Luk besked

REJS TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere hér

Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Fantastisk ferie

Antal Stjerner:

Super lækkert hotel med fantastisk beliggenhed. Dejlige værelser og lækker morgenmadsbuffet. Dejlig reception/bar med live musik hver aften. Venligt og meget hjælpsomt personale. Bestemt et hotel vi vender tilbage til.

Fantastisk ferie

Antal Stjerner:

Baia Azul er et superskønt hotel med fantastisk beliggenheder, skønne værelser dejlig morgenmads buffet hyggelig bar med live musik hver aften. Et utroligt venligt og hjælpsomt personale. Vi vender helt bestemt tilbage til dette skønne hotel.

Skøn ferie

Antal Stjerner:

Fantastisk lækkert hotel med et dejligt venligt og hjælpsomt personale. Lækker morgenmads buffet. Et hotel vi helt sikkert vender tilbage til. Peter og Bente Ebbesen

Dejlig ferie

Antal Stjerner:

Skønt hotel lækre værelser, dejlig morgenmads buffet. Sødt og venligt hjælpsomt personale rengøring helt i top. Et hotel vi helt sikkert vender tilbage til.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker