Spartochori
Vathi
Vathi
Ø-All Inclusive med gratis udlån af cykler
Ø-All Inclusive med gratis lån af båd i 1 time
Spilia Beach
Spilia Beach
Bådtur
Fanari Beach
Fanari Beach
Fanari Beach
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Spartochori
Spartochori
Spartochori
Porto Spilia
ET FANTASTISK REJSEMÅL FOR HELE FAMILIEN

De bedste strande på Meganisi

Græsk ø-perle med uspolerede bugter og billedskønne omgivelser 

På Meganisi kan du finde strande og små bugte rundt om hele øen, og snorklemulighederne er mange. Mange af strandene ligger helt uberørt og du kan nemt finde din egen strand for en dag. De fleste af strandene er stenstrande, så vi anbefaler, at du tager badesko med. Vandet omkring strandene bliver ofte hurtigt dybt - til gengæld er det helt roligt, og der er sjældent bølger. 
Nogle af strandene kan kun besøges via båd.  

Spilia Beach 

Spilia Beach ligger tæt på Esperides Resort, lige ved siden af Porto Spilia, som er havnen man sejler til på øen. Her er hængekøjer ude i vandet, som tillader, at du kan slappe af i solen og samtidig dyppe tæerne i det krystalklare vand. Denne charmerende stenstrand har også en lille strandbar, hvor man kan leje liggestole og parasoller samt købe kølige drikkevarer. Der kører en gratis bus fra hotellet dagligt, men gåturen derned er også hyggelig. Du kan enten gå gennem byen, Spartachori, eller ned af den stejle bakke, der fører op til hotellet. 

Rejser til Meganisi - Spilia Beach

Fanari Beach 

Fanari Beach er den mest populære strand på Meganisi. Stranden er også kendt som “Reggae stranden,” på grund af den hyggelige stemning og fordi, der altid spilles reggaemusik. Hvis man lejer en liggestol og en parasol, kan man frit benytte sig af kajak og paddleboards på stranden. Fanari Beach er en stenstrand og vandet bliver hurtigt dybt – dog er det utroligt roligt, da det ligger i læ inde i en bugt. Der tilbydes bustransport til stranden fra hotellet mod et mindre gebyr.  

Rejser til Meganisi - Fanari Beach

Stravnam Beach 

Stravnam beach er en nyere strand, der ligger på Meganisis vestkyst. Af lokalbefolkningen er stranden bedre kendt som “Ammoglosa”, der betyder “tunge af sand.” På grund af solen er det bedst at opholde sig på stranden om morgenen eller sent på eftermiddagen, når vandet er mest roligt. Der er ingen faciliteter her, så husk at medbringe rigeligt med drikkevarer og snacks.  

Rejser til Meganisi - Stravnam Beach

Zaganas Beach

Zaganas Beach ligger på halen af Meganisi, og du kan kun komme ud til stranden med båd. Her er mulighederne for at snorkle og studere livet under havoverfladen rigtig gode, særligt på grund af de mange fisk, der er i området.  
Vi anbefaler, at du medbringer badesko, da klipperne omkring stranden ofte er glatte.  

Rejser til Meganisi - Zaganas Beach

Andre unikke strande

Hele øen rundt vil man kunne finde et utal af unikke og uspolerede strande og bugter, hvor det krystalklare blå vand skinner om kap med solens stråler. Udnyt endelig din Ø-All Inclusive med gratis leje af motorbåd, så du selv kan gå på opdagelse efter de fantastiske strand-perler.

Vi kommer også til at have forskellige planlagte bådture, som du kan tage med på. Her tager vi også på eventyr fra vandsiden og holder masser af badestops ved nogle af de smukkeste, små strande.  

Rejser til Meganisi - unikke strande