Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

REJSER TIL MEGANISI

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav, hvor de smukke bjergtinder på det græske fastland og på halvøen Lefkas danner en idyllisk kulisse i baggrunden.

Århus Charters gæster er indkvarteret på Esperides hotel i udkanten af landsbyen Spartochori, der med sine snørklede, stenbelagte gader og hyggelige tavernaer, byder på ægte græsk charme. Snyd ikke dig selv for udsigten fra landsbyens udkigspunkt, hvor man har udsigt over hele bugten med den lille havn ”Porto Spilia” og den meget populære Spilia Beach.

Øens hovedby er havnebyen Vathi, som bedårer med sin maleriske havnepromenade, hyggelige cafeer, restauranter og souvenir-butikker. Om aftenen summer Vathi af liv fra de overnattende lystsejlere, der samles på restauranterne langs havnefronten.

Meganisi byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. De mange eksotiske bugte med fredelige strande tiltrækker lystsejlere fra hele verden.  Med båd kan man besøge den berømte havgrotte Papanikolis, der under 2. verdenskrig fungerede som skjulested for en græsk ubåd af samme navn.

Udforsk øen på scooter eller cykel. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten. Måske støder man på en lokal blæksprutte-fisker eller en flok geder, der krydser vejen.

Meganisi er et godt udgangspunkt for udflugter af enhver art. I løbet af 30 minutters færgesejlads befinder man sig i centrum af Nidri, som er det absolut største feriemål på halvøen Lefkas.

Området omkring Nidri byder på mange små strande omgivet af frodige oaser. Her er mulighed for at dyrke alle former for vandsport.  Nidri har endvidere et rigt udvalg af cafeer, restauranter, forlystelser og små butikker. Sidst på dagen omdannes gaderne omkring havnen til gågade og stemningen på cafeerne stiger i aftenens løb.

Et yndet udflugtsmål på Lefkas er byen af samme navn. Lefkas charmerer med sine smalle gader, talrige små kirker, smukke bygningsværker og butikker i alle afskygninger. En gåtur på den enorme marina med mere end 600 yacht-pladser kan imponere de fleste.

På Vestkysten af Lefkas findes nogle af Grækenlands mest imponerende strande. De stejle hvide klipper, det smukke turkise vand og de hvide strande er et betagende syn og et eftertragtet udflugtsmål.

Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristotle Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.


Alkionides (Lejligheder)

Alkionides er en ægte charmerende græsk perle med en perfekt beliggenhed direkte på den 3 km lange strand i Platanias. Hotellet er ejet af et græsk ægtepar, men det er hele familien, der i fællesskab driver stedet.
Vælg værelse

Troulakis Beach

Til strandløverne, børnefamilien, det ældre ægtepar eller singlen. Til dig som søger et indbydende hotel med en god beliggenhed. Omkring hotelbygningerne er der små gangstier, grønne pletter og et pool-område der inviterer til afslapning.
Familievenlig

Angela Beach

Angela Beach er et hyggeligt lille hotel, der består af kun otte lejligheder med en fantastisk beliggenhed direkte på stranden og tæt på den populære ferieby Platanias.

Flybillet Chania - Kreta t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter er ikke i sig selv en pakkerejse, dette kan kun opnås ved et samlet køb af fly og indkvartering.
All InklusiveHavudsigt

Galini Sea View m/All Inclusive

Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool.
All InklusiveFamilievenlig

Creta Palm m/All Inclusive

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet er beliggende i et dejligt ferieområde.
Halv pensionLuksushotel

Minoa Palace m/halvpension

Minoa Palace er et pragtfuldt femstjernet hotel med en skøn beliggenhed tæt på stranden i Platanias. Hér er de optimale betingelser for en herlig ferie.
Vælg værelseFamilievenligHavudsigt

Seafalios

Seafalios har den dejligste beliggenhed direkte ved sandstranden i Kalamaki, hvor der er mulighed for at slappe af og tage sig en dukkert i det skønne Middelhav.
Familievenlig

Helios Bay

Vi er glade for, at det igen er lykkes os, at kunne tilbyde vores gæster populære Helios Bay, der er et skønt hotel. Stedet tilbyder rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser.
All InklusiveVælg værelseFamilievenligHavudsigt
Poolområde

Villa Platanias m/All Inclusive

Villa Platanias er et dejligt hotel med en god beliggenhed direkte ved stranden og med kort gåafstand til centrum af Platanias. Solterrassen er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav.
All InklusiveVælg værelseFamilievenlig

Troulakis Village m/ All Inclusive

Troulakis Village er et hyggeligt hotel, der er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bygninger. Hotellet har et indbydende poolområde.
Familievenlig

Lejligheder Athina Beach

Athina Beach er et fint lejlighedshotel beliggende i det skønne område Agioi Apostoli, tæt på den vestlige hovedstad Chania. Dejlig solterrasse med indbydende swimmingpool, separat børnepool og liggestole og parasoller.
Familievenlig

Golden Bay

Golden Bay er et særdeles eftertragtet hotel med en unik beliggenhed direkte ved den skønne sandstrand i Agii Apostoli. Stedet er for alle der vil bo i dejlige lejligheder i smukke omgivelser.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker