Børnevenlig strand
 Dimcay floden
 Dimcay floden
OPLEV SIDE MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter i Side

Oplev Side med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Appelsinplantage

I Tyrkernes fodspor

På denne udflugt tager vi rejseledere dig med på en formiddagstur for at se den autentiske del af Side.
Vi starter turen på en hyggelig lille café hvor vi skal spise en traditionel tyrkisk morgenmad, og her går man ikke sulten derfra!

Efter vi er blevet godt mætte, skal vi besøge en lille lokal appelsinplantage, hvor de også har morbær, citron, mandarin, æble, pære og granatæbletræer til eget forbrug.
Mens man vandrer rundt i den velduftende have, kan man nyde deres friskpressede juice enten af appelsiner eller granatæble.

Turens sidste stop går ind til det Antikke Side.
Her vil vi sammen med en lokalguide fortælle om den lille by, hvis befolkning indtil for 20 år siden især levede af landbrug og fiskeri, men nu tiltrækker tusindvis af turister hver sommer.
Ruinerne og de romerske søjler kombineret med hyggelige restauranter, caféer og særprægede huse, giver en charmerende blanding af historie og nutid.

Efterfølgende vil I få mulighed for at gå rundt på egen hånd, hvor det er ganske ufarligt at forvilde sig væk mellem kulørte souvenirboder, caféer og spisesteder og finde de stille gader, hvor traditionelle træ- og stenhuse med skyggefulde gårdhaver ligger gemt bag høje mure og blomstrende bougainvilleaer.
Båd
Båd
Båd

Bådtur

Tag med os på denne fantastiske bådtur, hvor vi starter med at sejle afsted fra Side havn. Med en masse lækre badestop undervejs, havner vi senere på den kendte badestrand, hvor man har Middelhavet på den ene side, og Manavgat-floden på den anden side. Vi spiser frokost ombord på båden, og turen er et stort hit for både de store og de små.