Århus Charter

Rejser til Tyrkiet

Oplev Tyrkiets solrige strande, fascinerende kulturhistorie og berømte gastronomi, som efterlade dig med uforglemmelige minder.

Tyrkiet er et ferieparadis uden lige med omkring 300 solskinsdage om året. Her kan man kombinere badeferie med spændende kulturoplevelser og mange vælger Tyrkiet, da man får meget for pengene.

Landet går meget op i sin religion og dette ses ved de mange moskeer og lyden fra minareterne, når der kaldes til bøn. Dette er en stor del af den muslimske religion og er spændende at opleve. Moskeerne er ligeledes utrolig smukke. Der er tradition for, at man i Tyrkiet bygger i ekstravagant marmor.

Det tyrkiske køkken er et af de bedste køkkener i verden og er derfor også en oplevelse i sig selv. Det byder på langt mere end den kendte kebab, og man skal ikke snyde sig selv for at prøve deres populære meze, som består af små tyrkiske forretter. Prøv også en tyrkisk te som er nationaldrikken i Tyrkiet. De drikker mest sort te med sukker og dette kan fås overalt i Tyrkiet. De mest autentiske gastronomiske oplevelser er at finde i små sidegader, på små lokale restauranter.

Læs mere

REJS PÅ CHARTERFERIE DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

I oktober 2019 blev vi i Århus Charter kåret for anden gang i træk og syvende gang i alt som Danmarks Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards. En pris vi er utroligt stolte af og et flot bevis på, at vores gæster værdsætter den måde hvorpå vi bestræber os, at skabe de absolut bedste rammer for deres ferie. Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008, 2009, 2018 og 2019 kåret til Danmarks Bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være vores primære fokus. Det har altid været vores mål, at vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse - et mål vi arbejder hårdt på hver eneste dag.

Århus Charter byder velkommen til personlige ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Vi sætter en ære i at skabe de optimale rammer for en mindeværdig ferier. Vi har selv besøgt vores rejsemål og hoteller, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager vi hånd om resten sammen med vores danske rejseledere.

Læs mere
sivota