Grupperejser fra Århus

Hos Århus Charter hjælper vi dig gerne med at lave grupperejser, som passer præcis til dine ønsker og behov.

Ønsker du et uforpligtende ferietilbud, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular. Vi glæder os til at hjælpe dig med planlægge den næste grupperejse.

GRUPPEREJSER FOR ALLE

Er I en stor familie eller en gruppe af venner som søger en grupperejse, er vi altid behjælpelig med at finde den helt rigtige ferie som passer netop til jer.

Hos Århus Charter har vi stor erfaring indenfor grupperejser, og igennem årene har vi sendt mange grupper af sted på en skøn ferie. Ingen behov er for store eller for små hos Århus Charter. Vores dygtige ferierådgivere er altid klar med gode råd og vejledning og på alle vores rejsemål bliver I mødt af vores søde, danske rejseledere, som gør deres bedste for at I får den bedste ferieoplevelse. Udfyld ovenstående kontaktformular og beskriv dine ønsker. Så hjælper vi med at finde den helt rette rejse for jer. 

 

GRUPPEREJSER FOR VIRKSOMHEDER

Vi har hos Århus Charter stor erfaring i at arrangere grupperejser for virksomheder. Der er mange fordele ved at tage på firmarejser, hvor medarbejderne deltager. Det giver et øget sammenhold blandt medarbejderne, og ferien højner samtidig medarbejdernes arbejdsglæde og overskud. At komme væk fra vante omgivelser, giver effektiviteten et boost, når det daglige arbejde genoptages og man vender hjem fra ferien med fornyet energi og inspiration. 

Det er også oplagt at bestille en grupperejse, hvis I skal på konference eller kundebesøg. Mange virksomheder vælger her at gøre noget ekstra ud af turen og kombinerer den med udflugter. Vi er selvfølgelig altid behjælpelige med at arrangere udflugter til nogle af rejsemålets lokale seværdigheder.

Kontakt vores grupperejse-eksperter på: grupperejser@aarhuscharter eller telefon 86 20 29 00.