Spartochori
Vathi
Vathi
Ø-All Inclusive med gratis udlån af cykler
Ø-All Inclusive med gratis lån af båd i 1 time
Spilia Beach
Spilia Beach
Bådtur
Fanari Beach
Fanari Beach
Fanari Beach
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Spartochori
Spartochori
Spartochori
Porto Spilia
Fakta

Vejret på Meganisi

Meganisi byder på solrige sommerdage og meget få regnvejrsdage

Maj
I maj minder temperaturerne meget om den danske sommer, med gennemsnitstemperatur omkring 23 grader i dagtimerne. Denne måned er derfor særligt oplagt til dig, der ønsker at gå på opdagelse og være aktiv på din ferie.   

Juni-august
Rejser du i sommermånederne, fra juni til september, er du næsten altid sikret en varm solferie. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 29 grader, og man kan forvente mange dage med temperaturer herover. Nætterne vil også oftest ligge på omkring de 20 grader.  

September-oktober
Hvis du fortrækker lidt mildere temperaturer, kan vi anbefale dig at rejse i slutningen af september og starten af oktober. Her er temperaturen mellem 22-26 grader og havet er dejlig lunt fra sommerens mange varme timer.  

FAKTA

VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL MEGANISI

Flyvetid og transfer

For at komme til Meganisi flyver vi til Preveza lufthavn, som tager ca. 3,5 time fra Aarhus Airport. Herefter køres der ca. 1 time i bus, hvoraf størstedelen af ruten foregår på Lefkas på en flot tur fra Lefkas by til Nidri. Herfra sejler vi ca. 30 minutter langs de frodige mindre øer til Meganisi. 

Valuta

På Meganisi handles der med euro. Der findes kun 1 hæveautomat på øen, så hav gerne vekslet nogle euro hjemmefra. 

Transport

På Meganisi findes der ingen lokalbusser, men Esperides Resort stiller busservice (nogle mod gebyr) til rådighed til de nærmeste strande og havnebyen Vathi. Der findes generelt ikke mange biler på øen, hvor størstedelen af transporten foregår på scooter. 

Aktiviteter

Her er smukke vandreruter og sejlture, så gør endelig brug af dine Ø-All Inclusive muligheder til at opleve mere af den græske perle.