Gratis parkering

Oplev Tyrkiet med Århus Charter

Velkomsttur med solnedgang

Onsdag

Tag med på en unik tur til Alanya i de smukke aftentimer. Vi begynder turen med at køre op langs bjergsiderne, hvor man får den smukkeste udsigt ud over centrum og middelhavet. Vi gør stop ved terrasserne, som er en smuk udkigspunkt og et hyggeligt område som de lokale ofte besøger. Her kan der tages nogle af feriens smukkeste billeder af byen, den grønne natur og Taurusbjergene.
Herefter går turen mod Alanya centrum, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Vi går samlet igennem de hyggelige gader i basarområdet, hvor vi vil udpege nogle af Alanyas bedste restauranter. Ved havnekajen venter båden på os, som vil sejle os ud på en eventyrlig og smuk aftentur. Vi sejler blandt andet forbi det røde tårn, Alanya-borgen og eventyrlige grotter. Undervejs kaster vi anker og nyder aftensmad ombord, mens solens stråler danser på bølgerne. Smukkest er dog solnedgangen, som vi vil komme til at opleve fra båden, mens vi skåler med hinanden og ønsker rigtig god ferie.

 

Manavgat Skjulte Skatte

Torsdag

Tur til Manavgat Vandfald, Dickman outlet, sejltur på manavgatfloden med frokost på båden, besøg i Den Blå Moske og besøge det lokale marked. Vil man gerne ud og opleve alt det bedste området har at byde på, så skal man med på denne her tur. Vi rejseledere tager dig først med ud til det skønne Manavgat vandfald som er en del af den smaragdgrønne flod af selvsamme navn. Dernæst skal vi besøge Dickman Outlet som har alt hvad et ægte shoppehjerte ønsker. Efter lidt shopping skal vi sejle op ad manavgatfloden, her holder vi et badestop ved foden af floden, hvor den løber sammen med middelhavet, og man har mulighed for at bade i det afkølede flodvand eller det varme saltvand. Ved samme stop vil der blive serveret en let frokost på båden. Efter vi er sejlet i land skal vi besøge Den Blå Moske som den største i området og umådelig smuk. Her har man selvfølgelig mulighed for at komme ind og tage en masse billeder. Vores sidste stop på turen går til det lokale marked, hvor I får tid på egen hånd og rigtig kan komme ud og få testet jeres evner som krejler.

 

I Tyrkernes fodspor

Lørdag

På denne udflugt tager vi rejseledere dig med på en formiddagstur for at se den autentiske del af Side. Vi starter turen på en hyggelig lille café hvor vi skal spise en traditionel tyrkisk morgenmad, og her gå man ikke sulten derfra! Efter vi er blevet godt mætte, skal vi besøge en lille lokal appelsinplantage, hvor de også har morbær, citron, mandarin, æble, pære og granatæbletræer til eget forbrug. Mens man vandrer rundt i den velduftende have, kan man nyde deres friskpressede juice enten af appelsiner eller granatæble. Turen sidste stop går ind til det Antikke Side. Her vil vi sammen med en lokalguide fortælle om den lille by, hvis befolkning indtil for 20 år siden især levede af landbrug og fiskeri, men nu tiltrækker tusindvis af turister hver sommer. Ruinerne og de romerske søjler kombineret med hyggelige restauranter, caféer og særprægede huse, giver en charmerende blanding af historie og nutid. Efterfølgende vil I få mulighed for at gå rundt på egen hånd, hvor det er ganske ufarligt at forvilde sig væk mellem kulørte souvenirboder, caféer og spisesteder og finde de stille gader, hvor traditionelle træ- og stenhuse med skyggefulde gårdhaver ligger gemt bag høje mure og blomstrende bougainvilleaer.

 

Bådtur

På med badetøjet og håndklædet under armen, for dette er alt der behøves til en skøn dag på vandet. Denne bådtur står 100% i afslapningens tegn og hele dagen vil byde på hygge for voksne såvel som for børn. Turen byder på sejlads ude på det åbne Middelhav inden turen går til Manavgatfloden, hvor der vil være et badestop ved den skønneste strand. På stoppet vil besætningen tilberede en let frokost og der vil under hele sejladsen være mulighed for, at købe drikkevarer ombord. Turen er for dem der har lyst til at opleve det lokale Side til vands samt den kendte Manavgatflod. Har man energi og kræfter til at opleve mere, er man selvfølgelig velkommen til at udforske Side by efter bådturen.
/ OBS: turen er uden rejseleder.

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro, tyrkiske lira eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

 

På egen hånd

Ferien i Tyrkiet indbyder til et væld af oplevelser på egen hånd. Et par gange om ugen er der markedsdag i Manavgat, som er en større by beliggende tæt ved Side, hvortil det er nemt at tage den lokale bus, Dolmus. Markedet er forgrenet i byens gader og giver et spændende indblik i det lokale hverdagsliv. Der handles med alt fra tyrkiske specialiteter, frugt og grønt til farverige smykker og lokalt håndværk. I Manavgat er der også mulighed for, at sejle en tur op af den smukke Manavgat-flod, en skøn tur med fantastiske naturoplevelser. Der kan være mulighed for at se skildpadder eller pelikaner.

 
 
 
 
 
 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker