Gratis parkering

Oplev Meganisi med Århus Charter

Byvandring i Spartochori

Vi går fra hotellet til den traditionelle landsby Spartochori. Her tager vi en tur rundt i landsbyens labyrintgader, ser de forskellige barer og taverner, samt byens kirke. Dette er jeres mulighed for at lære byen bedre at kende samt mærke den traditionelle og lokale stemning. Vi viser jer de gode genveje og slutter turen af ved byens udkigspunkt, Steffani.

Meganisi rundt

Vi starter turen fra hotellet, hvor vi kører i bus, ned langs vestkysten. Denne del af øen er uspoleret og idyllisk med de mange olivenlunde og fritgående landbrugsdyr. Vi gør et par stop ved nogle af de lokale skatte som den nye ”Stravnam Beach” og det gamle kloster, Agios Ioannis. Vi nyder udsigtspunkterne undervejs, inden vi bevæger os mod den populære strand, Fanari Beach. Her holder vi et stop på stranden, hvor man enten kan tage et dukkert eller nyde en forfriskning på en af de to populære strandbarer. Turen slutter vi af i Vathi havnelandsby, inden den går langs med den nordlige kystvej hjemad.

Lefkas skatte

På denne udflugt har I mulighed for at opleve byliv, kultur og Lefkas fantastiske badevand. Vi kører fra hotellet mod Spilia havn kl. 7:30. Her tager vi Færgen mod Nidri og bliver hentet i bus der kører os til det aktive munkekloster, Faneromeni. Her fortælles der om klosterets historie og de lokale religionsforhold, inden der gives tid på egen hånd til at se den fine dyrepark, som munkene selv passer. Efter klosterbesøget besøger vi en af Lefkas mest berømte og smukkeste sandstrande, Kathisma Beach. Her holder vi ca 1 times badestop hvor man kan hoppe i vandet eller købe lidt til ganen. Efterfølgende går turen mod Lefkas by. Her kan i opleve øens ”hovedstad” og nyde de små, snoede gader med en kop kaffe eller en shoppetur. Vi bliver i Lefkas ca. 30 minutter og turen går herefter videre til Nidri, hvor vi tager færgen til Meganisi kl. 14. Man kan selv vælge, om man vil med os rejseledere retur, eller blive på Lefkas og selv tage færgen hjem kl. 18:00.

 

Bådtur i Det Ioniske Øhav

Tag med på bådtur i det Ioniske øhav. Bådturen tager udgangspunkt fra Spilia Havn. Båden sejler derefter syd på langs vestkysten ned til Grækenlands andenstørste havgrotte Papanikolis, hvor man t under 2. verdenskrig gemte en ubåd af samme navn. Efter et badestop inde i grotten sætter vi kursen videre til øen Lefkas eller en tilfældig strand på fastlandet, hvor vi vil gøre et længere stop. Imens vi nyder solen og den dejlige temperatur på stranden, vil bådmandskabet tænde op i grillen, for at grille souvlaki. Til det velsmagende kød vil der også blive serveret græsk salat, tzatziki, brød og drikkevarer, hvor man kan vælge mellem vin, sodavand og vand.
Efter frokost og hygge på stranden, sejler vi videre til den meget omtalte ø, Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af Aristoteles Onassis. På vej til Scorpios vil vi skrue tiden tilbage og fortælle om den kæmpe udvikling øen har været igennem og hvilken betydning det store bryllup mellem Jackie Kennedy og Aristoteles Onassis har haft for turismen på Lefkas og Meganisi. Ved Scorpios vil vi gå i land på den eneste strand der er åben for offentligheden. 
Det er en fantastisk bådtur, hvor man får mere baggrundsviden omkring øerne og oplever den smukke natur med de mange bugter, krystalklare vand og grotter fra havets side.

 Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion.

 
 
 
 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker