Gratis parkering

Last minute rejser

Få et overblik og find din næste last minute rejse her!

Her finder du et overblik over vores last minute rejser. Rejserne er for dig, der er fleksibel og er klar på at rejse i sidste øjeblik. Er du det, har vi flere attraktive rejser.

Læs mere

Hvad er en last minute rejse?

Last minute rejser er yderst udbredt fænomen herhjemme, og det er en hurtig og ofte billigere måde at rejse på. Mange tror desværre helt fejlagtigt, at en last minute rejse er en rejse af ringere kvalitet, end hvis du havde bestilt rejsen på almindelig vis. Faktisk er det blot ofte en rejse, der er blevet aflyst, og at der derfor er et ledigt værelse på hotellet og en ledig plads på flyet. Når du bestiller en last minute rejse kan du derfor forvente, at du får en rejse af fuldstændig samme kvalitet, som hvis du havde bestilt en ganske almindelig rejse. Når du rejser på denne måde, vil der oftest være en kortere periode til afrejsedatoen, og det kræves derfor i nogle tilfælde, at du er lidt mere fleksibel omkring afrejsetidspunktet samt lufthavn.

Hvilken last minute rejse er den bedste for mig?

Når du skal vælge din last minute rejse, er det en rigtig god idé allerede fra start at beslutte dig for, hvilke forventninger du har til din kommende rejse. Det kan for eksempel være, at du ønsker et 3-stjernet hotel, ønsker at rejse på en bestemt dato eller måske ønsker du en ferie med All Inclusive eller at udforske et helt nyt rejsemål du ikke tidligere har besøgt, og der kan være mange penge at spare.

Last minute rejser til flere rejsemål

Hos Århus Charter har vi et udvalg af last minute rejser til flere forskellige af rejsmålene. Vi har noget til dig, om end du ønsker den ultimative afslapning med strand og varmt badevand, eller om du er mere til natur. Du kan her se en liste over de rejsemål, vi udbyder last minute rejser til:

Det bedste ved last minute rejser hos Århus Charter 

Vi har hos Århus Charter et så stort udvalg af last minute ferier, at det kan være svært at overskue. Derfor har vi gjort det muligt at sortere i alle vores rejser. Du kan sortere på dato, rejsemål, pris og varighed. Det gør det muligt at finde en rejse, der opfylder alle dine behov. Derfor anbefaler vi løbende, at du løbende holder øje med vores liste, da den løbende bliver opdateret! Vi anbefaler også, at du tager et kig på nogle af vores andre rejser. Vi har et bredt udvalg i charterrejser, og det er ofte muligt at sammensætte din rejse præcis, som du vil. 

Se også vores udbud i all inclusive rejser og afbudsrejser