Gratis parkering

Golfpakke med FRI GOLF!

Introduktionspris kr. 2.500,- pr. person

Spil en runde golf hver dag i løbet af din charterferie på Madeira(søndag-lørdag), eller kombinér din golfferie med afslapning ved poolen, gå på opdagelse i Funchals charmerende gader eller oplev nogle af de mange fantastiske naturoplevelser, som Madeira byder på. Du bestemmer selv hvor mange runder du ønsker at spille; der er FRI GOLF inkluderet, når du tilkøber golfpakken. 

Tilkøb Golfpakke på din rejse til Madeira

 

SE VORES HOTELLER OG BESTIL DIN GOLFREJSE TIL MADEIRA HÉR

Information og bestilling

Golfpakken med FRI GOLF kan bestilles som separat tilvalg uanset hotelvalg på Madeira, og kan bestilles indtil 10 dage før afrejse. 

Du skal vælge hvilke dage du ønsker at spille under din ferie. Du kan frit vælge hvor mange dage (18 huller pr. dag) du ønsker at spille inkl. ankomstdagen (direkte fra lufthavnen) til og med lørdag. For 14-dages rejsende, kan der kun spilles i den første ferieuge.

Maksimum HCP for at kunne spille banerne på Madeira er 36. HCP og DGU nummer skal oplyses ved bestilling. 

Vi bestræber os på, at dine tee times fastlægges mellem kl. 10-11 på de ønskede dage. Der kan ikke ønskes tee times udenfor dette tidsrum. Vi tager forbehold for, at dine ønskede tee times på rejsebeviset kan ændres. For at fastholde et godt flow på banen, skal der som udgangspunkt spilles en '4-bold' pr. tee time, hvorfor man kan komme til at spille med andre rejsende på samme tee time. Dine gældende tee times samt afhentningstider af shuttlebus ved hotellet, udleveres i dit velkomstmateriale fra vores danske rejseledere ved ankomst til Madeira. 

Golfpakken bestilles som et tilvalg til din valgte charterrejse til Madeira, og kan bestilles både via vores hjemmeside samt ved personlig betjening i telefon eller i butik. Du skal ved bestilling vælge hvilke dage i løbet af ugen, som du ønsker at spille. Golfpakken vil herefter fremgå på dit rejsebevis, som fungerer som din billet på rejsen. Golfpakken bestilles individuelt, og der kan spilles som man ønsker under sin ferie. Det er muligt at spille med andre gæster fra andre bestillinger, som skal oplyses ved bestilling. Golfpakken skal bestilles via personlig kontakt på tlf. 86 20 29 00.

Der kan spilles på begge golfbaner på Madeira; Clube de Golf Santo da Serra(27 huller, 3 mulige kombinationer) & Palheiro Golf(18 huller). Dine tee times fordeles automatisk mellem de to golfbaner. Ønsker man at spille et ulige antal dage, fordeler golfklubberne hvilken bane man spiller overvægten af runderne på. Ønskes der at spille yderligere runder end de forudbestilte, kan dette mod forespørgsel gøres til vores rejseledere på destinationen. Dette dog kun muligt ved ledige tee times på destinationen, og kan ikke loves hjemmefra.   

Århus Charter tager forbehold for officielle turneringer, vejrforhold og andre uforudsete hændelser, som kan påvirke afviklingen af de bestilte tee times. Eventuelle aflyste tee times på baggrund heraf kompenseres ikke. Vi gør desuden opmærksom på at bestilling af tee times sker efter først-til-mølle princippet. 

Der kan tilkøbes følgende ekstra produkter, som afregnes direkte med golfklubberne. 

Prisliste for Clube de Santo da Serra Golf:

  • Manuel trolley = 8 euro
  • Buggy - 9 huller / 18 huller = 35 euro / 45 euro
  • Driving range bolde - 24 bolde / 48 bolde = 3,5 euro / 4,5 euro
  • Leje af golfudstyr = 45 euro

Prisliste for Palheiro Golf:

  • Manuel trolley = 6 euro
  • Buggy (18 huller) = 45 euro
  • Driving range bolde - 35 bolde = 6 euro
  • Leje af golfudstyr (ink. 4 bolde) = 45 euro
  • Opbevaring af udstyr = 3,65 euro pr. dag / 12,60 euro pr. uge

Begge golfklubber tilbyder desuden restaurant og shop.
Golfklubberne på Madeira tilbyder desværre ikke el-trolleys

Golf på Madeira

Madeira er, med sin utrolig smukke natur, behagelige klima og imponerende udsigter, det oplagte rejsemål til en dejlig golfrejse. Her kan man spille i naturskønne omgivelser på en af de to populære golfbaner Palheiro Golf eller Santo Da Serra Golf.

Spil golf på Madeira

Palheiro Golf
Oplev fantastiske Palheiro Golf der siges at være en af Europas smukkeste golfbaner, og som er beliggende kun et kvarters kørsel øst for byen Funchal, hvor hovedparten af vores hoteller er beliggende. Golfbanen er en 18-huls bane og en par 72 Championship bane, designet af den berømte golfarkitekt Cabell B. Robinson.
Her spiller man golf i frodige omgivelser, og med banens placering cirka 500 meter over havoverfladen, får man den mest spektakulære udsigt over byen Funchal og Atlanterhavet.
Samtidig udnytter banen Madeiras kuperede terræn til fulde, og man vil opleve baner på høje bakker og i dybe dale, som vil udfordre selv de mest erfarne golfspillere. Grundet det kuperede terræn anbefaler vi dårligt gående gæster at leje en buggy. Palheiro Golf tilbyder ligeledes putting green, driving range samt chipping green.

Læs mere om Palheiro Golf her
.

Flot golfbane i smukke omgivelser

Santo Da Serra Golf
Santo Da Serra Golf er en klassisk mesterskabsbane, beliggende cirka 30 minutters kørsel nordøst for Funchal, tæt på Madeiras lufthavn. Golfbanen er en 27-huls bane, re-designet af den berømte arkitekt Robert Trent Jones Sr. i 1991 og har blandt andet vundet titlen som en af Portugals bedste golfbaner. Santo Da Serra har i en årrække huset den årlige PGA Europa Tour turnering; Madeira Island Open.
Ønsker man at spille golf i unikke omgivelser, er Santo Da Serra Golf det helt rigtige sted. Banerne er beliggende i et utrolig smukt sceneri med små søer, smuk botanik og et fladere terræn end mange andre steder på Madeira, samt med udsigt til hav og imponerende bjerglandskab. En fantastisk oplevelse for enhver golfspiller. Udover dette, tilbyder Santo Da Serra et øvelsesområde, 2 putting greens, chipping green, bunker og driving range med tre forskellige tee positioner, hvoraf én er overdækket. Når man efterfølgende skal slappe af, tilbyder Santo Da Serra et klubhus med en panoramisk restaurant, lounge og bar, samt terrasse med en spektakulær havudsigt. 

Læs mere om Santo Da Serra Golf her.

Du kan se golfbanernes placering på kortet her nedenfor.

FIND DIN GOLFREJSE TIL MADEIRA HER.

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker