Bestilling af rejse

Ferierejser med Århus Charter kan bestilles på vores hjemmeside, pr. telefon eller ved personlig henvendelse i vores butik.

Ønsker du at bestille din rejse per telefon, vil du altid straks komme i kontakt med en Århus Charter medarbejder. Du har også mulighed for at lægge dit nummer, så vender vi straks tilbage til dig. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus, hvor vi altid gerne byder på kaffe.

Hos Århus Charter vægter vi den personlige betjening meget højt, og vi har altid tid til både vejledning og feriesnak. Du vil derfor altid kunne komme i kontakt med en kompetent medarbejder, som har et grundigt kendskab til alle vores rejsemål. Der er således de bedste forudsætninger for sammen at udvælge og tilrettelægge netop den ferie, der bedst imødekommer dine krav og forventninger.

Ved bestilling af din ferierejse er det meget vigtigt, at den rejsendes navn på billetten stemmer nøjagtigt overens med navnet i passet. For ændring af navn se under afsnittet Navneændring længere nede på denne side. Det er ligeledes vigtigt, at adresse og telefonnumre er korrekt.
På billetten fremgår afrejsedato, -lufthavn, -tidspunkt, hotel, rejsens varighed mv. Den rejsende er selv ansvarlig for at kontrollere, at specifikationerne på billetten er i overensstemmelse med det bestilte.

Valg af hotel/lejlighed
En væsentlig del af ferien er at tilbringe den i de rette hotel- eller lejlighedsomgivelser. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvad der gør ferien bedst mulig for dig. Vores ferierådgiveres erfaring vil her være en god hjælp. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen, og i mange tilfælde kan du for få hundrede kroner ekstra få en meget bedre indkvartering. Det kan derfor godt betale sig at overveje hotellet eller ferielejlighed en ekstra gang. Vi har i vores hotel- og lejlighedssortiment bestræbt os på at præsentere en så bred vifte som muligt, således at enhver smag og pengepung skulle være tilgodeset.

Værelsestillæg
På nogle hoteller er det muligt at betale et tillæg for en udsigt til hav eller pool. En hav- eller pooludsigt kan enten være direkte, skrå eller delvis. Palmer, træer, eller anden bevoksning kan i nogle tilfælde tage noget af udsigten, men værelset eller lejligheden vil være beliggende mod havet/poolen. Fra de nederst beliggende værelser/lejligheder kan der ligeledes være begrænset udsigt i forhold til de øverst beliggende. I nogle lande er bestemte træer og palmer fredede, hvorfor disse ikke må fældes uden speciel tilladelse. Tillægget fremgår i værelsestypen på rejsebeviset.

Særlige ønsker
Ved bestilling af rejse påfører vi gerne evt. ønske mht. beliggenhed, udsigt og lignende. Samtidig vil vi understrege, at vi ikke på nogen måde kan garantere, at disse bliver opfyldt, men så vidt muligt bestræber os på at efterkomme det ønskede. Alle ønsker bliver videregivet til destinationen, men loves ikke hjemmefra.

Ændring af navn/rejse
Navneændring:
Navnet på rejsebeviset/billetten skal stemme nøjagtigt overens med navnet i den rejsendes pas. En navneændring koster kr. 2.000,- i ændringsgebyr per rejsedeltager. Det er den rejsendes ansvar at kontrollere, at oplysningerne på rejsebeviset er korrekte.

Ændring af rejse tidligere end 60 dage før afrejsedagen:
Ved ændring af rejsen tidligere end 60 dage før afrejsedagen opkræves et ændringsgebyr på kr. 2.000,- pr. rejsedeltager, udover den eventuelle afregning af prisforskellen mellem de to rejser.

Ændring af rejse senere end 60 dage før afrejsedagen:
En ændring af rejsen senere end 60 dage før afrejsedagen betragtes som en afbestilling. Århus Charter forbeholder sig i sådanne tilfælde ret til at bringe reglerne om afbestilling i anvendelse. Læs mere om regler for afbestilling her.