Alcudiabugten
Alcudiabugten
Alcudiabugten
Can Picafort Strandpromenade
Valldemossa
Udsigtspunkt på vej mod Formentor
Alcudia old town
Alcudia old town
Sa Calobra
Katedralen i Palma
Alcudiabugten
Can Picafort
Port de Alcudia
Port de Alcudia
Port de Alcudia
Drypstenshule
Drypstenshule
Formentor
Formentor
Sa Calobra
Sa Calobra
Port de Soller
Sa Calobra
Sa Calobra
Tramuntana bjergene
Tramuntana bjergene
Mirador colomer
OPLEV MALLORCA MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter på Mallorca

Oplev Mallorca med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
grotte

Det Klassiske Mallorca

Mallorca har været kendt og elsket af danskerne i mange år. Det er bl.a., fordi det er en ø, der har lidt af hvert. Her er mulighed for mange oplevelser, men på trods af der er så mange, er der alligevel 2 ting, son denne dejlige middelhavsperle er blevet kendt for - nemlig de mangle lokale markeder, som alle byer med respekt for sig selv har samt de smukke naturskabte drypstengrotter. Det er netop disse ting vi ser nærmere på ved denne udflugt.

I den interessante by Sineu, finder man et meget traditionelt marked. Markedet har været til i ca. 700 år og er nu det eneste marked på Mallorca, hvor der handles med dyr. Det betyder også at mange lokale søger til markedet, som bliver afholdt hver onsdag. Det er selfølgelig her dagens første stop befinder sig. Her er der mulighed for at finde næsten alt, lige fra tasker og mobilcovers til jordbær og høns. I får tid til at gå rundt i jeres eget tempo og dermed udforske netop de boder, der tiltaler Jer mest.

Herefter går turen videre! Vi drager mod sydøst - nærmere bestemt til byen Porto Cristo, for det er netop her en af øens mest berømte seværdigheder befinder sig, nemlig drypstensgrotterne. I hams grotterne får vi et indblik i historien og dermed hvordan drypstenshulerne er blevet dannet gennem tiden, og ikke mindst, hvordan de ændre sig konstant - dryp for dryp. 
En yderst fascinerende og spændende tur for alle


OBS
Ikke anbefalet for gangbesværede.

BBQ

BBQ-aften

BBQ-aften på Maracaibo

Her afholdes vores velkendte barbecueaften med festlig stemning, dejlig mad fra grillen og live musik.

Alle Århus Charter gæster er naturligvis velkomne! Menuen består af de to mallorinske retter: Pa amb og Tumbet, frisk salat, bagte kartofler, grillspyd, forskellige kød og pølser direkte på grillen. Til dessert serveres den lokale specialitet ensamïmade med is og frugter.

Der er en halv flaske vin og vand per person.

Vi glæder os til at se Jer til en hyggelig aften!

OBS: Arrangementet skal betales kontant til rejselederene
OBS: Børn går fra 8-12 år.
Bådtur
Bådtur1

Smukke Cap de Formentor

Kom med på denne fabelagtige oplevelse på vandet og få set Mallorcas nordkyst fra en anden side.

Tag med ud og sejle med katamaranen Robinson på det azurblå Middelhav. Vi starter med at køre til Port de Pollenca, hvorfra den fantastiske sejltur på det krystalklare Middelhav påbegyndes. Vi sejler rundt i Pollenca bugten og ser skønne Mallorca fra søsiden. Undervejs vil vi sejle mod smukke Cap de Formentor, som er Mallorcas nordligste punkt. Her i området findes en ualmindelig flot udsigt til den skønne natur ind mod Formentor strand. Her vil der blive lavet et stop, hvor der er mulighed for at bade eller dykke samt opleve Mallorca under havoverfladen.

Derefter vil besætningen anrette en lækker frokost, som kan nydes på båden. Under hele turen er der mulighed for at låne dykkermasker, paddleboards og svømmefødder til fri afbenyttelse.

En vidunderlig dag hvor man kommer helt ned i gear.

OBS
Turen er en heldagstur inkl. frokost.
Husk badetøj, solcreme samt en trøje til vinden i det yderste af Alcudía bugten.