SPAR kr 1.000 pr. person på alle sommerrejser. Gælder KUN frem til d. 14. december

 
 
Gratis parkering

REJSER TIL PALEROS

Paleros er en lille hyggelig ferieby med smukke strande og uspolerede omgivelser. Kort fortalt emmer området af ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav. 

 

Direkte ud til kysten finder du den charmerende ferieby Paleros, som ligger på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv finder du byens centrum, som er det naturlige samlingspunkt for både lokale grækere og turister. Særligt i aftentimerne er spreder der sig en herlig sydlandsk stemning.

 

Oplev det autentiske Grækenland i Paleros

I Paleros finder du de perfekte rammer for en rigtig go’ ferieoplevelse for både familier og par - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets eventyrlige strande eller oplevelsesrige seværdigheder, hvor du kan tage med vores danske rejseledere på udflugter. Vi kan også varmt anbefale at man lejer en bil i løbet af sin ferie og kører på opdagelse på det græske fastland på egen hånd, da der er masser at opleve. Der findes ingen lokalbusser i området.

 

Turismen er så småt begyndt at blomstre i Paleros, men den græske charme og det lokale liv er stadig det som karakteriserer byen bedst. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve det autentiske Grækenland, som du ikke finder på andre mere besøgte charterrejsemål.

 

På det græske fastland vil du kunne opleve enestående natur og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag f.eks. på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden, samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

 

Det smukke område ved Paleros er præget af smukke, sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til de maleriske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er fantastiske muligheder for at opleve det ægte Grækenland på egen hånd.

 

Strande ved Paleros

Strandpromenaden i Paleros er byens centrum, og her finder man de hyggelige, lokale restauranter, tavernaer, barer og enkelte butikker.

 

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med større og mindre sten, der giver havet sin smukke azurblå farve. Ved stranden langs havnepromenaden, finder man et fint udvalg af restauranter og fortovscaféer. Hvis man bevæger sig lidt væk fra stranden, vil du finde diverse souvenirbutikker, som har alt man skal bruge for at få en hyggelig dag ved stranden.

 

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes. Den er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Paleros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvis dybere. Her findes desuden caféer, udlejning af liggestole og parasoller.

 

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved vandet.


FamilievenligHalv pensionHavudsigtMulighed for all incl.

Jardin Caleta m/halvpension

Jardin Caleta er beliggende tæt ved det lille fiskerleje, La Caleta, der er kendt for sine små lokale tapas- og fiskerestauranter. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.
Halv pensionMulighed for all incl.

Panorama m/halvpension

Panorama er et dejligt hotel, som er meget populært blandt vores flergangsgæster på grund af dets beliggenhed og den gode atmosfære. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.
HavudsigtMorgenmadMulighed for all incl.

Santa Maria m/morgenmad

Et dejligt lejlighedshotel med en god beliggenhed tæt på både strand og den hyggelige Puerto Colon havn. Mulighed for tilkøb af halvpension eller All Inclusive.
HavudsigtLuksushotelMorgenmad

Jardin Tropical m/morgenmad

Et elegant og smagfuldt indrettet hotel med en skøn beliggenhed og meget flot og hyggeligt poolområde. Mulighed for tilkøb af halvpension.
FamilievenligMorgenmadMulighed for all incl.

GF Isabel m/morgenmad

Et dejligt lejlighedshotel opbygget som en lille landsby med flere huse, små stier og en hyggelig restaurant. Mulighed for tilkøb af halvpension eller All Inclusive.

Flybillet Tenerife Syd t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter er ikke i sig selv en pakkerejse, dette kan kun opnås ved et samlet køb af fly og indkvartering.
All InklusiveLuksushotel

Bahia Principe Costa Adeje m/ All Inclusive

Bahia Principe er er populært og enestående resort, bygget som en spansk landsby. De forskellige blokke omkranser en tropisk have og fantastisk solterrasse.
FamilievenligHalv pensionHavudsigtMulighed for all incl.

La Pinta m/ halvpension

La Pinta er et flot og moderne lejlighedshotel for hele familien med en perfekt beliggenhed direkte ved strandpromenaden i det skønne Costa Adeje område. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.
FamilievenligMorgenmadMulighed for all incl.

GF Fañabe m/morgenmad

Et skønt hotel med en god beliggenhed tæt på flere af de gode sandstrande og strandpromenaden. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.
FamilievenligLuksushotelMorgenmadMulighed for all incl.

GF Gran Costa Adeje m/ morgenmad

Et 5-stjernet luksushotel med den bedste beliggenhed i Costa Adeje med kort afstand til strandpromenaden og de flotte strande. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.
All InklusiveFamilievenlig
Familieværelse med havudsigt

Suites Costa Adeje Family m/ All Inclusive

Suite Costa Adeje er et skønt hotel for hele familien. Hotellet byder på et stort udvalg af faciliteter bl.a. to swimmingpools, børnepool, børneklub, flere barer, buffetrestaurant og fitness.
All InklusiveVoksenhotel

Suites Costa Adeje m/ All Inclusive

Suite Costa Adeje er lækkert voksenhotel med en skøn central beliggenhed i Costa Adeje. Hotellet byder på et flot terrasseområde med swimmingpool og flere barer og restauranter. Sælges til personer over 18 år.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker