Drømmerejser på egen hånd

Thailand

Rejs til Thailand og oplev smukke templer, jungle samt et smilende og gæstfrit folkefærd

Thailand er et kæmpe land med så utrolig mange muligheder. Så uanset om jeres ønsker til rejsen er skønne hvide strande, udsøgt eksotisk mad, frodig natur og betagende høje kalkstensklipper, glimtende templer og munke i orange klæder, stammelandsbyer, hvor grise lystigt løber rundt under pælehusene, billig shopping af alt hvad hjertet kan begære, romantiske øde strande, et fantastisk venligt og gæstfrit folkefærd ( - ja listen kunne fortsætte meget langt) ...så har Thailand det hele!

Læs mere

DRØMMEREJSER TIL THAILAND

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser På egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig.

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse på egen hånd.

Vi har udvalgt og sammensat de bedste og billigeste valgmuligheder, hvor både fly og hotelophold er nøje udvalgt. Når du bestiller din rejse På egen hånd igennem Århus Charter sparer du tid og får mest mulig værdi for pengene. Desuden garanteres har du sikkerheden i at bestille din rejse På egen hånd hos os, da vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Glæd dig blandt andet til fortryllende eksotiske rejser, pulserende storbyferier, spændende kombinationsrejser og langtidsrejser, som tilbydes med afrejse fra Aarhus, Aalborg, Billund, København eller Hamborg.

Når du rejser På egen hånd får du friheden til, at udvide din horisont med spændende rejser, hvor der venter dig en verden af unikke ferieoplevelser. Her kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af den mest dyrebare tid på året – nemlig ferien.

Læs mere
sivota