Gratis parkering

Oplev Rhodos med Århus Charter

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Rhodos. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det udleverede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod betaling med mindre andet er angivet, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Velkomstmiddag

Aftenarrangement

Tag med ind til Rhodos by og få en fantastisk aften med lækker græsk mad og god atmosfære. Vi tager dig med ind i den gamle ridderby, hvor der vil blive serveret 8 græske retter – det græske meze. Ud over at du kommer til at smage de græske specialiteter, vil du også opleve den gode stemning med græsk livemusik, dans og underholdning fra dine rejselederes side, som nok skal sørge for en god start på din ferie og en vidunderlig aften.

 

Det ægte Rhodos

Heldagsudflugt

Rhodos er en fantastisk ø, og vi skal rundt på øen og mærke det historiske vingesus både fra det antikke Grækenland og fra riddertiden og se den flotte natur. Dagen byder bl.a. på Lindos - den hvide by, ridderborge, udsigtspunkter, Rhodos’ smukkeste kirke mm. Dagen giver også et indblik i grækernes kultur og livsstil, og vi skal også have gang i sanserne, ved at smage på græske specialiteter. En vidunderlig dag, hvor man får nogle storslåede minder med hjem i bagagen! 

 

Middelhavsbådtur

Halvdagsudflugt

Nyd en dag på havet med badestop ved Rhodos’ flotteste strande og turkist blåt havvand. Vi starter dagen med at sejle ned langs østkysten, og første stop er ved Anthony Quinn Bay, hvor der er mulighed for en lækker dukkert i det skønne hav. Udover vil der være yderligere to stops mere. Undervejs vil der blive serveret noget lækkert græsk mad, bestående af moussaka og græsk salat med tilbehør. Der vil være masser af mulighed for god afslapning og hygge på båden.

 

Tilmelding direkte til Århus Charter senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Vær opmærksom på at, visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer såsom vejret eller ved for få tilmeldte. Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører – så engelske rejseledere kan forekomme. Se billet for nøjagtigt afgangstidspunkt og medbring denne på udflugten.
Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på 1€ pr. person.

Lyder disse udflugter spændende, så klik her for at købe en rejse til Rhodos.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker