Et fantastisk vinter rejsemål

Hold ferie på Tenerife

Solskinstimerne venter på denne oplevelsesrige vinterperle 

Vi vil gerne byde dig velkommen til den solrige vinterperle, Tenerife. Den smukke vinterperle byder ikke udelukkende på skønne ferieområder og dejlige strande, for naturen på øen er også værd at fremhæve med det varierende landskab med både lavland og bjerge – faktisk kan man opleve alle fire årstider, hvis man tager en tur rundt på øen. Læs med herunder, hvor vi giver dig vores varmeste anbefalinger til, hvad du skal opleve på din ferie. 

Læs mere

Oplevelsesrig vinterperle

Tenerife ligger 300 kilometer fra Afrikas kyst, og er, med et areal på lidt over 2.000 km2, den største af de Kanariske øer og har gennem mange år været blandt danskernes foretrukne rejsemål i den mørke vintertid grundet de mange solskinstimer og store ferieoplevelser. Gennemsnitstemperaturen på Tenerife ligger konstant mellem 20-28 grader i vinterhalvåret og badevandet er derfor lunt og lækkert. Tenerife har kort sagt noget for alle aldersgrupper. 

Rejser til Tenerife - El Duque Beach Costa Adeje

Udforsk Tenerife 

Hos Århus Charter har vi valgt at holde til på den sydlige del af øen - et velfungerende ferieområde, som er meget attraktivt for det ferieglade publikum med masser af forlystelser. Her findes et vidunderligt lunt klima året rundt, samt et flot udvalg af dejlige sandstrande ved det dybblå Atlanterhav. Den rene, lune Atlanterhavsluft er en lise for sjælen, og er de optimale betingelser for at nyde en afslappende ferie. Området omkring Playa de las Americas, Costa Adeje og La Caleta, på den solbeskinnede sydkyst, byder udover flotte strande på en mangfoldig strandpromenade, der strækker sig over næsten 20 km. Hér er der et bredt udvalg af hyggelige caféer, restauranter, lokale tapas-barer og forretninger for enhver smag. Mange benytter også promenaden til gode vandreture langs det smukke Atlanterhav, med god mulighed for at sætte sig og nyde en kold forfriskning undervejs. 

Rejser til Tenerife - Playa de las Americas strand

La Caleta

På den skønne Costa Adeje kyst ligger det lille fiskerleje La Caleta. Vi har valgt at tilbyde vores gæster ferielejligheder i dette fredelige område, som ligger i udkanten af Costa Adeje med kun få kilometer til Playa de las Americas og Los Christianos. Den lille havn er byens hjerte med den rolige og fredfyldte stemning, og her findes flere gode fiske- og tapasrestauranter, som de lokale også besøger, hvor man kan nyde gode spanske retter. Et lille tip er at gå op til højre bag havnen, hvor der er et par bænke. Herfra er solnedgangen især anbefalelsesværdig. 
I La Caleta er der en lille strand, og den vidunderlige Duque- strand ligger i gåafstand fra byen. Vandet her er for det meste roligt, og der er opsat stiger, så man nemt kan komme i bølgen blå. 
Modsat de andre feriebyer langs sydkysten, er La Calera endnu ikke blevet en del af områdets pulserende turismeindustri, og spørger man de lokale selv, fremhæver de La Caleta på grund af dets charme som stadig er som for tredive år siden. 

Rejser til Tenerife - La Caleta

Puerto Colon 

I nærheden af Puerto Colon har vi flere muligheder for indkvartering. Ved byens marina findes et livligt sejlermiljø hvorfra der går mange tur- og udflugtsbåde, såsom de populære sejlture, hvor man kan komme ud og opleve grindehvalerne i deres naturlige omgivelser. Puerto Colon byder desuden på en promenade, hvor der findes et væld af restauranter, caféer, barer og indkøbsmuligheder. Her findes også en hyggelig lille strand, og i den umiddelbare nærhed ligger flere store, flotte sandstrande. 

Rejser til Tenerife - Puerto Colon

Shopping på Tenerife 

I de forskellige ferieområder er der gode muligheder for at gøre en god handel – specielt hvis du er på jagt efter en ny taske, parfume eller smykker. Yderligere kan sko, tøj og lædervarer findes til favorable priser. Er du på udkig efter diverse elektroniske udstyr, kan der også være gode penge at spare, men sørg altid for at tjekke om produktet fungerer inden du forlader butikken, så du ikke risikerer at blive snydt. Søger du mærkevarebutikker og større udvalg af forretninger, skal du søge mod byens hovedby, Santa Cruz de Tenerife. 
 
Priserne på ferieøen er som hovedregel ikke til forhandling, men de er til gengæld i den billige ende, da beskatningen af varer er noget mere lav end hjemme i Danmark. Vær opmærksom på at gadehandel ikke er lovligt på øen, hvilket betyder at man ikke kan klage, såfremt man er kommet til at købe “katten i sækken”.  

Rejser til Tenerife - Shoppinggaden i Las Americas

Oplev historiens vingesus på Tenerife 

Før turisterne begyndte at strømme til Tenerife, har der været mange forskellige folkeslag på øen. Allerede i år 500 kom det første urfolk, guancherne, til fra Nordafrikas Atlasbjerge. Guanche er betegnelsen for det oprindelige folk på alle de Kanariske øer. De levede hovedsageligt for sig selv på øen med kun få fredelige forbipasserende, og faktisk benyttede de skandinaviske vikinger øen som hvilested på deres plyndringstogter i Middelhavet, hvorfor det kan siges, at danskerne har holdt ferie på øen i over tusinde år.  
 
Da den spanske erobring, ført an af Alonso Fernandez de Lugo, begyndte i 1494 havde guancherne end ikke opfundet hjulet. Trods guanchernes langsomme udvikling, mislykkedes flere forsøg på at overtage øen, og først efter at en stor omgang salmonella bakterier fik bekæmpet store dele af det oprindelige folk, overgav de sig, og de Lugo grundlagde hovedbyen Santa Cruz. 

Rejser til Tenerife - Santa Cruz gamle bydel

Englænderne forsøgte at erobre Tenerife fra det spanske folk, men mislykkedes ved det berømte slag ved Santa Cruz de Tenerife 24. juli 1796. Her var den engelske kaptajn på vej op af sin båd, da hans arm blev ramt af en kanonkugle og efterfølgende sat af. Resterne af armen blev smidt i havnen, hvor knoglen fortsat ligger. Faktisk er gaden, Calle Horatio Nelson, i Santa Cruz opkaldt efter den armløse englænder, og på militærmuseet hænger det flag, som blev taget fra Nelson under angrebet. På det underjordiske museum, Plaza de Espana, er kanonen “El Tigre”, der affyrede kuglen under angrebet, udstillet. 
 
I 1936 blev Francisco Franco ny militær leder efter han kuppede den civile ledelse på Kanarieøerne. Herefter tog han videre til Marokko og Spanien, hvorfra han ledte den tre år lange Spanske borgerkrig, der kostede over en halv million mennesker livet. Han sejrede og udnævnte sig selv til Spaniens statsoverhoved, Generalissimo, og han forblev ved magten frem til sin død 40 år efter. Franco var en vaskeægte diktator, og tidligere var der masser af Franco Boulevarder og mindesmærker for ham – blandt andet hovedvejen i Santa Cruz, som hed Rambla del General Franco helt frem til 2008. I dag er han officielt en “skidt mand” og de mange mindesmærker er fjernet. Inden sin død udpegede Franco den tidligere spanske konges barnebarn, Juan Carlos, som efterfølger. Han var dog ikke interesseret i magten og indførte det demokrati der gjorde, at de Kanariske Øer kom med i Spaniens udvikling fra fattigt diktatur til moderne velfærdsstat. 
 
I 1982 kom Spanien med i NATO, hvorfor der er en stor flådebase på Tenerife. 

Rejser til Tenerife - Santa Cruz de Tenerife

Gå naturens mageløse veje 

Tenerife er ideelt til solferie med strand og skøn mad, men du må ikke snyde dig selv for at opleve den smukke natur på øen. Ferieøen er nemlig af vulkansk oprindelse, og her ligger Spaniens højeste bjerg, den aktive vulkan, Teide. Vulkanen har dog ikke været i udbrud i over 100 år, og man kan derfor roligt besøge bjerget og få en oplevelse ud over det sædvanlige. 
 
Bjergene på Tenerife deler øen i to rent klimamæssigt, hvorfor der nord for bjergene er frodigt, mens der syd for bjergene er mere solrigt, tørt og højere varmegrader. Tag endelig på opdagelse på midten og nordsiden af øen, hvor floraen er enestående og der findes både træer og blomster, som kun vokser på de Kanariske øer. Faktisk kan man opleve alle årstider på blot en enkelt dag. 
 
Er man ikke til vandreture, byder havet omkring Tenerife på flere gode muligheder for surfing, dykning og sejlture, hvor man mange gange kan opleve hvaler og delfiner helt tæt på. 

Rejser til Tenerife - Pico del Teide - Vulkanen Teide

Spis lokalt på Tenerife 

Når det kommer til den gastronomiske del af ferien, kan du også se frem til gode oplevelser. Maden på Tenerife er nemlig præget af både den afrikanske placering og europæiske tilhørsforhold, hvorfor man vil opleve et køkken, der minder om både det spanske og portugisiske køkken med et afrikansk twist. 
 
På de lokale restauranter, kan du se frem til et stort udvalg af tapasretter med friske råvarer. Vil du prøve nogle af de autentiske retter med lokale ingredienser, kan du prøve at bestille retter med enten kanin- eller gedekød. Derudover er de kanariske kartofler serveret med den kanariske sovs, mojo, en specialitet på disse kanter. Har du en sød tand, kan vi anbefale dig at prøve den traditionelle kage, Quesilo, der er en type flan, som er lavet med hele æg og sødet kondenseret mælk. 

Rejser til Tenerife - mad på Tenerife

Hvor ligger Tenerife?

Tenerife er en af de Kanariske Øer, der tilhører Spanien, men som ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst nær Marokko og Vestsahara. Tenerife er både den største og mest befolkede af de Kanariske Øer, der også inkluderer Gran Canaria, La Palma, Lanzarote Gomera, Fuerteventura og Hierro. Hovedstaden på Tenerife er Santa Cruz de Tenerife

Hvordan er vejret på Tenerife?

Tenerife er en ø med subtropisk klima, hvilket betyder, at somrene er varme og vintrene lune. I sommermånederne er der typisk 25-30 grader Celsius, og perioden mellem juni og september er både solrige og tør. Om vinteren derimod kan der være større forekomst af regn og overskyet himmel, men temperaturen når sjældent under 15 grader Celsius. Mere specifikke vejrfænomener kan variere på forskellige steder på øen.

Hvor skal man bo på Tenerife?

Der er flere skønne steder at bo på Tenerife, f.eks. på Costa Adeje-kysten, hvor der ligger en lille fiskerby, La Caleta, der er både et yderst roligt og fredeligt sted med adskillige fantastiske fiske- og tapasrestauranter.

Er man til mere puls med caféer, barer og indkøbsmuligheder er Puerto Colon det oplagte rejsemål. Her kan man også opleve sejlermiljøet ved marinaen og flotte, lange strande.

Hvor stor er Tenerife?

Tenerife har et areal på lidt over 2.000 km2. Hvis Lolland, Møn og Falster var lagt sammen, ville det ca. svare til Tenerifes størrelse. På den længste led er Tenerife 80 kilometer lang, og på den bredeste led 50 kilometer. Den er den største af de Kanariske øer og 11. største i hele Spanien og huser mere end 890.000 indbyggere.

Rejser til Tenerife - mad på Tenerife

SEVÆRDIGHEDER PÅ TENERIFE

ET FANTASTISK VINTERREJSEMÅL

Solskinstimerne venter på denne oplevelsesrige vinterperle

Når du rejser med os, har du mulighed for at tage med vores danske rejseledere på forskellige udflugter i løbet af ugen. 
 
Tenerife byder på et væld af spændende seværdigheder, og det er let at komme omkring på øen. Vi har samlet vores personlige anbefalinger herunder, som du kan finde inspiration i, hvis du har lyst til at udforske øen selv. 

Læs mere

Pico del Teide 

Som Tenerifes absolutte højdepunkt må vulkankrateret, Pico del Teide, på ikke mindre end 3.718 meter, naturligvis fremhæves. Vulkanen kan ses uanset hvor på øen, du befinder sig. Dette fascinerende månelandskab er omdannet til nationalpark, og den størknede lava har lavet klippeformationer i farver og faconer, som er både ubeskriveligt smukke og dramatiske. Sceneriet har da også gjort, at film som “Abernes Planet”, “De Ti Bud” og “Star Wars” har scener optaget her. 
 
Der er desuden lavet en svævebane, som fører næsten hele vejen op til toppen af vulkanen. Man skal dog være ude i god tid, hvis man vil bestille en tur. De sidste 200 meter op til toppen kan kun nås på gåben og det kræver en gratis tilladelse. 
 
Oplevelsen ved Teide understreges af de kontraster, der findes på hele øen, og som er med til at gøre en ferie på Tenerife til en fantastisk oplevelse.  

Rejser til Tenerife - Pico del Teide - Vulkanen Teide

Santa Cruz 

Santa Cruz er Tenerifes hovedstad, med mere end 250.000 indbyggere, ligger på den nordlige del af øen, og man kan snildt bruge en hel dag. Her er en skøn bymidte med den charmerende Plaza España, som er det naturlige samlingspunkt både turister og lokale. Byen er generelt kendt for sin livlige handel på forretningsstrøget, hyggelige torve, museer, smukke parker samt små tapas barer og caféer. I de senere år er det også kendt for sit operahus, koncertsal, forskellige teatre og parlamentet. Det er desuden også her i byen, at det årlige karneval, som er Europas største, bliver afholdt. 

Rejser til Tenerife - Santa Cruz de Tenerife

La Laguna 

La Laguna ligger på den nordlige del af øen, og er grundet sin lange historie, på UNESCOs Verdensarvsliste. De koloniale bygningsværker og lange, smalle gader går helt tilbage til det 15. århundrede, hvor byen blev opført, og den dag i dag, står den stadig i den oprindelige, kanariske stil. I byens historiske gader kan man finde masser af kirker og religiøse bygningsværker, såsom den store katedral, kirken Cristo og klostrene Santa Clara og Santa Catalina, så er du bare den mindste smule historie- eller kunstinteresseret, er La Laguna bestemt et besøg værd. 
 
Byen byder også på et stort shopping-område, et lokalt marked med livlig stemning og et utal af traditionelle tapas barer, som alt sammen bidrager til den skønne atmosfære. 

Rejser til Tenerife - La Laguna by

Masca-dalen 

Ved Masca-dalen, på den nordvestlige del af øen, finder du noget af Tenerifes absolut smukkeste natur. Ved foden af Teno-bjergene ligger den lille landsby med sit maleriske udtryk og imponerende skønhed. Turen til Masca-dalen er en oplevelse i sig selv, og du skal både af snoede veje og gennem kløfter med frodig, grøn beplantning.  
 
Er man til vandreture er området i og omkring landsbyen helt oplagt på grund af den naturlige skønhed, man skal dog være godt til bens, da nogle af ruterne kan være ret krævende. 

Rejser til Tenerife - Masca-dalen

La Orotava-dalen 

Er du naturinteresseret er et besøg i den frodige La Orotava-dal et rigtig godt valg. Dalen strækker sig hele vejen fra Atlanterhavet og op til vulkankrateret, Las Canadas, i to kilometers højde. 
 
La Orotava er desuden en af øens ældste byer, hvilket tydeligt kommer til udtryk i den imponerende arkitektur. I byen kan det også anbefales at lægge vejen forbi den idylliske botaniske have, La Hijuela del Botánica, hvor der findes mere end 3.000 forskellige tropiske og subtropiske plantearter. 

Rejser til Tenerife - La Orotava - Botanisk have

Trappepyramiderne 

I Park Pirámides de Güímar kan du opleve de såkaldte trappepyramider, som efter sigende skulle stamme helt tilbage fra år 1.200 f.Kr. Trappepyramiderne blev opdaget af Thor Heyerdahl, en norsk etnograf, der havde forsket i Túcume-pyramiderne i Peru. Han besøgte Güímar-dalen og med hans viden mente han ikke at det blot var terrasser eller tilfældige stenbunker, men derimod omhyggeligt byggede trappepyramider, som dem han havde arbejdet med i Mexico og Peru. Den dag i dag er der desuden et museum, som udstiller de fund, man har gjort i området. 

Rejser til Tenerife - Trappepyramider

Banan-plantage

Bananer er en af Tenerifes helt store specialiteter og også deres største eksportvare, hvorfor der findes rigtig mange banaplantager rundt omkring på øen. Mange steder kan man gå en skøn gåtur gennem plantagerne og nyde den rolige atmosfære omkring. 

Rejser til Tenerife - Bananplantage

Bådtur – oplev delfiner og grindehvaler 

Hop ombord på en af de mange bådture, der tilbydes, og få en spændende oplevelse på vandet. Tenerife er nemlig et af de få steder i verden, hvor man har god mulighed for at opleve både grindehvaler og delfiner i deres naturlige habitat. 
 
Mange af bådene har desuden glasbund, så man kan få et helt unikt indblik i dyrenes enestående blå verden under havets overflade. 

Rejser til Tenerife - bådtur

La Gomera 

La Gomera er Tenerifes spændende naboø og den tredjemindste af de beboede kanariske øer. Øen er præget af en sprudlende natur, der pryder det smukke landskab. Sejl ud fra havnen i Los Cristianos og kør til La Gomera, et godt stykke op i bjergene, for at besøge en lille Aloe Vera plantage. Her kan du se og få fortalt en masse spændende detaljer om plantens overraskende egenskaber. Aloe Vera er ikke den eneste specielle planter, som øen gemmer på, for herefter vil vi anbefale dig at besøge en af øens største bananplantager. Her kan frokosten nydes i lokale omgivelser og her kan du få en demonstration af et nærmest uddødt lokalt sprog, nemlig det specielle fløjtesprog. Efter frokosten kan det anbefales at tage turen videre til Garajonay National Park, som er et helt fantastisk naturområde. 

Rejser til Tenerife - besøg naboen La Gomera - San Sebastian

Ubådstur 

Stig om bord på ubåden "Sub Fun Cinco" for en unik oplevelse dybt under havets overflade. Turen starter i havnebyen San Miguel og vel ombord tager ubåden jer med ned på ca. 30 meters dybde. Her får man nærmest følelsen af at blive ét med dyrelivet og du vil gennem de store ovale vinduer kunne se alverdens fisk såsom trompetfisk, blæksprutter, pigrokker og mange flere. Under turen vil du få følgeskab af erfarne dykkere, der vil friste fiskene til at komme endnu tættere på. 
 
Spørg endelig dine danske rejseledere, hvis du har lyst til at komme med på denne tur. 

Rejser til Tenerife - Ubådstur

Siam Park 

Grib chancen og besøg verdens sjoveste vandland under jeres ferie på Tenerife. Siam Park er fyldt med vandforlystelser og vandrutsjebaner, der garanterer et adrenalinkick hos alle, uanset alder. Parken er opbygget som et tropisk paradis med et gennemgående Thailandsk tema, der afspejler sig i både parkens bygninger og attraktioner, samt valget af navn. Thailand hed nemlig Siam helt frem til 1939 og har først derefter taget navnet, som vi kender i dag. Siam Park er et slaraffenland for alle vandhunde og byder på et utal af oplevelser lige fra de mange fartfyldte rutsjebaner til bølgebassinet og den kunstige strand, hvor man kan nyde solen og et mere afslappet tempo i familiens nærvær. 

Rejser til Tenerife - Siam Park - vandland
ET FANTASTISK REJSEMÅL FOR HELE FAMILIEN

De bedste strande på Tenerife

Tenerife byder på et væld af både kunstigt anlagte og betagende naturlige strande

Størstedelen af strandene er velegnede til børn, da vandet er lavt og roligt, så man uden bekymring kan tage de små med ud og bade. De fleste steder er det desuden muligt at leje liggestole og parasoller.  
 
Er du til vandsportsaktiviteter, byder Tenerifes strande på et utal af muligheder såsom jetski, vandski, paraglidning, speedbåd eller en tur med bananbåd. 
 
Det er dog ikke kun som badegæst, at der er mange muligheder på øen. Vil du gerne på eventyr under havets overflade, er der flere steder på øen ideelle forhold til dykning med snorkel eller iltflaske. 

Playa de las Américas 

Ved den største ferieby på Tenerife, Playa de las Américas, finder du den kilometerlange, sorte sandstrand, som indbyder til sol, badning og afslapning, alt imens underholdningen er sikret fra de mange gademusikanter og gøglere. Langs med stranden løber promenaden, hvor man kan gå en smuk tur eller nyde sin frokost på en af de mange restauranter med udsigt til vandet. Om dagen er stemningen afslappet, men om aftenen er det et livligt område, som summer fra de mange barer og diskoteker, som pryder gadebilledet. 
 
Feriebyen er især besøgt af familier, da både strand, restauranter, shopping og underholdning ligger indenfor gåafstand. 

Rejser til Tenerife - Playa de las Americas strand

Playa Fañabé 

I feriebyen, Costa Adeje, ligger den større strand, Playa Fañabé, som er en stor børnevenlig strand med finkornet, lyst sand og masser af aktiviteter i form af restauranter, caféer og souvenirbutikker. 

Rejser til Tenerife - Playa Fanabe stranden

Playa de las Vistas 

En af de største og mest besøgte strande på den sydlige del af Tenerife, er stranden Playa de las Vistas, som er både bred og lang og har finkornet, lyst sand. Her er vandet ideelt til familier med små børn og andre, der ikke er så vild med store bølger - vandet er nemlig roligt og turkisblåt, og sandet er oplagt til at bygge sandslotte i vandkanten. Langs med stranden ligger den 800 meter lange strandpromenade, hvor du snildt kan finde en plads i skyggen på en af de mange restauranter og barer. 
 
Stranden ligger centralt i Los Cristianos og lige ved siden af Playa de las Américas. 

Rejser til Tenerife - Playa de las Vistas

Playa del Duque 

Playa del Duque bliver betragtet som den bedste af de tre gode strande i feriebyen Costa Adeje. Stranden ligger inde i en lille bugt med gyldent sand og krystalklart vand. Kvaliteten af strandens faciliteter er af rigtig god standard. 

Rejser til Tenerife - Playa del Duque

Playa de el Médano 

Denne bystrand er en af de mest charmerende på øen. Playa de el Médano er ikke så stor, men er utrolig flot og har en dejlig afslappet stemning. Stranden ligger lige i hjertet af byen El Médano, og har en hyggelig promenade med restauranter og caféer lige ved siden af. 

Rejser til Tenerife - Playa de el Medano beach

Playa de la Arena 

Playa de la Arena ligger på Tenerifes østkyst i byen Playa la Arena, og er en af de få naturlige strande der findes på øen. Hvis man oversætter navnet, betyder det “Strand af sand”, som kommer af strandens helt sorte lava sand, som er fint og blødt som på en almindelig sandstrand. Stranden ligger inde i en lille bugt og er smukt omkranset af klipper. Bader du her, skal du være ekstra opmærksom på understrømmen, da den kan være ret kraftig på dage med blæst. 
 
På den anden side af vejen og langs med stranden ligger en hyggelig strandpromenade med et fint udvalg af både butikker, restauranter, barer og hoteller. 
 
For at komme ned til stranden, skal man ned af en række trapper. 

Rejser til Tenerife - Playa de la Arena

Vejret på Tenerife

På Tenerife er der 20-28 grader i vinterhalvåret og altid lunt badevand

Januar - februar
Fra januar til februar minder temperaturerne meget om en mild dansk sommer.

Disse måneder er derfor særligt oplagte til dig, der ønsker at gå på opdagelse og være aktiv på din ferie. 

Marts - april
Rejser du fra marts til april, vil du opleve varmere temperaturer, og man kan forvente flere dage med temperaturer op mod 24-27 grader. 

Læs mere
FAKTA

VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL TENERIFE

Flyvetid og transfer 

Man lander på Tenerife i Aeropuerto Reina Sofia, og flyvetiden er på ca. 5 timer. Transfertiden fra lufthavnen til vores hoteller i Costa Adeje og La Caleta er på omkring 20-25 minutters kørsel. 

Valuta  

På Tenerife anvendes euro. På størstedelen af øen er det muligt at anvende kort til betaling, og der er også masser af hæveautomater. Skal du udenfor byen anbefaler vi dog alligevel at medbringe kontanter. 

Transport

Det er nemt at finde taxi på Tenerife, og du vil hurtigt finde flere taxiholdepladser i alle feriebyerne. Receptionen på dit hotel vil også altid gerne være behjælpelige med at ringe efter en taxi til dig. 
Det er ret billigt at begive sig rundt på Tenerife i bus og der kører mange lokalbusser. Skal du længere væk, kan det ske, at du skal skifte bus undervejs for at nå frem til din destination. Spørg gerne din danske rejseleder for den aktuelle køreplan. 
Du kan også sagtens leje bil på Tenerife, hvor flere udlejningsfirmaer står til rådighed. Tag endelig fat i din rejseleder, som vil være behjælpelig med leje af bil. 

Aktiviteter

Er man til aktiv ferie byder øen på et væld af vandreruter, golfbaner, dykning eller cykling. For børnefamilier findes der flere hyggelige forlystelsesparker såsom det flotte vandland, Siam Park, der et af de største i Europa eller papegøjeparken Loro Parque, der også byder på tigre, gorillaer, pingviner og delfiner.  

OPLEV TENERIFE MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter på Tenerife

Oplev Tenerife med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Ingen udflugter blev fundet
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på

Næste >