Luk besked

BESTIL TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere om din tryghed her

Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Fantastisk ferie

Antal Stjerner:

Super lækkert hotel med fantastisk beliggenhed. Dejlige værelser og lækker morgenmadsbuffet. Dejlig reception/bar med live musik hver aften. Venligt og meget hjælpsomt personale. Bestemt et hotel vi vender tilbage til.

Fantastisk ferie

Antal Stjerner:

Baia Azul er et superskønt hotel med fantastisk beliggenheder, skønne værelser dejlig morgenmads buffet hyggelig bar med live musik hver aften. Et utroligt venligt og hjælpsomt personale. Vi vender helt bestemt tilbage til dette skønne hotel.

Skøn ferie

Antal Stjerner:

Fantastisk lækkert hotel med et dejligt venligt og hjælpsomt personale. Lækker morgenmads buffet. Et hotel vi helt sikkert vender tilbage til. Peter og Bente Ebbesen

Dejlig ferie

Antal Stjerner:

Skønt hotel lækre værelser, dejlig morgenmads buffet. Sødt og venligt hjælpsomt personale rengøring helt i top. Et hotel vi helt sikkert vender tilbage til.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker