Drømmerejser til vores oversøiske destinationer

Rejser på egen hånd

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med Århus Charter

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser til vores oversøiske destinationer. Se frem til unikke ferieoplevelser, der bare venter på dig.

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder, men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse på egen hånd.

Læs mere

Få et ferietilbud

Hos Århus Charter hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtig ferie, som passer præcis til dine ønsker og behov.

Ønsker du et uforpligtende ferietilbud, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular. Ud fra dine ønsker sammensætter vi de bedste ferietilbud og sender dem til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste drømmerejse med Århus Charter.

DRØMMEREJSER TIL THAILAND ELLER ZANZIBAR

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser til vores unikke oversøiske destinationer. Se frem til unikke ferieoplevelser, der bare venter på dig.

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse på egen hånd.

Vi har udvalgt og sammensat de bedste og billigeste valgmuligheder, hvor både fly og hotelophold er nøje udvalgt. Når du bestiller din rejse På egen hånd igennem Århus Charter sparer du tid og får mest mulig værdi for pengene. Desuden garanteres har du sikkerheden i at bestille din rejse På egen hånd hos os, da vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Glæd dig blandt andet til fortryllende eksotiske rejser, pulserende storbyferier, spændende kombinationsrejser og langtidsrejser, som tilbydes med afrejse fra Aarhus, Aalborg, Billund, København eller Hamborg.

Når du rejser På egen hånd får du friheden til, at udvide din horisont med spændende rejser, hvor der venter dig en verden af unikke ferieoplevelser. Her kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af den mest dyrebare tid på året – nemlig ferien.

Læs mere
sivota