestilling indføres krav om vaccine, og du af medicinske årsager ikke kan modtage denne.

Hvad sker der hvis Udenrigsministeriet fraråder indrejse til mit rejsemål?

Skulle Udenrigsministeriet på tidspunktet for din rejse fraråde alle ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål, vil du senest 14 dage før din afrejse, blive direkte kontaktet af os og få det indbetalte beløb for rejsen refunderet indenfor 7 dage eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsemål eller afrejsetidspunkt.

Hvad er mit eget ansvar som gæst?

Som rejsende er det altid vigtigt, at du holder dig opdateret om dit rejsemål. Du skal altid gennemlæse dine rejsepapirer og tjekke op på, hvordan du er dækket gennem dit forsikringsselskab.

Du kan holde dig opdateret på dit rejsemål på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Læs mere om årsrejseforsikring via Gouda Rejseforsikring hér

Hvad sker der hvis jeg bliver testet positiv for covid-19 inden afrejse?

Er du nødsaget til at blive hjemme grundet en positiv covid-19 test og heraf karantæne og ikke har mulighed for at rejse, skal du kontakte dit forsikringsselskab og høre, hvordan du er dækket.

Vi anbefaler alle vores gæster at tegne en afbestillingsforsikring gennem os/Gouda, da denne dækker akut opstået sygdom (herunder corona).

Hvad gør jeg hvis jeg kommer i karantæne på min ferie?

Bliver du sat i karantæne i løbet af ferien, dækker vi som rejsearrangør i den bestilte ferieperiode.

Er du i karantæne efter din planlagte hjemrejsedato, skal du forhøre hvordan du er dækket hos dit eget forsikringsselskab, da rejseforsikringernes dækning varierer fra selskab til selskab. Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Her får du dækket dine mistede feriedage mod fremvisning af dokumentation for karantæne.

Vores danske rejseledere står naturligvis til rådighed med hjælp på rejsemålet døgnet rundt.

Hvad sker der, hvis jeg grundet karantæne, skal blive længere tid på rejsemålet end først planlagt?

Bliver din almindelige hjemrejsedato overskredet grundet karantæne, er det din egen rejseforsikring, der træder i kraft. Forhør dig derfor hos dit eget forsikringsselskab.

Skulle det ske, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at stå til rådighed og hjælpe på rejsemålet.

Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Her får du dækket dine mistede feriedage mod fremvisning af dokumentation for karantæne.

Hvad sker der, hvis jeg bliver smittet med covid-19 under min ferie?

Bliver du smittet i løbet af din ferie, er det din egen rejseforsikring, der træder i kraft. Her vil dit forsikringsselskab og SOS koordinere med lokale myndigheder i forhold til karantæne samt hjemrejse. Typisk vil du blive flyttet til at andet hotel for at undgå smitte blandt de øvrige gæster.

Kontakt dit eget forsikringsselskab for at høre hvordan du er dækket. Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Her får du dækket dine mistede feriedage mod fremvisning af dokumentation for karantæne.

Vores danske rejseledere står naturligvis til rådighed med hjælp på rejsemålet.

Hvad sker der, hvis en på mit hotel bliver smittet med covid-19?

Såfremt en gæst på dit hotel testes positiv for covid-19, bliver hele hotellet ikke nødvendigvis sat i karantæne. Den smittede vil blive flyttet til en anden indkvartering for at undgå smittespredning.

Kan jeg trygt bestille en rejse til sommer 2021?

Du kan med ro i maven bestille en ferie. Som ansvarligt rejsebureau følger vi altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Skulle de blive ændret, så de berører dit rejsemål på dit afrejsetidspunkt, rejser vi naturligvis ikke. Vi vil som udgangspunkt forsøge at finde en anden rejse. Er dette ikke muligt, vil vi refundere dit indbetalte beløb indenfor 7 dage.

Vaccineret med 2 forskellige vacciner?

De vacciner, der bruges i Danmark er også godkendt af myndighederne i de lande, vi flyver til. Derfor vil dit vaccinepas naturligvis også være gyldigt, selvom du er vaccineret med to forskellige vacciner.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker