Coral Beach
Badeanlæg i Pafos
Borgen i Pafos
Pafos
Coral Beach
Pafos
Pafos
Agia Kyriaki
Katakomb i Pafos
Pafos
Troodos Bjergene
Pafos
Latchi
Pafos
Solnedgang i Pafos
Bådtur
Coral Beach
Troodos Bjergene
Vandsport
Pafos
Pafos bystrand
Udgravninger i Pafos
Bananplantage
Jeepsafari
Jeepsafari
Lara Beach
Latchi
Afrodites fødested
Mosaiker fra romertiden
Udgravninger fra romertiden Pafos
Promenaden i Pafos
Bådtur
Latchi

Vejret i Cypern

Her vil du opleve et subtropisk middelhavsklima, hvorfor der fra april til oktober er lunt og sommerligt

Maj
I maj minder temperaturerne meget om en varm dansk sommer, med gennemsnitstemperaturer omkring 25 grader i dagtimerne. Denne måned er derfor særligt oplagt til dig, der ønsker at gå på opdagelse og være aktiv på din ferie.

Juni - september
Rejser du i sommermånederne, fra juni til september, er du næsten altid sikret en varm solferie. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 30 grader, og man kan forvente mange dage med temperaturer herover – nogle dage endda med helt op til 40 grader. Nætterne vil også oftest ligge på omkring de 22 grader.   

Oktober
Hvis du foretrækker lidt mildere temperaturer, kan vi anbefale dig at rejse i slutningen af september og starten af oktober. Her er temperaturen mellem 24-27 grader og havet er dejlig lunt fra sommerens mange varme timer.   

FAKTA

VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL CYPERN

Flyvetid og transfer 

Vi flyver til Pafos International Airport, som tager ca. 4 timer fra Aarhus Airport. Afstanden fra lufthavnen til Pafos by er ca. 15 km. 

Valuta  

På Cypern anvendes euro. På størstedelen af øen er det muligt at anvende kort til betaling, og der er også masser af hæveautomater. Skal du udenfor byen anbefaler vi dog alligevel at medbringe kontanter. 

Transport

Hvis man skal ud at opleve øen i lejet bil, skal man være indstillet på at køre i venstre side af vejen. Det gør man nemlig på Cypern. Vær specielt opmærksom i de mange rundkørsler. Men trafikkulturen er - i modsætning til andre sydeuropæiske lande - meget kultiveret, engelskorienteret! I øvrigt anbefaler vi at benytte de billige lokale busser.  
Det er også muligt at få taxi. De holder ofte parkeret tæt på busstoppestederne, og ellers kan receptionen på dit hotel altid være behjælpelige med at ringe efter en taxi til dig. 
Man kan også leje scooter eller cykler, da det er en nem og hurtig måde at komme omkring på. 

Aktiviteter

Golfspillere vil i Pafos-området finde flere spændende 18-hullers baner. 
Er du til gode vandreture, er der flere smukke vandreruter i Troodosbjerge eller på Akamas-halvøen. 
På Cypern er der også rig mulighed for at cykle rundt og udforske den smukke ø. Vore rejseledere er gerne behjælpelige med diverse turforslag, hvis I ønsker at opleve Cypern på egen hånd.