Gratis parkering

REJSER TIL MEGANISI

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav, hvor de smukke bjergtinder på det græske fastland og på halvøen Lefkas danner en idyllisk kulisse i baggrunden.

Århus Charters gæster er indkvarteret på Esperides hotel i udkanten af landsbyen Spartochori, der med sine snørklede, stenbelagte gader og hyggelige tavernaer, byder på ægte græsk charme. Snyd ikke dig selv for udsigten fra landsbyens udkigspunkt, hvor man har udsigt over hele bugten med den lille havn ”Porto Spilia” og den meget populære Spilia Beach.

Øens hovedby er havnebyen Vathi, som bedårer med sin maleriske havnepromenade, hyggelige cafeer, restauranter og souvenir-butikker. Om aftenen summer Vathi af liv fra de overnattende lystsejlere, der samles på restauranterne langs havnefronten.

Meganisi byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. De mange eksotiske bugte med fredelige strande tiltrækker lystsejlere fra hele verden.  Med båd kan man besøge den berømte havgrotte Papanikolis, der under 2. verdenskrig fungerede som skjulested for en græsk ubåd af samme navn.

Udforsk øen på scooter eller cykel. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten. Måske støder man på en lokal blæksprutte-fisker eller en flok geder, der krydser vejen.

Meganisi er et godt udgangspunkt for udflugter af enhver art. I løbet af 30 minutters færgesejlads befinder man sig i centrum af Nidri, som er det absolut største feriemål på halvøen Lefkas.

Området omkring Nidri byder på mange små strande omgivet af frodige oaser. Her er mulighed for at dyrke alle former for vandsport.  Nidri har endvidere et rigt udvalg af cafeer, restauranter, forlystelser og små butikker. Sidst på dagen omdannes gaderne omkring havnen til gågade og stemningen på cafeerne stiger i aftenens løb.

Et yndet udflugtsmål på Lefkas er byen af samme navn. Lefkas charmerer med sine smalle gader, talrige små kirker, smukke bygningsværker og butikker i alle afskygninger. En gåtur på den enorme marina med mere end 600 yacht-pladser kan imponere de fleste.

På Vestkysten af Lefkas findes nogle af Grækenlands mest imponerende strande. De stejle hvide klipper, det smukke turkise vand og de hvide strande er et betagende syn og et eftertragtet udflugtsmål.

Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristotle Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.

HavudsigtMini all incl.Mulighed for all incl.
Esperides Resort med panoramaudsigt

Esperides Resort m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Hotellet ligger på bjergsiden med en enestående udsigt over det smukke hav. Mulighed for tilkøb af All Inclusive.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker