Drømmerejser på egen hånd

Zanzibar

Det er svært at tro sine egne øjne, når man står og kigger på den gudesmukke strand.

Øen byder på meget mere end de gudesmukke strande og badeferie i Nungwi.
Så snart man kommer væk fra Nungwi, hvor turisterne nyder de fantastiske strande, så åbnes alle sanser. Øen har bevaret sin autentiske afrikanske livsstil kombineret med flere århundrede med indflydelse fra portugiserne, englænderne og omanerne. 

I de små charmerende landsbyer er livet primitivt. Kvinder i farverige kjoler sidder udenfor husene og arbejder med dagens gøremål, mens børnene løber leende rundt og leger. Mændene kommer hjem med dagens fangst. Der er ingen der har travlt og der er tid til store hvide smil.

Læs mere

Få et ferietilbud

Hos Århus Charter hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtig ferie, som passer præcis til dine ønsker og behov.

Ønsker du et uforpligtende ferietilbud, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular. Ud fra dine ønsker sammensætter vi de bedste ferietilbud og sender dem til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste drømmerejse med Århus Charter.

DRØMMEREJSER TIL ZANZIBAR

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser På egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig.

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse på egen hånd.

Vi har udvalgt og sammensat de bedste og billigeste valgmuligheder, hvor både fly og hotelophold er nøje udvalgt. Når du bestiller din rejse På egen hånd igennem Århus Charter sparer du tid og får mest mulig værdi for pengene. Desuden garanteres har du sikkerheden i at bestille din rejse På egen hånd hos os, da vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Når du rejser På egen hånd får du friheden til, at udvide din horisont med spændende rejser, hvor der venter dig en verden af unikke ferieoplevelser. Her kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af den mest dyrebare tid på året – nemlig ferien.

Læs mere
sivota