Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

Oplev Rhodos med Århus Charter

Velkomstmiddag og byvandring

Aftenarrangement
Til vores velkomstmiddag på Rhodos er der lagt op til ægte græsk hygge og smukke omgivelser i den gamle bydel af Rhodos. Aftenen byder blandt andet på et stop ved havnen, ved byens akropolis og i den gamle bydel, alt imens der både i bussen og ved de forskellige stops vil blive fortalt om stederne - du vil også få fortalt spændende fortællinger om den fængslende historie, der er tilknyttet Rhodos by. På vejen mod restauranten går vi i den gamle bydel, som emmer af historie. Her får du muligheden for at se og høre om korsridderne, der levede her på Rhodos for mange år tilbage, og som har bygget den gamle bydel i Rhodos. Vi går blandt andet igennem den gamle riddergade og ser Stormesterens Palads, alt imens der på dansk vil blive fortalt historier fra datidens Rhodos. Der er en super hyggelig atmosfære i den gamle bydel, hvor du virkelig kan fornemme hvordan Rhodos har været under korsriddernes tid. Her lever få lokale stadig deres hverdag blandt de mange restauranter og souvenirbutikker. Efter en spændende og lærerig byrundtur ender vi ved restauranten, hvor den græske ejer står klar med en lækker, græsk menu. Derudover vil der være mulighed for at købe drikkevarer til maden. På Romeo er der en fantastisk stemning, og det hele bliver fuldendt med noget ægte, græsk musik. Det er en helt fantastisk måde at opleve den græske kultur på. I løbet af aftenen vil dine danske rejseledere også stå for noget underholdning, så der er virkelig lagt i kakkelovnen til en super hyggelig aften i det græske tegn.

Middelhavsbådtur

Halvdagsudflugt
På denne udflugt kan du tage med ud og opleve Rhodos fra havets overflade. Dagen byder på flere badestops nær Rhodos’ flotteste strande og midt i det turkis blå vand. Vi sejler på denne tur ned langs østkysten, hvor der 4 gange i løbet af dagen vil være mulighed for en lækker dukkert i det skønne hav og desuden flere gange være mulighed for at tage på udforskning blandt de mange klipper der er at finde i områderne langs østkysten. Undervejs på turen vil der desuden være mulighed for at få lidt i maven, når der vil blive serveret noget lækkert græsk mad blandt andet bestående af moussaka og græsk salat med tilbehør. Der vil under hele turen være god mulighed for afslapning, badning og hygge på båden – alt efter hvad man har lyst til. Har du dit eget snorkeludstyr, så anbefaler vi, at du pakker det i kufferten, så du kan tage det med på denne bådtur. 

Det ægte Rhodos

Heldagsudflugt
På denne udflugt står vi tidligt op, så vi kan få så meget ud af dagen som muligt - her giver vi dig nemlig muligheden for at se Rhodos gennem grækernes øjne. Med andre ord er det altså din chance for at opleve det ægte Rhodos, idet at vi skal bag om facaden og bag om al turismen. På denne tur kommer vi igennem flere byer, hvor den græske stemning skinner igennem, og hvor den græske natur byder på en masse overdådige udsigter. Du vil ikke blot få syn for sagen, men også blive en masse sanseoplevelser rigere. Vi skal i løbet af dagen både smage, høre og føle den græske verden. Alt i alt bliver dette en dag, hvor du virkelig får et historisk vingesus og samtidig får set den flotte natur på Rhodos, og hvor der selvfølgelig vil blive fortalt en masse interessante ting i bussen undervejs.

 

Udflugtsbetingelser
Tilmelding til udflugterne skal ske til en af Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. Ved betaling i appen må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion, mens der ved betaling med kort påregnes et gebyr på op til € 2,- pr. person. 

SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker