Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Skøn vinterferie

Antal Stjerner:

Vi har rejst mange gange med Århus Charter og boet på forskellige hoteller. Men dette hotel er det bedste vi har boet på. Vi var til velkomstmiddag på bananplantage, lækker mad og skønne mennesker.

Handicapvenlig familieferie

Antal Stjerner:

Vi var i anledningen af min mors 60 års fødselsdag 12 personer en uge på Tenerife :-) Isabel er uden tvivl et skønt hotel! Både min nevø og jeg er kørestolsbrugere - og der var ingen problemer med at komme rundt på hotellet:-) Personalet var utrolig imødekommende! I restaurenten fik vi hurtigt et stambord hvor hele selskabet kunne sidde samlet til aftensmaden. Og ankom vi på forskellige tider til morgenmaden udpegede de hurtigt hvor nogle fra familien sad :-) I receptionen var de meget behjælpelige med at skaffe en elkørestol til mig, hvilket gjorde det lettere at komme rundt udenfor hotellets område.Det eneste vi manglede var nogle flere stikkontakter i lejlighederne. Det kunne være rart at kunne oplade f.eks. telefoner ved sengen. Så jeg vil anbefale at man medbringer en forlængerledning!

Dejlig oplevelse på Isabel Family

Antal Stjerner:

Vi havde en skøn ferie og nytårsaften på dette skønne sted med super betjening og fantastisk mad og super søde rejseleder

Fantastisk ferie

Antal Stjerner:

Vi har i uge 6 været på Tenerife og boede på Hotel Isabel Family. Det er et super dejligt hotelområde med flere pools, som blev flittigt besøgt af vore 2 børnebørn. Desuden er det et utroligt venligt og serviceminded personale både i reception, restaurant og rengøringen. Altid smilende, glade og hjælpsomme og klar med spøgefulde bemærkninger! Ligeledes en perfekt service fra guiderne fra Århus Charter Gitte, Jesper og Thomas, som var klar med svar på spørgsmål og velforberedte på vores ture, hvor ikke mindst turen til Teide var en oplevelse og simpelthen et "must" når man er på Tenerife. Alt i alt en kanon ferie og ophold, som vi klart kan anbefale og vi håber vi en anden gang igen kan tage afsted med Århus Charter.

vores dejlige ferie på isabel family

Antal Stjerner:

d. 19 marts kom vi hjem fra den skønneste uge på Tenerife. hotel Isabel Family og al betjening og service var i top. vi havde de skønneste tre guide piger = Julie, Laura og Kathrine, de var der for os hele vejen fra start til slut. vi havde bestilt to ture, turen til vulkan Teide og busturen øen rundt, desværre blev jeg syg lige netop de to dage, men ingen problem i det, jeg fik uden besvær mine penge retur for de to ture. virkelig service. det var et lille plaster på såret når man nu ikke kom ud og se noget der. og en dejlig og sjov velkomst aften med dem også, rigtig dejlige piger. det er absolut ikke sidste gang vi rejser med Århus charter og skal bestemt til Tenerife snarest igen

pragtfuld ferieoplevelse

Antal Stjerner:

Den 3 januar 2015 rejste vi til Tenerife og boede på Isabel Family. et dejlidt hotel tæt på Fanabe stranden, Rejsen var med morgenmad,hvor skønt, stå op gå i bad og derefter til et veldækket med morgenbord. hoellet er meget velholdt og rengøringen i top, et sted der varmt kan anbefales.

Man føler sig set

Antal Stjerner:

Vi har været en uge på Tenerife. Boede ved Costa Adeje på hotel Isabel Family. Supert hotel og dejligt roligt område. Dejlige gåture til og langs den skønne strandpromenade. Fantastisk service både før rejsen, hvor en guide ringede op få dage før turen og ville høre om vi havde spørgsmål, i flyet med DATs gode service, og på hotellet hvor der stod både vand, vin og håndskrevet kort fra Århus Charter. Og de søde guider som hjalp ved behov og altid havde et smil på læben. Det kan anbefales at rejse med Århus Charter.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker