Børnevenlig strand
 Dimcay floden
 Dimcay floden
EN CHARMERENDE FERIEBY

De bedste strande i Side

Nogle af de længste og mest populære strande i Tyrkiet

Side har nogle af de længste og mest populære strande i Tyrkiet, og de fleste af dem er hvide sandstrande med klart, blåt vand og ren, blød sandbund. Strandene i Side er børnevenlige og ideelle til både afslapning og vandaktiviteter.  

I Side centrum har man skabt tre, mindre strande, der fungerer perfekt som afslappende åndehul i byen. De ligger på begge sider af byen og tilbyder både parasoller og liggestole.  

Side East Beach – den østlige strand  

Den østlige strand ligger i gåafstand fra Side centrum. Stranden har lidt grovere, gyldent sand, og vandet bliver hurtigt dybt. Til gengæld er der længere mellem liggestolene her, hvilket gør det lettere at finde sin egen lille plads på stranden. Den østlige strand ligger tæt på Side Old Town, og har ikke lige så mange faciliteter som den vestlige strand. Der er dog både mulighed for at prøve kræfter med vandsport og et fint udbud af restauranter, som du kan finde dig til rette på, når sulten melder sig.  
På den østlige side finder du også Seaside Beach Lounge, som er en strandlounge med en hyggelig restaurant og lækre, gratis liggestole.  

Rejser til Side - Side East Beach

Den vestlige strand

Den vestlige strand løber langs den charmerende strandpromenade, og har finkornet, gyldent sand. Sammen med Kumköy Beach er den vestlige strand næsten 10 km lang og relativt lavvandet, hvorfor den også regnes som den mest børnevenlige af Sides to strande. Her står liggestolene ret tæt, og de tilhører ofte den nærmeste bar eller restaurant, så de kan benyttes gratis, hvis du drikker eller spiser på restauranten eller baren. Strækningen der ligger tættest på centrum har flest restauranter, og her kan du nyde din frokost med udsigt over havet. På den vestlige strand tilbydes også vandsport i form af blandt andet jetski, og der er ferskvandsbrusere langs stranden, som du frit kan benytte.  

Rejser til Side - Side west beach

Kumköy Beach

Kumköy Beach ligger lidt længere væk fra centrum, og her er som regel lidt færre mennesker end på strandene i Side by. Kumböy Beach er en fin, hvid sandstrand med skønt, klart vand, som der er rig mulighed for at boltre sig i med diverse vandsportsaktiviteter.  

Rejser til Side - Kumköy beach

Colakli Beach

Colakli Beach ligger lidt nord for Side og er kendt for sine lange, brede strækninger og klare vand. Der er mange faciliteter på stranden, herunder vandsportsaktiviteter, solstole og parasoller.  

Rejser til Side - Colakli Beach