Gratis parkering

Oplev Mallorca med Århus Charter

Strandtræf i Can Picafort

Kom og mød alle de andre Århus Charter gæster og guider på stranden foran Hotel Dunamar. Vi byder på lidt koldt at drikke, ligesom der er mulighed for at udfordre guiderne i forskellige strandspil. Det er et helt uformelt arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig, kom blot forbi. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag i jeres selskab!

Sineu-Bodega

Oplev et rigtigt, traditionelt, mallorcinsk marked i den historiske by Sineu, hvor der på markedspladsen og i de små gader foregår en livlig handel blandt de lokale såvel som turisterne. Der pruttes om prisen på alt fra frugt og grønt og brugsgenstande – sågar med dyr som det eneste tilbageværende marked på Mallorca. Der er også tid til en forfriskning på en af de små fortovscaféer. Herefter kører vi til Bodega Maciá Batle. Her vil vi få en guidet tur og lære lidt om deres vin og måden de producerer den på og vi kommer blandt andet til at se den proces, hvor vinen kommer på flasker. Herefter er der vinsmagning, hvor vi skal smage fire forskellige vine samt nogle lokale delikatesser. En spændende dag der byder på massere af spansk stemning.

Bådtur med Robinson-katamaranen:

Kom med på denne fabelagtige oplevelse på vandet og få set Mallorcas nordkyst fra en anden side.

Tag med ud at sejle med katamaranen Robinson på det azurblå Middelhav. Vi starter med at køre til Port de Pollenca, hvorfra den fantastiske sejltur på det krystalklare Middelhav påbegyndes. Vi sejler rundt i Pollenca bugten og ser skønne Mallorca fra søsiden. Undervejs vil vi sejle mod Cap de Formentor, som er Mallorcas nordligste punkt og her i området finder man en flot udsigt til den skønne natur ind mod Formentor strand. Her vil der blive lavet et stop, hvor der er mulighed for at bade eller dykke og opleve Mallorca under havoverfladen.

Derefter vil besætningen anrette en lækker frokost, som kan nydes på båden. Under hele turen er der mulighed for at låne dykkermaske til fri afbenyttelse.

En vidunderlig dag hvor man kommer helt ned i gear. OBS! Turen er en halvdagstur inkl. frokost Husk badetøj og solcreme 

Barbecueaften

Tirsdag aften afholder hotel Maracaibo deres velkendte barbecueaften, som byder på god stemning, dejlig grillmad i mallorcinsk stil og kølige drikkevarer. Når grillen er slukket og maverne fyldte, vil vi blive underholdt med livemusik. Arrangementet er for alle Århus Charters gæster fra alle hoteller.   

Hams

Kursen er sat og turen går til øens anden største by, Manacor, hvor vi besøger Majorica, en af øens mest kendte perleproducenter. Vi ser processen af, hvordan en håndlavet perle bliver til samt det flotte udvalg af færdige unikke perler. Herefter forsætter vi til udkanten af Porto Cristo, hvor vi besøger Hams drypstenshulen. Først og fremmest vil vi få et indblik i den bagvedliggende historie, og efterfølgende begiver vi os ind i selve Hams grotten, hvor vi ved selvsyn ser de flotte formationer af drypsten samt oplever de imponerende naturskabte grotter. En oplevelsesrig dag, hvor kun fantasien sætter grænser.    

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

 

Golf på Mallorca

Der findes 14 golfbaner på Mallorca, hvoraf der er 6 i området omkring Alcudia og Can Picafort. Golfbanerne er af meget høj international standard og er anlagt i smukke omgivelser.
Du kan få nærmere information om golfbanerne på www.fbgolf.com.


Vi gør opmærksom på at forudbestilte green fee ikke kan refunderes.
Forbehold for prisstigninger og andre ændringer
 

Er Mallorca lige noget for dig? Så klik her for at se vores udbud af hoteller på Mallorca

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker