Sivota Diamond Spa Resort m/helpension

Smagfuldt luksushotel med fascinerende udsigt

Tilkøb

Tilkøb Charterpakken til din rejse

 • Mad på flyet på ud- og hjemrejsen (kr. 229,-)
 • Bustransfer til og fra lufthavnen (kr. 249,-)
 • Bagage à 20 kg på ud- og hjemrejsen (kr. 349,-) ved rejse til Madeira 15 kg bagage

Mad på flyet, bustransfer og bagage kan også tilkøbes individuelt. De fleste vælger charterpakken, for at få det hele samlet til en billigere pris.

Din pris kr. 749,-

Normalpris kr. 827,-


Afbestillingsforsikring (pr. person)

Hvis du bliver forhindret i at rejse pga. sygdom eller lignende. Læs mere her.

Din pris kr. 399,-


Energisikring (pr. person)

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Din pris kr. 149,-


Ekstra benplads i flyet (pr. person pr. vej)

 

Din pris kr. 275,-


Vælg selv sæde i flyet (frapris pr. person pr. vej)

 

Din pris kr. 75,-


OBS: Prisen er gældende for alle rejsende. Du kan lave flere individuelle valg på næste trin i rejsebestillingen

 • Hotelfaciliteter
 • Byggeår 2010
 • Etager 2
 • Værelser 73
 • Elevator Ja
 • Reception Ja
 • Restaurant Ja
 • Antal pools 3
 • Børnepool Ja
 • Leje af håndklæder Ja
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Fitnessrum Ja
 • Værelsesfacilitier
 • Hårtørrer Ja
 • Minibar Ja
 • Køleskab Ja
 • Elkedel Nej
 • TV Ja
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Pension
 • All inclusive Nej
 • Mini all inclusive Nej
 • Morgenmad Nej
 • Helpension Ja
 • Afstande
 • Centrum 600 m
 • Strand 800 m
 • Afstand til lufthavnen 90
 • Supermarked 1 km
Fakta

Sivota Diamond Spa Resort m/helpension

Om hotellet
Sivota Diamond Spa Resort er flot beliggende på toppen af en bakke med den mest imponerende udsigt over havet og de smukke øer i området. Hotellet er bygget i rustik stil og opført i rå kampesten, kombineret med rigtig mange flotte detaljer.
Overalt på hotellet er det en betagende udsigt, og hotellets smukke have med blomster, palmer og grønne områder er med til at fuldende oplevelsen af, at bo på et luksushotel. Solterrassen byder på imponerende swimmingpools og smagfulde opholdsområder.
Sivota Diamond Spa Resort har fået tildelt flere æresbevisninger grundet det høje service- og kvalitetsniveau samt de helt fantastiske omgivelser. Hotellet danner de perfekte rammer om ferien, og kan anbefales til alle, dog ikke gangbesværede, da hotellet er bygget i kuperet terræn med en del trapper.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Hotellet byder på mange fine faciliteter såsom to swimmingpools, børnepool, buffet- og à la carte restaurant, bar og fitnesscenter. Poolhåndklæder er til fri afbenyttelse - dog betales et depositum, som tilbagebetales ved aflevering. Der findes en fin legeplads, og børn er meget velkomne på hotellet. Sivota Diamond Spa Resort råder over et dejligt spaområde med mulighed for dampbad, sauna og indendørs swimmingpool samt forskellige former for behandlinger mod gebyr. Man skal være minimum 16 år for at måtte besøge spaområdet. Der er cirka 10 minutters gang i kuperet terræn til byens centrum. Der tilbydes gratis WIFI, vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme. Sivota Diamond Spa Resort er kategoriset som et VisitSun® hotel.

Værelsestyper

Man bor i flotte og moderne dobbeltværelser, junior suiter, suiter eller bungalows. Alle er elegante og smagfuldt indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, gratis aircondition, gratis sikkerhedsboks samt balkon/terrasse. De fleste værelser vender mod havet, men der findes enkelte værelser med udsigt mod byen og de smukke bjerge. Der er mulighed for leje af en babyseng mod gebyr.

Bungalow med havudsigt (2-3 personer), ca. 24-28 m2.
Værelser i bungalow har balkon og udsigt mod havet. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow.

Bungalow med privat pool (2-3 personer), ca. 24-28 m2.
Værelser i bungalow med privat pool har terrasse og havudsigt. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow. De øvrige værelser har naturligvis ikke adgang til den private pool.

Junior suite (2-3 personer + 1 barn) ca. 35 m2
Vores junior suite består èt stort rum med udsigt til omgivelserne og balkon eller terrasse.

Junior suite med havudsigt (2-4 personer), ca. 32-35 m2.
Vores junior suites består af ét stort rum med god plads og balkon med havudsigt

2-værelses suite m. havudsigt (2-5 personer), ca. 55 m2.
Hotellets mest luksuriøse suite (K32), som er placeret over restauranten med smuk panoramaudsigt over havet. Suiten består af et stort opholdsrum med dobbeltseng, hvorfra der er trin ned til opholdsstue med sofa. Desuden separat soveværelse med og dejlig balkon.  

2-værelses suite (2-5 personer), ca. 50 m2.
Århus Charter råder over to 2-værelses suiter, som er forskellige.
Den ene (K7) er størst og består af 2 soveværelser med hver sin balkon med mountain view og fælles entré. Der er to badeværelser hvoraf ét har bruser og ét har badekar.

Deluxe Villa med privat pool (2-5 personer), ca. 60 m2.
Deluxe Villa består af dejligt opholdsrum med udgang til terrasse med privat pool samt separat soveværelse. Badeværelse med bruser og badekar med jacuzzi. TV og minibar såvel opholdsrum som soveværelse, mini bibliotek, DVD afspiller og elkedel. Lille have med privat pool på 21 m2. Ved belægning med 5 personer, må maks. 3 heraf være voksne.

Valg af bestemt værelsesnummer
Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelsesnummer på Sivota Diamond Spa Resort. Ønsker du at bo højt oppe, i stueplan eller er I flere, som rejser sammen, kan du forudbestille dit værelsesnummer, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelsesnummer koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension
Opholdet er inklusive helpension, hvilket inkluderer morgen-, middags og aftensmad, der serveres fra buffet. Maden på hotellet er af god kvalitet, der er et lidt mindre udvalg af retter, end man normalt kan forvente på et femstjernet hotel.
Kl. 07.30 - 10.00 Morgenmad
Kl.13.00-15.00 Frokost
Kl. 19.30 - 22.00 Aftensmad

Drikkevarer afregnes direkte med hotellet.

VisitSun hotel med mange fordele
Sivota Diamond Spa Resort er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bla. gratis WiFi og direkte transfer til/fra lufthavnen. Læs mere om vores VisitSun koncept her.

Ind – og udtjekning fra hotellet
Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

 

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er Århus Charter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Århus Charters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.Næste >
Anmeldelser af hotellet

Det siger gæsterne

Maden.

Skrevet af Anne Marie Bruhn

Maden var alt for ensformigt. Der var kylling hver dag til frokost og aftensmad og alt alt for lidt udvalg, udover kylling. Morgenmaden var en meget tam omgang. Hvid toastbrød og ellers ikke meget andet udvalg. Maden var meget utilfreds stillende. Ellers et super lækkert sted. Vi har rejst flere gange med Århus charter, det er uden tvivl det bedste rejseselskab og vi har ikke oplevet maden så ringe, andre steder.

5
Fremragende
1 anmeldelser
100% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Skriv din anmeldelse
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
VISITSUN®

Faciliteterne på
Sivota Diamond Spa Resort m/helpension

Anbefalede hoteller til dig