Gratis parkering

Oplev Rhodos med Århus Charter

Byvandring og velkomstmiddag

Aftenarrangement
Til vores velkomstmiddag på Rhodos er der lagt op til ægte græsk hygge og smukke omgivelser i den gamle bydel af Rhodos. Aftenen byder blandt andet på et stop i den gamle bydel, alt imens der både i bussen og ved de forskellige stops vil blive fortalt om stederne - du vil også få fortalt spændende fortællinger om den fængslende historie, der er tilknyttet Rhodos by. På vejen mod restauranten går vi i den gamle bydel, som emmer af historie. Her får du muligheden for at se og høre om korsridderne, der levede her på Rhodos for mange år tilbage, og som har bygget den gamle bydel i Rhodos. Vi går blandt andet igennem den gamle riddergade og ser Stormesterens Palads, alt imens der på dansk vil blive fortalt historier fra datidens Rhodos. Der er en super hyggelig atmosfære i den gamle bydel, hvor du virkelig kan fornemme hvordan Rhodos har været under korsriddernes tid. Her lever få lokale stadig deres hverdag blandt de mange restauranter og souvenirbutikker. Efter en spændende og lærerig byrundtur ender vi ved restauranten, hvor den græske ejer står klar med en lækker, græsk menu. Derudover vil der være mulighed for at købe drikkevarer til maden. I løbet af aftenen vil dine danske rejseledere også stå for noget underholdning, så der er virkelig lagt i kakkelovnen til en super hyggelig aften i det græske tegn.

Lindos by Night

På denne tur får du muligheden for at se den måske mest berømte by på Rhodos, nemlig den hvide by Lindos. Turen er en hyggelig aftentur hvor der er rig mulighed for at udforske Lindos på egen hånd. Du kan gå en tur i de snoede gader, mærke pulsen falde på en af de mange små cafeer eller tage turen op til toppen af byen, til det imponerende Lindos Akropolis, hvorfra der er den skønneste udsigt. Som aftenen skrider frem, vil du mærke hvordan det tynder ud blandt folk, og en uspoleret ro falder over byen, mens dag bliver til aften. 

Bådtur

Halvdagsudflugt
På denne udflugt kan du tage med ud og opleve Rhodos fra havets overflade. Dagen byder på flere badestops nær Rhodos’ flotteste strande og midt i det turkis blå vand. Vi sejler på denne tur ned langs østkysten, hvor der 4 gange i løbet af dagen vil være mulighed for en lækker dukkert i det skønne hav og desuden flere gange være mulighed for at tage på udforskning blandt de mange klipper der er at finde i områderne langs østkysten. Undervejs på turen vil der desuden være mulighed for at få lidt i maven, når der vil blive serveret noget lækkert græsk mad. Der vil under hele turen være god mulighed for afslapning, badning og hygge på båden – alt efter hvad man har lyst til. Har du dit eget snorkeludstyr, så anbefaler vi, at du pakker det i kufferten, så du kan tage det med på denne bådtur. 

Udflugter med engelsktalende guide

Jeep Safari

Få vind i håret og fart over feltet, når du kører rundt i det smukke landskab på Rhodos smukke bjergsider.

Bådtur til Symi

Oplev en af Dodekanesernes perler, den smukke ø Symi. Dagen byder på en bådtur til Symi med to forskellige stop på øen. Første stop er i den charmerende havn, hvor der bliver mulighed for at udforske øen på egen hånd samt nyde en frokost på en af havnens lækre restauranter. Næste stop er ved Panormitis, hvor man besøger et gammelt kloster bygget på ruinerne af en tidligere byzantisk kirke. På Symi vil du få oplevelsen af en ægte, lokal græsk by på en lille, autentisk ø.

Dykning ved Kalithea Bay

Rhodos byder på fantastiske dykkermuligheder, for nybegyndere og erfarne, ved øens østkyst. Tag med og oplev en fantastisk verden under havets overflade.

Snorkling ved Kalithea

En snorkeltur kan varmt anbefales i det smukke og krystalklare hav, der omkranser Rhodos. Nyd en dag i det azurblå hav, og se om du kan spotte nogle af øens flotte fisk.

Mundbind er et krav i transportmidlerne på alle udflugter.

 

Udflugtsbetingelser
Tilmelding til udflugterne skal ske til en af Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. Ved betaling i appen må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion, mens der ved betaling med kort påregnes et gebyr på op til € 2,- pr. person. 

 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker