Børnevenlig strand
 Dimcay floden
 Dimcay floden
OPLEV SIDE MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter i Side

Oplev Side med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
QBS

Quad & Buggy Side

Oplev adrenalinsuset i et storslået naturlandskab på et offroad-eventyr. I bliver hentet fra hotellet og kørt til basen i Oymapinar-området lige ved siden af naturparken. Når alle er samlet, vil der blive givet detaljerede instruktioner og nødvendigt sikkerhedsudstyr af Quad & Buggy Companys personale såsom hjelme osv. Som chauffør er minimumsalderen 17 år. Det er en uforglemmelig halvdagsudflugt på en 20 km lang bane med meget adrenalinsus.
Dykning Side

Dykning - Side

Tag med ud i det blå og kom ned på bunden af havet. Her føler du dig i trygge hænder, når alle har sin egen erfarne dykkerinstruktør med til at hjælpe, lige meget om det er din første gang eller om du er mere erfaren. Vi sejler ud fra havnen i Side og tager mod et museum under havets overflade. Man får lov at dykke to gange og kan ind imellem dykkene snorkle rundt som det lyster. Der er god mulighed for at udfordre sine grænser og tage hele familien med på bådtur. Ved middagstid vil der blive serveret en fin frokost på båden inden vi ved eftermiddagstid tager mod land igen.
baaa
faldd

River rafting

Er man eventyrlysten, men samtidig gerne vil opleve Tyrkiets smukke natur kan du tage med på rafting, hvor man både vil få en på opleveren samtidig med at man befinder sig i skoven blandt kløfter og vandfald. Man bliver først hentet på hotellet og derefter køres man ud til rafting centeret. Her vil der blive givet en briefing omkring sikkerhedsregler, og man får udleveret hjelm og redningsvest. Turen foregår i 8-personer rafting både, hvor en guide vil styre båden, så man imens kan nyde den smukke natur sammen med familien. Båden sejler gennem natur, vand og klipper. Denne del af Alanya får turister sjældent lov at se, hvilket gør rafting til en udflugt for hele familien, hvor man finder noget til enhver smag. Efter man har fået sig en god appetit ovenpå denne fantastiske oplevelse, vil der blive serveret frokost, som der er inkluderet i prisen. Selvom der er fart over feltet, er denne tur velegnet til personer, der aldrig har prøvet rafting før. Der er guide på hele vejen igennem, og skulle man have lyst, er der til sidst mulighed for at købe en video af denne skønne ferieoplevelse, så man kan have mindet med hjem i kufferten. OBS. Gravide og folk med skrøbelig ryg eller andre skavanker frarådes denne tur. Drikkevarer til frokost er eksklusive. Tidspunkter: Tirsdag og Lørdag Ønsker du at tilmelde dig udflugten gøres det gennem din rejseleder.
Jeepsafari Side

Jeepsafari - Side Village

Jeepsafari er den helt rigtige udflugt for dig, som vil have en oplevelse ud over det sædvandelige. Turen foregår i en åben jeep hvor rutinerede chauffører vil føre jer igennem bjergernes små off-road stier. På denne tur vil vi køre væk fra Side og se noget af det lokale Tyrkiet. Allerførst begynder vi med et møde, hvor I vil få informationer om turen. Dernæst triller I videre ad de snoede veje igennem de gamle landsbyer i Taurusbjergene, som også byder på et besøg i en gammel landsbymoske. Med vind i håret og smil på læben går turen videre til et smukt sted ved Green Lake. Her skal I nyde jeres frokost i naturlige, smukke omgivelser.
hamam2
Hamam 1

Hamam VIP - Side

Et besøg i det tyrkiske bad, hamam, er en god start på ferien. I badet bliver både krop og sjæl plejet, og huden bliver efterfølgende lettere brun, når man har været i hamam. Du træder først ind i en varm sauna, hvor huden bliver varmet godt op, mens du slapper helt af. Dernæst vises du videre til et dampbad, hvor alle de døde hudceller løsnes fra kroppen. Herfra træder du ind i et smukt, marmorbeklædt lokale, hvor hamamassistenten giver en grundig peeling og en tur med skrubbehandsken, så alle døde hudceller bliver skrubbet af kroppen. Slutvist modtager du en god omgang oliemassage, og så er du fuldstændig klar til at starte din ferie.