Gratis parkering

Afbudsrejser Tenerife

Kom på en afbudsrejse til skønne Tenerife med Århus Charter!

Læs mere om Afbudsrejser Tenerife

Restpladser og afbudsrejser til Tenerife

Tenerife, den største og nok smukkeste af de Kanariske øer er en af favoritterne, når danskerne skal vælge rejsemål i vinterhalvåret. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at den smukke ø også er populær som afbudsrejse. Alle vores afbudsrejser og restpladser til Tenerife er med afgang fra Aarhus Lufthavn og kan du rejse med kort varsel, ja så er der faktisk rigtig mange penge at spare.

Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på kvaliteten

Når du kan bestille en billig afbudsrejse til Tenerife, så er det ikke fordi, vi har skruet ned for kvalitetsniveauet. Faktisk så får du præcis den samme rejse, som du ville have fået til normalpris. Forskellen ligger i, at du skal være klar til at rejse med særdeles kort varsel og så kan vi ikke garantere at du selv kan vælge hvilket hotel du vil bo på. Vores mest populære hoteller er ofte booket lang tid i forvejen, så hvis du vil have alle mulighederne på menuen, så anbefaler vi at du holder øje med vores regulære rejser til Tenerife og søger for at lægge din bestilling i god tid før afrejse.

Afbudsrejser til Tenerife sælges efter først-til-mølle princippet, så vi anbefaler at du handler hurtigt, når du finder en afbudsrejse, du ønsker at bestille.

Du kommer med garanti ikke til at kede dig på Tenerife

Tenerife byder på oplevelser for feriegæster i alle aldre. Den sydlige del af øen er perfekt til en strandferie med de smukke, brede strande ud mod det blå Atlanterhav. Gennemsnitstemperaturen på Tenerife ligger konstant på mellem 20-28 grader i vinterhalvåret og badevandet er rent og lunt. Besøger man den nordlige del af øen, finder man en anderledes frodig natur fyldt med blomster og bananpalmer. Vil man opleve den helt unikke natur på Tenerife, må man endelig ikke snyde sig for et besøg til den aktive vulkan Teide, der med sine 3718 meter er Spaniens højeste punkt.

Vent ikke for længe med at bestille din afbudsrejse til Tenerife

Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af afbudsrejser til Tenerife. Ønsker du at rejse i et specifikt tidsrum, kan du med fordel indtaste de ønskede datoer i søgefunktionen. Når du så har fundet en afbudsrejse, der passer til dine ønsker, så gennemfører du bestillingen i vores bookingsystem, der vil guide dig sikkert igennem bestillingsprocessen. Når afbudsrejse er bestilt, så er der kun tilbage at pakke og glæde sig til en dejlig og ikke mindst billig ferie på Tenerife.

Du kan også være heldig at finde en afbudsrejse til Side. Hvis du gerne vil have det fulde overblik over afbudsrejser, så klik her.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker