Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Skøn Uge på Cellinicas

Antal Stjerner:

Igen en dejlig ferie med Århus Charter denne gang på Zakynthos. Hotel Callinicas er et dejligt hotel med søde og hjælpsomme værter blot for mange trapper til gangbesværede ældre mennesker.men når vi er med Århus Charter er der altid hjælp fra guiderne.

Perfekt

Antal Stjerner:

Elsker dette sted vi har været der en del gange og vender tilbage igen i år. Har boet mange steder på Zakynthos men her føler jeg mig total tilpas. Aldrig har min familie og jeg følt os så velkommen. De sødeste og dejligste værtsfolk vi har mødt. Stedet er total børnevenlig vi har været der med 6 børnebørn men også været der alene flere gange. Prøv det

Pragtfuldt sted.

Antal Stjerner:

Vi har været på Callinicas 6 gange. Det er blevet vores yndlingssted. Der er så gæstfrit og roligt der. Det ligger i dejlige omgivelser og alligevel tæt på alt. Og de dejligste og gæstfrie mennesker findes der. Vi vil vende tilbage hvert år.

Fantastisk!

Antal Stjerner:

Vi holdte ferie på hotellet i uge 29. Min mand, vores to børn på 2 og 5, samt jeg selv, var inviteret på ferie af min far. Hotellet så måske ikke ud af meget ved første øjekast og værelset kunne have været bedre indrettet, MEN der manglede INTET, servicen var i top, værtsfamilien var så søde og imødekommende. Hotellet var beliggende i perfekt afstand fra byen, hvilket betød at der var ro om aftenen. Derudover var der fin plads i poolområdet og man kunne trygt lade børnene være alene i vandet, mens man selv var ved kanten, uden at frygte de blev "væk i mængden". Rengøringen var i top, det samme var vedligeholdelsen af pool, omgivelser osv. Vi vil helt sikkert komme igen!

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker