Gratis parkering

Afbudsrejser Kreta

Kom på en afbudsrejse til Kreta.

Læs mere om Afbudsrejser Kreta

Afbudsrejser til Kreta - til den fleksible rejsende

Efter du har fået købt din afbudsrejse til Kreta, kan du godt pakke shorts og t-shirts, da vejret her i sommerperioden kommer helt op omkring de 40 grader celsius. Naturen er fantastisk og der er rig mulighed på hele øen, for at tage sig en dukkert i det turkisblå hav.   

Kreta – en ø med et stolt folkefærd

Kreta er en af de mest populære rejsedestinationer i Grækenland, hvilket afspejler sig i det store antal besøgende. Bare sidste år var der over 2 millioner besøgende på øen. Det er også derfor, der ofte vil være et ret stort udbud af afbudsrejser til Kreta.

Hvis du er så heldig at få købt en afbudsrejse til Kreta, skal du forvente at komme til en ø, hvor indbyggerne er meget stolte over deres ophav og traditioner. Dette kan blandt andet ses ved, at mange mænd bærer traditionelt tøj i hverdagen. Det traditionelle tøj på Kreta er knæhøje sorte ridestøvler, sorte skjorter og sort hovedklæde. Mange mænd gror ligeledes et stort overskæg, som et symbol på deres maskulinitet. Prøv at lægge mærke til dette på din næste afbudsrejse til Kreta.

Ud over de mange lækre strande på ferieøen Kreta, er der også en masse spændende turistattraktioner. Der er derfor rig mulighed for både at komme ud og opleve noget på øen, og samtidig et væld at lækre strande at dase på. Herunder kan du læse lidt om de 3 største attraktioner som vi mener du bør besøge på din afbudsrejse til Kreta.

Knóssos er det største og mest berømt palads på hele øen. Med sine 3.500 år på bagen er dette en seværdighed du ikke vil gå glip af. Dette gigantiske palads har over 1.500 værelser, underjordiske kloakker og mange andre konstruktioner, der har været mange år forud for sin tid.

Med sine 18 km ned ad bakke byder Samariá-kløften, på en vandretur ud over det sædvanlige. Særligt i forårsperioden er der et væld af vilde blomster og pinjetræer, som bestemt er de lidt ømme lår dagen efter værd. Hele vejen ned langs strækningen er der bygget trappetrin og sat rækværk op, så du kan føle dig sikker på turen ned til endestationen og havet.

Sendóni-hulen er en af Kretas smukkeste grotter, og er bestemt et besøg værd. Grotten er fyldt med spøjse og meterhøje sten, som står listet efter hinanden en efter en. Når man er kommet forbi alle de smukke sten, kommer man ind i et stort rum, hvor de mange forskellige drypsten både hænger og vokser sit op fra gulvet.

Det er let at komme på en afbudsrejse til Kreta

Når du har fundet den rejse du kunne tænke dig i listen nedenfor, bestiller du blot igennem vores online bookingsystem. 

Hvis du derimod ikke fandt en rejse der lige passede dig, kan du også se vores udvalg af afbudsrejser til Madeira. Hvis du hellere vil se hele listen af afbudsrejser, så skal du bare klikke her.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker